איך אני מתה על שאלונים!!!
שם: ליהי כהן גיל: 17 (זקיינה) איזור מגורים: המרכז איך את/ה מרגיש/ה: עייפה מהעבודה ומבואסת מזה שהיא גוזלת לי זמן שאני יכולה לנצל בשביל הפורום, אבל בסך הכל הכל סבבה... על איזה צד קמת בבוקר?: ימין, אני תמיד קמה על צד ימין, זה הרגל... מה את/ה שומע/ת? כרגע? פיל קולינס מה את/ה רואה? את הצג של המחשב חיה שמתחילה בשם שלך: לוויתן (
) T.V תכנית טלוויזה אהובה? נו ברור ש
השמינייה תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? השמינייה, חברים, דאבל דייט, משחק מכור, ארץ נהדרת ומאד טי וי ערוץ הילדים או ניק? לא זה ולא זה... ערוץ הילדים רק כשיש השמינייה... סדרות אנימציה או מצולם? מצולם סדרות אנימה או אחר (?)? אחר, לא אוהבת אנימה כל כך... סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים, למרות שתלוי בעלילה סרטים עבריים או מחו"ל? גם וגם, אבל אם מהארץ- אז רק מהשנתיים-שלוש האחרונות, וסרטי קאלט סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? אך ורק מקורית! דיבוב הורס הכל! דיסני או וורנר ברוס? גם וגם שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? הרשימה ארוכה מדי... לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? בקולנוע, בגלל החוויה (כל פעם מחדש) מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? כמו השחקנים, יש יותר מדי זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? כנ"ל להקה אהובה? ונילה נינג'ה, הקורז, הסטריאופוניקס, גוד שארלוט, לינקין פארק והרשימה עוד ארוכה MTV או 24? MTV שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים ספרים ספר/ים אהוב/ים? "לא בלי בתי", "יומנה של ברידג'יט ג'ונס", כל ספרי "האיר פוטר", כל הספרים של אתגר קרת, "מחכים לגודו", "ביבר הזכוכית", "חתול רחוב" וכו'... סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? אתגר קרת, טנסי וויליאמס, סמואל בקט, ג'יי קיי רולינג אני מעצבנת אותך? לא, ממש לא... העברת לי אחלה של חצי שעה (בערך) עם השאלון הזה... את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)? באיזה מובן? ליהי