שרשור

chen010189

New member
בדיוק לפני שבועיים סיימתי לקרוא

אותו... ותקראו גם את "בסימן ונוס" (כן, הספר שעליו מבוססת הסדרה שתתחיל בערוץ 22 יום שבת, 22:00 בשלושה פרקים) אחד הרומנים הכי מותחים שיש!!! (לא שיש לי סימפטיה לרומנים אבל זה באמת יפה)

chen010189

New member
יש שם קטע שהאבא שוכב עם חברה של הבת

שלו... אחד הקטעים שהכי מאפיינים ספר רומן

chen010189

New member
הקטע עם האבא זה מ"המאהב" אבל

"בסימן ונוס" יותר יפה ויותר מעניין!!! אני פשוט הלכתי לתחנה תוך כדי שהספר אצלי ביד... ואני לא מגזימה, פשוט קשה לסגור אותו מרוב שהוא מותח. לוקח לי לקרוא ספר חודש... את זה לקח לי לקרוא תוך 5 ימים! אחד הספרים הכי יפים מאז ומתמיד!!! ובסדרה את המספר משחק יהודה לוי ואת המאהבת מגלמת ההיא מ"סוף העולם שמאלה", נטע גרטי

Oshi love Tamir

New member
נ"ששששש

אנשים בבקשה אני מתחננת מישהו פה נוסע לפסטיבל מחולון או ת"א או בת-ים או רמת גן או כל עיר שקרובה לחולון שיכול לקחת אותי איתו? ואני אתן לו כסף כמה שצריך רק בבקשההה שמישהו יקח אותי איתו

shminia com

New member
../images/Emo32.gif עשינו היום חיסון!

אוף!! לטטנוס או כמו שרשום בדף ל.. פלצת! חחח.. זה לא כאב בכלל אבל ילד מטומטם אחד נתן לי מכה בכוונה איפה שהחיסון ועכשיו כואב לי ואני בקושי מזיזה יד שמאל ..:) לא נורא :):) (ושכחתי את הפנקס חיסונים בבית ואבא שלי היה צריך לבוא לבית ספר כדי להביא לי אותו.. סיפור ארוך..) שיהיה לכם יום נעים, עדי

hilasapir

New member
זה לא ספלוירמה שרשמת זה השערה....

ואיין ספלורים בשמנייה....הכול זה רק השערות....... זה מה שיפה בסדרה הזאת..... לגבי ההשערה של אדם עם מיקה היא נבעה משני מקורות: 1.מהקידומת... 2.מהקליף... ואנשים חשבו שהקידומת בנויה מחלקים שהיו בסדרה כי רוב הקידומות של תוכניות ילדים לקוחות מהסדרה....

גם אני חישבתי בלוח שנה מתי יגמרו

השידורים החוזרים? למה אתה מדבר כאילו אתה מהנהלת ערוץ הילדים או משהו כזה? ולמה בכל הודעה, בנושא, אתה שם את האייקון של הספל..?

OK ../images/Emo185.gif

1. אני באמת מהנהלת ערוץ הילדים (
) ולכן אני יודע,וזה לא חישוב. 2. בקרוב גם תהיה תשובה מה יהיה אחריי. 3. ה
(זה שוקו!!!! לא ספל!!!) זה קוד מוצפן המועבר להנהלת ערוץ הילדים.

למעלה