שרשור

תודה רבה חמודה../images/Emo9.gif

ובחתימה שלך אני רואה שאימצת את מוטי של ביקי
יפה יפה

KiShKooSh

New member
בדיוק בייבי,זה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif בעלי

קוראים לו
מוטי וכפרעליו יש ילד בדרך

תודה רבה! ../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

יפה מצידך שאת מפרגנת לשמינייה ושאת מאחלת בהצלחה לשמינייה ב"מסך הזהב"
שירבו כמותך

gili789

New member
חחחח... תקראו בבקשה>>>

מי שחושב ככה או מרגיד ככה שיעשה את הסימן הזה--->
מי שלא חושב ככה או לא מרגיש ככה שיעשה את הסימן הזה--->
אני לא מאלה שממשיכים את הסכסוך הזה בן השמינייה לראש גדול! שתיהן תוכניות מהממות... מי שיש לו HOT רואה השמינייה ומי שיש לו YES רואה ראש גדול... אם לכם היה ראש גדול ולנו השמינייה היינו ההפך אנחנו היינו אוהבים השמינייה ואתם ראש גדול (לפחות ככה זה נראה לי)... אם יחליפו את התוכניות, שלכם יהיה ראש גדול ולנו יהיה השמינייה (אחרי שכל העונות ייגמרו), אז בטח אתם תיראו ראש גדול ותאהבו את זה ואנחנו ניראה השמינייה ונאהב את זה אז נבין שכל הסכסוך הזה בין ראש גדול להמינייה זה סתם דפוק!!! השמינייה זה תוכנית מהממת! וראש גדול זה תוכנית מהממת! אז למה כל הוויכוח הזה?!?! אני לא מבינה... שתי התוכניות האלה הן תוכניות רגילות לגמריי אבל זה שאצלנו משודר ראש גדול ואצלכם השמינייה זה לא אומר שעכשיו נתחיל סכסוך ענק בגלל זה!!!
בגלל זה באתי לאחל לכם בהצלחה כדי שאולי קצת מהשנאה של הפורום ראש גדול להשמינייה תיפסק ושאצלכם (פורום השמינייה) השנאה לראש גדול תיפסק כי גם ככה מהסכסוך הזה לא יוצא שום דבר!!! מי שחושב ככה שיעשה את הסימן הזה--->
מי שלא חושב ככה שיעשה את הסימן הזה--->

gili789

New member
תגיבו בבקשה../images/Emo9.gif

ונכנכס אלינו ילד שקוראים לו נבו קמחי ואז היה מספר... והוא התחיל לכתוב שהשמינייה יותר יפה וזה... הוא ממש התגרה... טוב תמשיכו להגיב בבקשה זה ממש חשוב (להגיב להודעה הקודמת שלי)
...

shminia com

New member
כבר מזמן הפורום הזה

שכח מ"התחרות" הזו אני לא רואה בפורום השמיניה שום הודעה על זה ..אף אחד כבר לא מעלה את זה כי אף אחד לא רב על זה אני לא מבינה בכלל בשביל מה צריך לחזור לנושא הזה אם במילא כולם כבר מזמן הבינו שאין פה תחרות. והילד הזה שאמרת שהוא נכנס זה כנראה ילד שאין לו מה לעשות בחיים והוא לא מפה..:) אז לפי דעתי לא צריך "לטחון מים" (ציטוט של כמה מורות בביה"ס) ולהגיד את זה שוב ושוב.כי אנחנו יודעים את זה כבר.. ובאמת לאף אחד כבר לא משנה מה השני רואה כמו שאנחנו אוהבים השמיניה אתם אוהבים ראש גדול אם אני אוהבת תות והשני אוהב בננה אנחנו נריב בגלל זה?? לא!! אז מספיק עם העניין.
שיהיה לכם יום נעים, ובהצלחה! עדי

gili789

New member
כן אבל בכל זאת

באתי לאכל לכם בהצלחה ובכל זאת אני שמתי לב שיש ילדים פה מלפני שבוע בערך שכתבו לנו בפורום דברים מגעילים אבל הנהלים שלנו מחקו את זה ואני לא מדברת רק על מי שכתבתי קודם... אבל את תודי שבימים הראשונים וגם קצת עכשיו יש וויכוח קטנטן! אבל בכל זאת כתבתי את ההודעה הזאת כדי להפסיק את זה לגמריי כי זה לא כול להמשך ככה לפני כמה זמן באה לפה ילדה מהפורום שלנו וכתבה לכם הודעות נאצה ואפילו המנהלים שלנו חסמו אותה לשבוע וחצי! ועכשיו היא לא בפורום הזה יותר! וחזרתי לנושא הזה בגלל הילדים שכתבו אצלנו דברחם שיס חרא וגם לפני שבועיים בידיוק נכנסו אלינו קבוצה של ילדים והתחילו לקלל והתגרו בנו ואמרו לנו שראש גדול מכוער ושהשמינייה יותר יפה!!! בסדר זאת דעתם אין לי בעיה עם זה ממש לא! אהה והם גם אמרו (הילדים שנכנסו אלינו לפורום) שהם מפורום השמינייה!!! מקווה שהבנת!

למעלה