שרשור

מה אתה מקשקש??

אתה לא משום הנהלה של שום ערוץ.. לפני כמה זמן אמרת פה אתה בן 16 או משהו כזה ובפרטים שלך בכלל כתוב שאתה בן 12

16? אף פעם לא.. ../images/Emo185.gif

אני אף פעם לא אמרתי שאני בן 16..קודם כל..אני בן 12...וערוץ הילדים..תסתכל במדורים באתר ערוץ הילדים..כמה מהילדים שם עוברים את גיל 16? זה ילדים..אז למה שלא יעסיקו ילדים כדוברים????

shminia com

New member
אולי הם ישימו שוב את..

אולי הם ישימו שוב (בפעם המי יודע כמה) את שיעור חופשי (תנו לבכות בשקט.. תנו לצחוק בזמן.. ) או שישימו את ילדים יוצרים סרטים של שנה שעבהר או משהו אה.. לא בעצם שמים את זה בדרך כלל כמה שבועות לפני יום השואה..אם אני לא טועה

shminia com

New member
כמו מה? שידור של כל הפסטיגלים?

לא נראה לי כי הם רוצים להרוויח על זה כסף מה -VOD.. אז מה עוד? ספיישלים- פינת אור בארץ, אני יודעת מה? אולי יקחו את כל פורום השמיניה בתפוז לאולפנים.. :) יראיינו אותנו ונשאל שאלות את השחקנים משהו כמו ישיבת עיתונאים רק של הפורום חחח..:)

danit1234

New member
צופי השמינייה +הוט

קודם כל השמייניה - אחלה סדרה אני רואה גם את הש.ח
ולשאלתי
.. למי תצביעו במסך הזהב בקטוגריה סדרה יומית-טלנובלה: טלנבולה בע"מ, השיר שלנו,פיק אפ,או אהבה מעבר לפינה? ובשחקנית בסדרה יומית? טלי שרון,נינט טייב, יעל שרוני, אגם רודברג,אוולין הגואל? אם אין לכם העדדפות הייתי רוצה שתעזרו לנו צופי טלונבלה בע"מ במסך הזהב לטלנבולה שהייתה אחת היותר מצליחות השנה שגרמה לרבים להתמכר ולאהוב אותה שזכתה למספר הביקורות הטובות ביותר [מבין שאר הטלנובלות] ע"י מבקרים אפילו מהבקרים הקטלניים ביותר ולשחקנית טלי שרון שריגשה את כולנו מבין נוער ועד מבוגרים אם לא במיכאלה אז בטלנובלה בע,מ ואם לא בטלנובלה בע"מ בסרט "למראית עין על תפקידה שם כעיוורת הייתה מועמדת לאוסקר הישראלי ואם לא שם אז בהצגה כוונות טובות יש מצב שאתם עוזרים?

נעמקה19

New member
כבר הצבעתי. לא זוכרת למי...

נראה לי סתם חירבשתי מי שהעכבר שלי חיבב...חח...לא ממש הקדשתי לזה מחשבה. כי גם הייתי מאוכזבת שאדית חצור לא עלתה..
מקווה בשבילך שהיא תזכה... נעם.

danit1234

New member
זה שנמע קצת כאילו אני מכריחה אותך

או משו אז זו לא הכוונה רק מנה לשכנע

נעמקה19

New member
חחח אינבעיות!

בכל מקרה התכוונתי לשלוח מהתעודת זהות של אבא שלי, אמא שלי, ואחותי. חחחח...אבל שכחתי מזה. מזל שהזכרת לי

shminia com

New member
ת'אמת כבר התכוונתי להצביע לטלי ול..

טלנובלה בע"מ... .:) והכי חשוב: לשמיניה!!!

danit1234

New member
תודה רבה לשתיכן ../images/Emo9.gif והשמיניה באמת

משו מיוחד כאילו יש בזה שונה כזה לא ידועת איך להסביר -אחלה סדרה בכולופן

נעמקה19

New member
כל פעם שאני רואה את הכינוי שלך...

אני חושבת שכתוב dganit ואז אני רואה שזה danit....חח...
אני הוזה דגניות בכל מקום....

למעלה