שאלונים

../images/Emo26.gifגלית גם אני../images/Emo36.gif

גם אני רואה תשוקות הנצים זה קצת הפחיד אותי אתמול מה שעשו לרות מקווה שנהיה חברות טובות שלך מור

למור:

נכון! וראית את החלום שלה על ליביה? אני גם מקווה שנהיה חברות טובות ואני כבר שולחת לך מסר עם מספר האייסי שלי. שלך גלית

כן ראיתי....

אבל לא הבנתי למה היא הלכה לשם לבד ד"א... הוספתי אותך לאייסי והחזרתי לך מסר

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני

שם:בן גיל:13 איזור מגורים:חיפה איך את/ה מרגיש/ה:נחמד
על איזה צד קמת בבוקר?:לא זוכר
מה את/ה שומע/ת?כרגע Avril Lavigne - He Wasn't מה את/ה רואה?הטלוויזיה פתוחה על ערוץ 22 אבל זה על ההכי חלש כי יש לי מצברוח לשמוע מוזיקה חיה שמתחילה בשם שלך:ברווז T.V תכנית טלוויזה אהובה?השמינייה
תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית?עברית ערוץ הילדים או ניק?ערוץ הילדים סדרות אנימציה או מצולם?גם וגם
סדרות אנימה או אחר (?)?אחר סרטים סרטים מצוירים או מצולמים?תלוי
סרטים עבריים או מחו"ל?מחו''ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב?שפה מקורית דיסני או וורנר ברוס?דיסני שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות?מי שמשחקת את מיקה שחקנית נחמדה
לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע?תלוי
מוזיקה שיר/ים אהוב/ים?נוסעת בעקבות האהבה של נעמה לוי
זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?נעמה לוי
להקה אהובה?לוידע
MTV או 24?24
שירים ישראליים או לועזיים?גם וגם ספרים ספר/ים אהוב/ים?אל תקראו לי חירות ומילימטר סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?לוידע אני מעצבנת אותך?
את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)
הודגש בעזרת המדגישומטיק

Super Chuly

New member
איך אני מתה על שאלונים!!!

שם: ליהי כהן גיל: 17 (זקיינה) איזור מגורים: המרכז איך את/ה מרגיש/ה: עייפה מהעבודה ומבואסת מזה שהיא גוזלת לי זמן שאני יכולה לנצל בשביל הפורום, אבל בסך הכל הכל סבבה... על איזה צד קמת בבוקר?: ימין, אני תמיד קמה על צד ימין, זה הרגל... מה את/ה שומע/ת? כרגע? פיל קולינס מה את/ה רואה? את הצג של המחשב חיה שמתחילה בשם שלך: לוויתן (
) T.V תכנית טלוויזה אהובה? נו ברור שהשמינייה תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? השמינייה, חברים, דאבל דייט, משחק מכור, ארץ נהדרת ומאד טי וי ערוץ הילדים או ניק? לא זה ולא זה... ערוץ הילדים רק כשיש השמינייה... סדרות אנימציה או מצולם? מצולם סדרות אנימה או אחר (?)? אחר, לא אוהבת אנימה כל כך... סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים, למרות שתלוי בעלילה סרטים עבריים או מחו"ל? גם וגם, אבל אם מהארץ- אז רק מהשנתיים-שלוש האחרונות, וסרטי קאלט סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? אך ורק מקורית! דיבוב הורס הכל! דיסני או וורנר ברוס? גם וגם שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? הרשימה ארוכה מדי... לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? בקולנוע, בגלל החוויה (כל פעם מחדש) מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? כמו השחקנים, יש יותר מדי זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? כנ"ל להקה אהובה? ונילה נינג'ה, הקורז, הסטריאופוניקס, גוד שארלוט, לינקין פארק והרשימה עוד ארוכה MTV או 24? MTV שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים ספרים ספר/ים אהוב/ים? "לא בלי בתי", "יומנה של ברידג'יט ג'ונס", כל ספרי "האיר פוטר", כל הספרים של אתגר קרת, "מחכים לגודו", "ביבר הזכוכית", "חתול רחוב" וכו'... סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? אתגר קרת, טנסי וויליאמס, סמואל בקט, ג'יי קיי רולינג אני מעצבנת אותך? לא, ממש לא... העברת לי אחלה של חצי שעה (בערך) עם השאלון הזה... את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)? באיזה מובן? ליהי :)

Rob Van Dam1

New member
משהו קטן שחוזר בגדול

אסואציאציות מיקה- ליאורה- אדם- אבי- דורון- רוברטו- העוזר של רוברטו- לילי- איה- משוואות < > = מי יותר שווה
איה-נטשה מי יותר חכם
אבי-דורי מי משחקת יותר טוב
מיקה-רוני מי אוהב את איה יותר
אדם-ניני תוכנית יותר שווה
הילדים מגבעת נפוליאון-השמינייה זהו עד כאן להיום ושאלה אחרונה אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום? תרשמו ברצינות

Rob Van Dam1

New member
עונה לעצמי

אסואציאציות מיקה-שוקולד תות ליאורה-עסקים אדם-חתיך אבי-ביל גייטס
דורון-
רוברטו-רעע העוזר של רוברטו-יודע הכול לילי-בוסית("בוס") איה-שווה
אסיה-
משוואות < > = מי יותר שווה איה>>>נטשה מי יותר חכם אבי>>דורי מי משחקת יותר טוב מיקה<<רוני מי אוהב את איה יותר אדם>>ניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון=השמינייה זהו עד כאן להיום ושאלה אחרונה אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום?

