זהיה נחמד... למי ששאל: לסרט קוראים "שרופה". ביימה אותו מירב לוין. הוא מספר על בחורה בשם זוהר, שהיא מאבטחת בקניון או משהו.. יש לה יחסים קשים עם ההורים שלה, וידידיה המהממם שיחק את אחיה הקטן. שגם לו קשה מאוד עם ההורים, ואמא שלו מכריחה אותו לוותר על הגיטרה שלו.. זה נראה שזה צולם די מזמן, וידידיה שם עם קרחת! אבל יותר יפםה לו שיער אם אתם שואלים אותי...
אני אישית גרמתי להרבה אנשים להצביע! חח =) אז להזכירכם : http://my.ynet.co.il/zahav2005/ ותכינו תעודת זהות ...! ~הסדרה חייבת לזכות ~ נ.ב - יש גם שחקנים מהשמיניה בקטגוריות השחקנים הטובים בסדרה יומית וכאלה... את מיכאל אלוני (תצביעו) ,אדית חצור , עדי הימלבלוי , טל מוסרי ,הילי ילון , דור צויגנבום ואולי יש עוד כמה...
את הסדיסטים שביניכם? היה לי אתר על השמיניה, מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא חומר, ועכשיו, בגלל שהחליפו לי מחשב אני לא מצליח להיכנס בשם המשתמש שלי... ניסיתי הכל וזה לא הלך... טוב, לפחות אני יכול להתנחם בכך שחסמתי את כל הדרכים להעתיק... אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני מחכה שהשמיניה תיגמר כדי לא לבכות כל פעם שאני רואה את הסדרה...