שרשור הפרק Obscura

007bg

New member
איך קוראים לפרק האחרון?

(סליחה על הבורות)...

mishmesh

New member
Tempest

ובעברית סערה או סופה. והמחשב שלי משמיע קולות מוזרים. אמא´לה.

ברודי

New member
מה ז"א מאיפה אפשר להוריד?! ../images/Emo2.gif

אני מקווה שאני לא עוברת על איזה- "חוק פורום" כשאני שואלת, מאיפה אפשר להוריד את הפרק...

mishmesh

New member
בעיקרון אסור לכתוב איך אפשר להוריד,

והודעות שיסבירו איך להוריד פרקים ימחקו. אבל בבקשה גם לא לשאול איפה אפשר להוריד פרקים, כדי שלא יענו לכם.

שירן

New member
גם לי יש אותו

גם לי את הפרק האחרון (חצי ממנו כבר אפשר לראות ) אבל גם אני אחכה אחרת זה יקלקל הכול

BlueCarrera

New member
גם אני השגתי !

זה הפרק הכי טוב שעד עכשיו ראיתי !!! איך אני שמח שהבן ז*נ* הזה עוזב... (המבין יבין...)

../images/Emo46.gifאררררררררררררררררר!!!!!!../images/Emo46.gif

אני. לא. מאמין. שזה. קורה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כיוונתי את הווידאו כדי שיקליט בשעה 9:15, (ראיתי את הפרק, אל תדאגו) אבל אררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!! זה הקליט איזב ערוץ גרמני מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה. לעזאזל. צריך לכוון את זה? וידאו טיפש! למה הוא לא מתכוון אוטומטית!!!!!!!!!! אני שונא וידאוים~! ועכשיו לפרק. במילה אחת - וואוו! פרק מהמם, מלא אקשן ורגשות. אני ימשיך אחר כך, עכשיו אני אלך ברשותכם להתעלל בוידאו שלי...

אין לי סבלנות להגיד מה שאני אומר

כל שבוע...... אבל אני אגיד בכל אופן: פרק ממש יפה!
משום מה עם כל פרק שעובר, הדמות של פיט מיטשטשת יותר ויותר - אחרי הכל לכל דמות בסדרה היה איזהשהו סיפור מרכזי (טוב חוץ ממרת´ה) והוא? זוכה בדייט עם אריקה ג´ונס או איך שלא קוראים לה...
הסוף היה ממש טוב- מוסיקה ספוקית (
) כזאת...
ובנימה של הדברים שקלואי אמרה ללאנה: סוף סוף היא נכנסת לעולם המוזר...
היה נחמד לראות אותה סוף סוף באור... "פריקי".
ולמען האמת- העובדה שהשוטר חטף אותה לא ממש הייתה צפויה (לפחות בשבילי), גם הקטע שהשוטר האחר רצה לשאול אותה שאלות - אני בטוח שרובכם לפחות ציפיתם שזה יהיה הוא...
אהבתי את ה"בדיחונת" של לאנה שקלארק לא ייכנס לעולם העיתונאות...
אבל תגידו -לקס לא סילק את ההמילטון הזה שמצא את המשושה מהחללית
ואני חייב להתוודות: בתחילת הפרק, כשראיתי את קלארק וקלואי ביחד מחוץ לחדר של לאנה- זה לא ממש הסתדר לי בראש... אני יודע מה אתם חושבים: "אמרנו לך"
והכל, אבל נראה לי שזה בגלל משהו אישי דומה שהיה לי לפני איזה שבוע, ובדיוק אחריו ראיתי את הפרק הזה אז כנראה זה היה בגלל זה - אז בכל אופן, היום אמרתי לעצמי: "מה קורה לך עידו? תמיד רצית את זה
- קלארק וקלואי!" ואז באמת זה כבר נראה לי יותר טוב...
הבעיה היא שגם קלארק ולאנה נראה לי טוב עכשיו...
(ועכשיו כשאני חושב על זה, אני אולי אפילו קצת מתבאס מזה שמרת´ה אמרה לקלארק שהדלת סגורה... למרות התמיכה בק"ק, ולמרות שהדלת הזאת אף פעם לא תהיה סגורה בתכנית הזאת נראה לי...
).

