ידידיה באמת חמוד ושחקן מעולה אבל אין, פשוט אין על אדית חצור! ועפר שכטר סתם מכוער. שונאת אותוו!!!
נ נעמקה19 New member 14/10/05 #48 ידידיה באמת חמוד ושחקן מעולה אבל אין, פשוט אין על אדית חצור! ועפר שכטר סתם מכוער. שונאת אותוו!!!
S skater girl 4 ever New member 14/10/05 #49 ../images/Emo45.gif אבל רוחל'ה ושלומקה יותר שולטים מדגנית. מוהאהאהאהאע~! סליחה, לא תפסת אותי במצברוח.
../images/Emo45.gif אבל רוחל'ה ושלומקה יותר שולטים מדגנית. מוהאהאהאהאע~! סליחה, לא תפסת אותי במצברוח.
I I LoVe NiNi And AdAm New member 14/10/05 #52 כן הוא שחקן מזה טובבב ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif
K KiShKooSh New member 14/10/05 #91 קרוב לעופר שכטר??????? קצת כבוד לידידיה בבקשה... נמצה את זה כך מי נמצא עכשיו בשנה א בניסן נתיב( )< ידידה או עפר?
קרוב לעופר שכטר??????? קצת כבוד לידידיה בבקשה... נמצה את זה כך מי נמצא עכשיו בשנה א בניסן נתיב( )< ידידה או עפר?
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 13/10/05 #21 יאוו איזה כייף לך!! אני לומדת ביום שישי וראשון.. בעסהה.. =/ אבל יהיה לך יומיים פחות של החופש פסח..!!
ה הגולש באינטרנט New member 13/10/05 #25 כיף לך..../images/Emo185.gif אנחנו למרות שהתחלנו שלושה ימים לפני [גיבוש] אין לנו ת'גשר,יש בי"ס ששכבות ז' בו התחילו שבוע לפניי ועכשיו מראש השנה עד סוכות יש להם חופש..
כיף לך..../images/Emo185.gif אנחנו למרות שהתחלנו שלושה ימים לפני [גיבוש] אין לנו ת'גשר,יש בי"ס ששכבות ז' בו התחילו שבוע לפניי ועכשיו מראש השנה עד סוכות יש להם חופש..
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 13/10/05 #26 דרך אגב איך היה הצום? (למי שצם..) לי היה בסדר! דווקא היה לי דיי קל...
N Nimrod121 New member 14/10/05 #32 הצום היה די קל. רק בשעות האחרונות של הצום, הרגשתי את תחושת הרעב והצימאון. אבל התגברתי
N Nimrod121 New member 14/10/05 #31 גם לי יש גשר בימים האלה. איזה כיף, במקום לחזור הלימודים, לאחר-מכן שוב לחופשת יום שבת, לימודי יום ראשון וחופשת סוכות. זה דבילי לחלוטין
גם לי יש גשר בימים האלה. איזה כיף, במקום לחזור הלימודים, לאחר-מכן שוב לחופשת יום שבת, לימודי יום ראשון וחופשת סוכות. זה דבילי לחלוטין
ב בJדJה New member 14/10/05 #35 אווף לנו אין גשר מעצבנים חייבים להיות שונים! אבל גם ככה אני לא אלך אין מה ללמוד.. חחחח