עונה!

אסוציאציות מיקה-מרדנות ליאורה-פארק מים אדם-שחצן אבי-חמוד דורון-משעמם רוברטו-מרחמת עליו העוזר של רוברטו-עוד יותר מרחמת עליו חחח לילי-רעהה איה-ביישנית משוואות מי יותר שווה-ברור שאיה מי יותר חכם-אבי מי משחקת יותר טוב-שתיהן משחקות טוב מי אוהב את איה יותר-ניני תוכנית שווה-שתיהן שוות אבל השמיניה יותר ולשאלה האחרונה-יש כאן אנשים שמשקיעים יותר ממך והם עדיין לא אדומים אז נראה לי שלא מגיע.. סורי

sz10

New member
../images/Emo41.gifעונה...

אסואציאציות מיקה- פסנתר ליאורה- תלתלים אדם- פצע אבי- כדורסל (שיר פתיחה) דורון- אלי רוברטו- צלקת העוזר של רוברטו- בלונד לילי- אקדח איה- הדבורה מאיה...חחח משוואות < > = מי יותר שווה איה=נטשה מי יותר חכם אבי=דורי מי משחקת יותר טוב מיקה>רוני מי אוהב את איה יותר אדם<ניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון=השמינייה זהו עד כאן להיום ושאלה אחרונה אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום? תרשמו ברצינות אממ...אני לא ממש מכירה אותך אז אני לא ממש יכולה לענות לך על השאלה הזאת

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאללה.

אסואציאציות מיקה- מותק
. ליאורה- בריכות!!! אדם- שפות? אבי- אמא!! דורון- מעאפן רוברטו- מתמטיקה
. העוזר של רוברטו- כפרה
. לילי- יפה :O איה- מאיה[?] משוואות < > = מי יותר שווה איה-נטשה = נטשה מי יותר חכם אבי-דורי = אבי מי משחקת יותר טוב מיקה-רוני = מיקה מי אוהב את איה יותר אדם-ניני = אני מניחה שניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון-השמינייה = הילדים מגבעת נפוליאון
אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום? חחחחחח. אמ.

LiOrLi 15

New member
../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo41.gif

אסואציאציות מיקה-
מורדת ליאורה-
משחק גרוע אדם-
חתיך, שחצן אבי-
חמודייי דורון-
מעצבן אותי רוברטו-
רשעע העוזר של רוברטו-
טמבל לילי-
קול צייצני איה-
מתוקה,ביישנית
משוואות < > = מי יותר שווה איה>נטשה מי יותר חכם אבי>דורי מי משחקת יותר טוב מיקה>רוני מי אוהב את איה יותר אדם<ניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון<השמינייה זהו עד כאן להיום ושאלה אחרונה אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום? תרשמו ברצינות כן מגיע לך, אבל תפסיק להזכיר ולרמוז את זה בכל הודעה

../images/Emo70.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אסואציאציות מיקה-שופן
ליאורה-פארק מים אדם-מאוהב באיה
אבי-מומחה למחשבים |מחשב| דורון-טלויזיה |טלביזיה| רוברטו-רררררעעעע העוזר של רוברטו-בלונדינית
לילי-רעה איה-מושלמת
משוואות < > = מי יותר שווה =איה<<נטשה מי יותר חכם =אבי>>דורי מי משחקת יותר טוב =מיקה->>רוני מי אוהב את איה יותר =אדם>>ניני תוכנית יותר שווה =הילדים מגבעת נפוליאון>>השמינייה זהו עד כאן להיום ושאלה אחרונה אני מאוד פעיל ומשקיע בפורום מי חושב שמגיע לי אדום? תרשמו ברצינות: אני חושבת שאתה באמת משקיעה בפורום אבל לא מספיק בשביל אדום...

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

מיקה-פיתה ליאורה-אשת עסקים אדם-איה אבי-אינטרנט רוברטו-פחדן העוזר של רוברטו-נמושה לילי-מות איה-פצצה מי יותר שווה =איה נטשה=איה מי יותר חכם =אבי דורי=דורי מי משחקת יותר טוב =מיקה רוני=רוני מי אוהב את איה יותר =אדם ניני=ניני תוכנית יותר שווה =הילדים מגבעת נפוליאון השמינייה=השמנייה

למעלה