greeneye

New member
למה הטוטוריאל על החצאית שלי?!

לפחות תנו קרדית שזו החצאית שלי, כי זה ממש לא יפה!

greeneye

New member
לא נורא, רק בזמן האחרון אני רואה

את החצאית המכוערת הזאת בכל מקום! פעם מישהי מתקנת אותה דולמייקר, ועוד פעם עכשיו בטוטוריאל....

../images/Emo12.gif../images/Emo4.gifסורי שתיקנתי אותה...

מה שמופיע בטיוטוריאל הזה זה החצאית שלך שאני תיקנתי?

greeneye

New member
אין לי בעיה שתיקנת אותה

רק נמאס לי לראות אותה! היא כזאת מכוערת, ואם כבר היא בטיוטוריאל אז עם קרדיט, ואפילו הכי קטן...

totsade

New member
כמה רעיונות לטיוטוריאלים..../images/Emo187.gif

רקע שקוף בפוטו שופ+ פיינט שופ
בדים שקופים בפוטו שופ (יש דבר כזה..)
שינוי צבעים בפוטו שופ (יש גם דבר כזה)
סוגי נעליים שונות (סנדלים, נעלי ספורט, מגפיים)
תסרוקות שונות
הדפסים
סוודרים לא עולה לי בינתייםעוד רעיונות בראש.. בקשר לעיצוב, הייתי רוצה לשלוח לך טיוטה שלפיה נעשה את האתר של הפורום ואולי תוכלי לנסות לעשות עם הצבעים האלה או משהו כזה.. אני לא יפרט פה עוד..

../images/Emo13.gif

וול...אני לא רוצה לעשות את זה כמו האתר של הפורום, למעשה, אני -ממש- לא רוצה שזה יהיה משוייך באופן ספציפי לפורום, כי זה אתר שפתוח לכולם, ויש המון אנשים שפונים אליי עם בעיות או עם דוליז שהם הכינו שהם ממש לא קשורים לפורום... הטיוטוריאלז שהצעת- רקע שקוף-אני בתהליכים בדים שקופים-כנ"ל שינוי צבעים-את יכולה לעשות? סוגי נעליים-יש כמה סוגים, אבל בתכלס זה לא נראה לי בריא שיכתיבו לך על כל סוג של נעליים-איך עושים אותו... תסרוקות-כנ"ל, אבל אפשר, כמו באתר של ג´וסי, לתת דוגמאות להשראה... הדפסים-יש טיפ הדפסים, לא צריך מעבר... סוודרים-יש שתי בנות שעובדות על זה...לפי מה שאמרו לי... תודגגגג

totsade

New member
אז ככה..../images/Emo187.gif

האתר של הפורום יהיה גם פתוח לכל בונה דול- לא חייב להיות מהפורום. אני יכולה קצת יותר לפרט במסר או מסנג´ר כי אני עדיין רוצה שזה יהיה דיסקרטי (ככה כותבים?
). אבל חפיף, זאת ההחלטה שלך
אין לי בעיות לעשות את ההחלפת צבעים ובקשר לנעליים, לא להכתיב כל סוג אלה רק לתת דוגמאות- עכשיו יש רק כפכפי פלטפורמה לבייס אמו קיס וזה כבר לגמרי.. אממ... גרוס (?)
והנעלי עקב לא נכונות.. אז.. שיהיה לפחות משהו אחר.. גם כן, רק לתת השראה כמו הקטע של השיער. ושהתכוונתי להדפס, לא התכוונתי לכמו שיש בטיפ, התכוונתי ממש בד שהוא עצמו הדפס גדול- זה אחר..

TRaffiC LiGhT

New member
הטיוטוריאל...../images/Emo117.gif

הוא בפירוש לא האתר של הפורום. האתר של הפורום עוד לא מוכן, לכן אין לו עדיין כתובת.

Ne§t£A GirL

New member
המממממ...../images/Emo108.gif

כבר שלחתי פעמיים את הטיוטיוריאל שלי, של הנעליים-ועדיין הוא לא שם...

למעלה