../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

שימו לב, גירלז...(ומוטי!). בחופש חנוכה המדריך (כלומר, כל הטיוטוריאלז שלכם) צפוי לעבור שינוי...אני מקווה. אם כן, אני מבקשת בכל לשון של בקשה (גאד...מה נהיתי?!) שתשרשרו לכאן דברים שלדעתכם צריך להוסיף, לשנות, לתקן, וכו´...אבל אל תחשבו על הטיוטוריאל עצמם, אלא על המדריך, כאתר. אם באמת בא לכם להיות מותק, אז גם רעיונות לטיוטוריאלז נוספים, אבל לא מעבר. ובנוגע כל הנושא של עיצוב, אל תגידו שצריך לשנות, תציעו רעיונות-אם זה צבעים, פונטים, תמונות, וכו´...אני אודה לכם מאוד.
ענת

שמוצה

New member
אמ...../images/Emo29.gif

אין שם טיפ איך לעשות רקע שקוף בפוטושופ ואם יהיה זה ממש יעזור לי... חוץ מזה אני חושבת (בלי לפגוע כן) שאולי נחליף את הרקע כי הוא קצת, מת...

לשלוח שוב או שתכחי את זה ששמו../images/Emo136.gif

פה? שלי יותר מדויק ומסיר בהרבה יותר פרטים
...אז אנילא יודעת מה עדיף....

אעעעעעעעאאאאא

תקטיני תשטח מסביב, תקטיני את הריבועים. פונט אריאל 10. תורידי את המספרים של הריבועים. ד-ח-ו-ף. גרררררררר....זה כבר מתחיל לעצבן אותי...

אז ככה..../images/Emo136.gif

עשיתי את הטיוט לפי ההוראות הכתובות באתר בדיוק, זאת אומרת לא, אבל שיניתי, שזה בערך כמו לעשות שתי טיוט.. מי כמוך יודעת.. אז שיניתי הכל לפי ההוראות לא כתבת שם כלום על שטח כל זה...וכל השאר לא הה כתב, ולא לא בראש שלי להתחיל לשנות את כל זה.. ממש לא, פשוט אל תשימי את זה, אבל כדי שתגידי לגבי זה משהו בהוראות שלך כי זה מעצבן שאתה משנה הכל וזה ואז אתה צריך שוב כי לא כתבת את זה קודם
... סתם אין ראש לזה...אז עדיף שתכתבי. זיהו.. סיימתי להיום
....

../images/Emo4.gif

אריאל 10 מודגש. תקטיני את הריבועים, שימי אותו יותר קרוב אחד לשני, בשורה, ולא באלכסון. יש אפשרות גדולהההה מאוד להקטין את הקובץ, מומלץ לנצל אותה.

למעלה