totsade

New member
קישרורים יהיו באתר של הפורום../images/Emo187.gif

לא פה. סבלנות

the sofa city

New member
יו ראיתי מה עשית...

יש פיה ברקע... וגם הצבע של הקישור משתנה עם העכבר עליו... מגניב :)))

totsade

New member
זה לא רק פיה..../images/Emo187.gif

יש עמוד חדש של סרגלי כלים אם נכנסים לעמוד של הסרגלי כלים יש גם פיה ב"איך לעשות בגדים" יש דול עם ג´ינס ושיער כחול כנ"ל ב"איך לעשות שיער" כנ"ל ב"איך לעשות נעליים" וב"איך לעשות פנים"
ב"איך מציירים פרווה" יש דול עם שמלה בצבע תכלת, עם שרוול אחד ושיער חום שנעשה בתוכנה מתקדמת כנ"ל "איך עושים בד שקוף" כנ"ל ב"איך הופכים דולי לפיה" וב"איך עושים גרביוני רשת
בכל ה"מתקדמים" ("איך עושים כפלים בצייר", "איך הופכים תמונה לבייס" ו"עזרה לדולימייקרים") יש את הדולז המדהימה שענת עשתה ברקע, הזאת עם השמלה הסגולה והכפלים בכל ה"פוטו שופ" (כפלים, ג´ינס ושיער) יש את הדול עם הצעיף נוצות ועם השמלה עם הנצנצים ובכל ה"פיינט שופ" (ג´ינס, שמלה, שיער ומשקפיים) יש את הדולז הישנה של ענת עם הקוקיות עם הסרטים והשמלה עם הכפלים והבד השקוף שעליו יש "חתיכות" בד איפה שצריך
ב"טיפים" יש את אותה דול כמו שיש בסרגלי כלים. דולז פיה עם שיער בלונדיני שעולה על הפנים ועם שמלה בהירה עם כפלים כנ"ל ב"איך מכינים טיוטוריאל"

shaililo

New member
../images/Emo26.gifענת../images/Emo36.gif !!!../images/Emo28.gif

עשיתי טיוטוריאל על סוודר בפיינט שופ.. רוצה לראות?

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ההצעה שלי: טיוטיוריאל לבד משבצות. ואם את לא יודעת איך-בדיוק השבוע גיליתי איך.

oOsheOo

New member
../images/Emo163.gif........

אהבתי את החידוש בעמוד הראשי....אני לא יודעת איך זה אצל כולם אבל אני רואה באמצע 2 דוליז כרותות ראש, אחת מכל צד, וזה קצת מפחיד אותי
ממש לא נראה לי שצריך להוסיף כל כך הרבה טיוטוריאלים כמו שאמרו כאן....לא צריך טיוטוריאל לכל סוג שיער/נעליים/בגד שקיימים - שכל אחת תנסה, "תטעה" ותנסה שוב עד שהיא תגיע לשיטה ייחודית משלה לעשות כל דבר - ככה יצא שיהיו המון המון דוליז שנראות אותו דבר כי כולם יעשו לפי הטיוטוריאל. מה שכן, יהיה נחמד אם יהיו קצת יותר הסברים על דברים בפוטושופ וכל הפונקציות שם (אהההה! פונקציות....אנליזה...בעעעעעעע
) ענת - כל הכבוד על האתר ותודה רבה רבה על כל ההשקעה!

../images/Emo137.gif../images/Emo105.gif

אז ככה- לדעתי במקומות שיש כמה טיוטים אז כדאי לעשות אותם אחידים יותר... אולי לשנות את העיצוב... וד"א
אני עובדת על הטיוט סוודר, מחכה שיובל תסיים לי את הבובה

למעלה