שרשור הפרק Obscura

lily p

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

מוניקה סקס!

חחחחח ../images/Emo58.gif

It´s good to be....Alive... וכן ראיתי את Tempest גם לפני איה שבוע - עברה בי צמרמורת כשהיה To be Continued...... עכשיו עוברת בי צמרמורת מלחשוב על זה.... יו אני הולך לראות את זה עוד פעם!

ובקשר ללקפוץ גבוה...

אני זוכר שהיית תכנית מצויירת של סופרמן שהראו בפתיחה את כל היכולות שלו והכל, ואמרו שהוא קופץ גבוה והראו אותו קופץ מעל בניין גבוה... צריך לשאול פה את הקומיקס-אקספרטס... (למרות שאני לא זוכר ב"לויס וקלארק" שהוא השתמש בכח הזה, ובסמולוויל אני בטוח שהוא עדיין לא השתמש בזה...)

אמממ...

לפי הספוילרים, קלארק אמור לקבל כוח חדש בעונה הבאה ש"יעזור לו בעזרתו התמידית לזולת, ועם זאת, יגביר את הסיכויים שסודו ייחשף". נישמע מתאים ללקפוץ גבוה לא? ובקומיקס הייתה לו את היכולת הזו...

הינה...

קישור לסריקה של הקומיקס הראשון של סופרמן, בריבוע השני למטה משמאל (זה רק אני או שזה מסובך לאללה?) תוכלי לראות את קלארק מדלג מגורד שחקים אחד לשני במנהטן... אופס במטרופוליס...

007bg

New member
לינק גדול !!!!!!!! ../images/Emo6.gif

בבקשה אם יש לך של קומיקסים למיניהם פליז תפרסם!!!!!!!!

hitchkok

New member
אגב, שמתם לב

שכל הסיפור המוכר על ההורים שגידלו אותו בסמווויל לא מופיע בקומיקס הזה?

casperit

New member
אההה לא הבנתי...

זה הפרק האחרון או שיש עוד אחד? כי לא ראיתי אותו!!!!! יעל

SaberTooth

New member
ניצול קטן...

פיספסתי את הפרק של אתמול, אולי מישהו יכול להגיד לי מה היה
נ.ב. אני יודע שערוץ שלוש מתכוונים לשדר שוב את סמולוויל (רק שלא יפול שוב על אנדרומדה), מישהו יודע מתי

אני יודע! בשבתות של אוקטובר!

ועדיף שאני לא יסביר לך מה היה אתמול... פעם שעברה זה לא הצליח. אני מקווה מאוד שאתה לא הולך להפסיד גם את הפרק האחרון לעונה בשביל אנדרודומה או מה שזה לא יהיה...

SaberTooth

New member
לא../images/Emo70.gif לא בימי שבת../images/Emo70.gif

לא בימי שבת
ימי שבת זה רע
יש אנדרומדה

למעלה