שרשור הפרק Obscura

מעניין באמת איך הוא ../images/Emo58.gif

יוציא את לנה מהטורנדו, כי ממה שראיתי, המשאית ממש מתחילה לרחף. יכול להיות שהוא יוכל לקפוץ גבוה? הייתה את היכולת הזו לסופרמן לא?

ד י י ז י

New member
מה שאני הבנתי.. ../images/Emo58.gif

שלנה ברגע האחרון יוצאת מהמכונית (בטח בעזרת קלארק) והוא לוקח אותה למקום אחר , והמכונית בנתיים מרחפת לה לטורנדו. ולסופרמן לא היתה את היכולת לקפוץ גבוה.

לא יודע - אין מצב ../images/Emo58.gif

קראתי מלא
ים שאמרו שלנה וקלארק ייתעלפו או משו... או שפשוט הוא יוכל (בעזרת כוח הרצון, אוווווווווווווו) לעוף לשניה, הרי הוא כבר ריחף פעם אחת...

mishmesh

New member
כי זאת פעם ראשונה, וזה היה בטעות,

והספוילר הוא לא בנושא.

Ophel McNeil

New member
אז, אז, ואז?

זה עדיין ספוילר, זה עדיין לא מסומן, וזה עדיין יכול להרוס. אני לא מבינה לאיזה פורום T.V אין מדיניות אנטי-ספוילרית!!!

mishmesh

New member
אם נתחיל למחוק כל ספוילר קטן שלא

מסומן אז הרבה הודעות טובות ימחקו, וחבל. אני חושב שמכיוון שהספוילר הוא לא בנושא ההודעה, האזהרה שלי מתחת מספיקה. ולפורום הזה יש מדיניות אנטי-ספוילרית (את מוזמנת לעיין בהודעת המנהלים), אבל זו פעם ראשונה ואני בטוח שזה היה בטעות.

Ophel McNeil

New member
אבל בשם האלוהים, ../images/Emo108.gif

למה אתה חושב שזה משנה?! יש לך מדיניות אנטי ספוילרית? אז מוחקים ספוילרים! אתה חושב שזה שבטעות או שזה שזה לא בכותרת זה תירוץ? עובדה- לי זה הרס. אוקי? איך העובדה שהכותב לא עשה את זה בכוונה משנה? זה יופי שחבל שימחקו הודעות טובות - והעובדה שלאנשים יהרסו פרקים גם יופי? מה לעשות, בחיים צריך להקריב קורבנות, ואם יש לך מדיניות אנטי ספוילרית - תעמוד בה. חד וחלק.

Gal-Mo0D

New member
וכאן אני אתערב ואצא ממחבואי כדי

להגיד בדיוק שבגלל זה עזבתי את הפורום. מדיניות ה"אנטי-ספוילרים" המפוברקת לחלוטין של מנהלי הפורום הרתיחה אותי.

mishmesh

New member
../images/Emo4.gif

אם זה כל כך מפריע לכם אני אתחיל למחוק ספוילרים. וגל-למה לא אמרת שבגלל זה עזבת? בבקשה תחזור... תיראו, אני מאוד לא אוהב למחוק הודעות. אופל, אם ראית את ההודעה של אופיר לפני שאזהרתי מתחתיה שיש ספוילר, אז זה לא משנה כי גם אם הייתי מוחק זה היה מאוחר מדי. אם ראית את ההודעה אחרי שאזהרתי, אז אני מצטער, אבל חשבתי שאם יש אזהרה מתחת אף אחד לא יקרא. אבל אם זה כל-כך מפריע לכם, אז מעכשיו נתחיל למחוק ספוילרים, רק חבל שהודעות טובות ושרשורים שמפתחים בתגובה להודעות האלה ימחקו אם ממילא מישהו כבר הזהיר. וגל-בבקשה תחזור.

Gal-Mo0D

New member
בוודאי שאני אחזור (ואסכם)

כשתמחקו ספוילרים והודעות סתמיות ("טום חתיך!"). למרות שבנושא השני אתם באמת עושים כמיטב יכולתכם. עכשיו אני מרגיש מטומטם, כאילו אני נותן לכם אולטימטום או משהו, אבל באמת שאהבתי את הפורום, עד ששמתי לב (ושהעירו לי) שאני רושם בפורום שלא מוחקים בו ספוילרים. כן, אתם צריכים לעשות טאג ליין ושרשור עם כל חוקי הפורום - מי שעובר עליהם (דיבור על הורדות, "טום חתיך!", ספוילרים וכו´) תמחק הודעתו לאלתר! אין דבר כזה שאתה תכתוב תגובה להודעה ותכתוב "ספוילר מעליי". אבקש את התייחסותכם לנושא.

mishmesh

New member
חוקי הפורום מופיעים כבר בהודעת

המנהלים, ואם אתה רוצה אני אעשה להם גם טאג-ליין. מעכשיו אני אתחיל למחוק ספוילרים, עם כל הכאב שכרוך בכך. הודעות שמדברות על הורדות והועות סתמיות כבר נמחקות ממילא, כך שנשארו רק הספוילרים. ואני שמח שהחלטת להחזור.

lily p

New member
יאייקס... )-8 ../images/Emo29.gif

כמה בעיות אני גורמת... זה בסך הכל היה ניצוח שלי של הפרומו, ולא ידעתי שזה יהיה ספויילר למישהו... אבל אם זה כל כך משנה, איציק יכול למחוק אותו...

חחחחח...

זה פרק עם קולות וחצי, יש מלא צרחות וגם רמי זרו יופיע שם... הוא ישיר בנשף את Save Me... זה לא ספוילר נכון? בפירסומות בטח הבלאנס\המיקסר נדפק להם או משו, זה היה מוזר לראות את זה בטלוויזיה...

למעלה