Buffy1

New member
באמת פרק מאוד יפה

אתה צודק, באמת אין סיפור שמתפתח עם פיט. הוא דמות מאוד משנית. בקשר ללאנה, בהתחלה חשבתי שהיא מקבלת חזיונות כשיש אנשים בצרה (כמו קורדיליה ב"אנג´ל" ופיבי ב"מכושפות"). אח"כ הבנתי שהיא רואה דרך עיני השוטר. היה נחמד לראות את קלארק סוף סוף עושה משהו ומזמין את קלואי לנשף. למרות שאני בעד קלארק-קלואי (טוב, אני יותר בעד לקס-קלואי, ואני דורשת להוסיף את זה לסקר!) זה די מוזר שהוא פתאום אוהב אותה אחרי שהוא מגלה שיש לה רגשות כלפיו (זוכרים?) מצד שני הם חייבים לסבך את זה קצת, כי זה די ברור שהוא יהיה בסוף עם לאנה. אהבתי את הקטע שלאנה אמרה לקלארק: "לעולם לא תכנס לעולם העיתונות"
אני בכלל אוהבת את כל הרמיזות האלה לעתיד
בקשר ללקס, גם אני חשבתי שהוא לא רוצה לשתף פעולה עם המילטון. מוזר... כנראה שהוא התחרט. סצינת הסיום השאירה הרבה מתח... זה היה במרתף של הקנטים, לא?

Buffy1

New member
כן, הבנתי שהפרק הבא

הולך להיות מאוד מותח, ועוד לא נוכל לראות את ההמשך בקרוב
דרך אגב, ראית את הדרישה שלי להוסיף את לקס וקלואי לסקר?

אממ...

לא ממש, מחר הסקר הזה אמור לרדת ככה שזה לא ממש רלוונטי. ובקשר לVortex (ההמשך של Tampest) הוא ישודר בארה"ב בעוד 48 ימים אם אני לא טועה (24 בספטמבר). אני יחפש אתר שאפשר לצפות בו בטלוויזיה אונליין, זה דבר חוקי ונהוג, אז אם אני אמצא אתר שמאפשר לראות אונליין את רשת WB באינטרנט, יכוליות שנוכל לראות את וורטקס יחד עם אמריקה! הוריי! אז יאללה, להתחיל בחיפושים!

Buffy1

New member
טוב...

אז יש לי דרישה חדשה (כן, אני יודעת שיש לי הרבה דרישות
): להוסיף את פורום באפי למומלצים! אני ועוד הרבה אנשים המלצנו עליו.

עידו שב מן המתים הא?

כמה זמן לא זכיתי לראות את הגופן אריאל 10 בצבע שחור שלך.. הגיע הזמן! הפרק באמת היה יפה. כולם מסכימים שפיט הוא דמות מאוד מישנית (ודי שיטחית בינתיים) אבל בעונה השנייה צפו להרבה יותר ממנו.. יעמיקו את הדמות שלו בעונה השניה.

lily p

New member
גרררררר.... ../images/Emo4.gif ../images/Emo29.gif

אתה רק גורם לי לצפות יותר לעונה הבאה... לא כיף...

ד י י ז י

New member
וואי איזה פרק!!

פרק מאוד יפה! (טוב , אני רואה שכל העולם כבר רשם את זה) אבל מאוד אהבתי את הקטעים של קלואי וקלארק! הם כל כך מתאימים!! ולנה - שתאכל את הלב!!

Digi Lista

New member
אהבתי את המשפט...

"עכשיו כאוב לי רק כשאני הולכת,יושבת או נושמת..."באמת אחלה של פרק, לנה נראיתה(לפחות לדעתי)כאילו היא אכולת קנאה גם כשקלארק נשאר עם קלואי בבית חולים...עד שהעונה החדשה תגיע אני אסתפק בהקלטות ובשידורים חוזרים... אגב בשבוע הבא- בפרק האחרון לעונה, זה פרק בלי קולות?(כי בפרסומת ראיתי רק תנועות פה..)

lily p

New member
חחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

לא שמעו את מה שקלארק צעק (שהיה, ד"א, "לאננננננננננה!") בגלל הרעש של הטורנדו... ואת הצרחה של לאנה אפשר לשמוע, אם מקשיבים... וזה כל כך ´הקוסם מארץ עוץ´ LOL XD טורנדו, בקנזס, שמעיף בתים (או במקרה הזה - מכוניות, למרות שאני מניחה שגם לבתים קרה משהו...), וזה יהיה מזה שולת אם קלארק יעוף להציל את לאנה, אבל אני מניחה שזה לא יקרה...

למעלה