שרשור

שירשור../images/Emo32.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo33.gif../images/Emo181.gif

אני יודעת שזה לא בסדר לפתוח הודעה חדשה....
אבל... כשאני פותחת שירשור... אתם מבינים בטח שיש לי כוונה...
והכוונה שלי היא:
אני מפקדת במשמרות הזה"ב. כן אתם יודעים בטח, אם הייתם בכיתה ו', שצריך ללכת לשמור בכביש... אז אני ועוד 3 תלמידים מהכיתה נבחרנו להיות המפקדים, זה התפקיד הכי אחראי
היה לי מיפוי באנגלית... והתקבלתי לקבוצה של המתקדמים
מדוזה חזרה
|לאקשור|
ומגיעה לי בהצלחה... אני התלמידה הכי מצטיינת בכיתה שלי
אז... אני רוצה לקבל הרבה
... ואם יש לכם איזשהו הישג שאתם רוצים להתגאות בו... שרשרו אותו לכאן... להיות מפקדת זו אחריות גדולה... להיות בהקבצה הכי טובה באנגלית זו אחריות גדולה... וזה שמדוזה חזרה- אחריות לשמור עליה! בן- אם השירשור הזה לא רלוונטי לדעתך... אתה יכול לשרשר... למרות שהייתי מעדיפה שלא
אני אוהבת אתכם
לילה טוב לכם
ולילה טוב לקישקשתא אהובי ורוחל'ה
חן

רוחל'ה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אני לא הייתי מפקד גם לא רציתי קריעת תחת העבודה הזאת וגם לי היה מבחחן להקבצות באנגלית וקיבלתי 100 אז אני בהקבצה א'
וגם אני הכי מצטיין בשכבה!!!!! כל שישי אומרים מי הכי מצטיין ואני הייתי השבוע חח אנחנו דומים

שיטטטט../images/Emo108.gif

הרגע קראתי את ההודעה ואנישחצן מוות סליחה על כל מי שחושב שאני שחצן אני לא כזה באמת פשוט בהודעה למעלה אני נראה ככה סליחה.

orush15y

New member
יש לי קומונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם מוזמנים להיכנס!!! היא על ה-כ-ל-! יש קישור (קישור שלוחצים וזה נכנס) בחתימה שלי..

Nimrod121

New member
חתימה של ידידה ויטל לאימוץ.

בוודאי לא תוכלו להשתמש בה בפורום זה, אבל לפורומים אחרים. אני הכנתי אותה
זוהי חתימת האנימציה, יש עוד סוג לא זז.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifפתחתי גלריית יצירות.

אתה מוזמן להעלות אליה את החתימות שהכנת

משחק חדש

במשחק אנחנו נותנים סיטואציות מהחיים וצריך לחשוב על פיתרון..... סיטוציה 1- היתה אצלי חברה ורבנו היא ברחה... מה עושים????

למעלה