שרשור

שיהיה ל=כ=ו=ל=ם גמר חתימה טובה

שתהיה שנה טובה ומתוקה המון אושר בריאות הצלחה וגמר חתימה טובה אוהבת אותכם!!!!!!!

../images/Emo32.gif איזה כיף לי

מחר (רק בראשון) יש גשר ליום שישי וראשון! אז אנחנו לא לומדים! יש!!! בן שרשר ל
- ראיתי שלא היה אז פתחתי

ny22

New member
מנהל
../images/Emo32.gifשאלה בקשר לפורומים באתר

ערוץ הילדים: למה בכל פעם שאני רושם הודעה היא נמחקת לי אוטומטית (ההודעה קשורה לסדרה)? אני לא מקלל וכו'... יש חוקים לשרשור?

ידידיה ויטל אתה מלך!!

איזה שחקן גדול איזה מוכשר אתה קרוב לעופר שכטר כפרה אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום... אם נדמיין אותו ביחד נגשים אותו עכשיו היום... אייייייייייי(יהודה סעדו)

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

אז חבר'ה, שנייה, מה נסגר עם המפגש?

אני אגיע לכיכר רבין יש שם מפגש של פורום אנג'לינה ג'ולי (בת דודה שלי בפורום הזה ואני על תקן מלווה), השאלה איפה אתם תהיו ? באיזו שעה, מה מו מי? איפה הפרטים ?!?!?

לא יודעת...

אבל פעם לפני שידעתי על הפורום הזה אז היו כמה ימים שנכנסתי לשם, (לא ידעתי שקיים עוד פורום של השמיניה) אז גם לי זה תמיד קרה..!!

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif ידידיה שחקן גדול

לא עפר שכטר (לא אוהבת את עפר
) אבל בהחלט שחקן מדהים וגם חתיך באותו מחיר
אבל בכל מקרה פעם הבאה לשרשר... תודה
תיתוש

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא היו הרבה שאישרו את בואם

ככה שלא נראה לי שנצליח לעשות שם מפגש פורום... בכל מקרה אני אהיה שם ומי שירצה לפגוש אותי ויהייה שם מוזמן לפנות אלי בפרטי ואתן לו תפלאפון שלי

הממ... ../images/Emo26.gif

כל מי שמעוניין להתנקש בבןבן לפנות אליי במסרים
(יכול לצאת מזה משהו טוב
) -==- גמני אהיה שם. ועם מצלמה. מוהאאהאהאהא היזהרו לכם בלוגרים, פורומיסטים וקומוניסטים(נו, טוב
) חביבים.. דה מלאכית בלבן איז אין דה שטח! מוהאהאהאהאהאהא

baril

New member
../images/Emo80.gifנצל"ש+ידידה שחקן ענק באמת!

1.ידידה באמת שחקן ענק כפרה עליוו.. ושכטר לא מתקרב אליו אפילו.. [[ לפחות לדעתי ]] 2.הנצל"ש-תצביעו לתכנית השמינייה בטופ 10 של ראש 1 ותפוז אנשים =]

למעלה