שאלונים

A Radcliffe

New member
אני!

אסואציאציות מיקה- צביקה פיקה.............. ואביו ברוחנים עוזי אוסבורון שמפחיד אותי בלילה בMTV!!!!!!!!! ליאורה- ... אדם- בוגדני במקצת..... אבי- טואשי דורון- דור אלון בחור פז רוברטו- איטליה העוזר של רוברטו- אסתי המכוערת ואבא שלה אלביס, רוזנטל והאשה המסתורית שהפסדתי בזמן האחרון..... לילי- פוטר.... ז"ל..... ג'יימס פוטר ז"ל............לילי גרינט לשעבר וג'יימס גרינט! איה- איזה עיר כבש יהושוע?
אי!!!!!! משוואות < > = מי יותר שווה איה-נטשה-איזה היא סתם ונטשה חסרת אופי ומציירת יפה רק דברים שכרוכים המוות.... מי יותר חכם אבי-דורי-אבימתלהב מרמת הPH ודורי....... יודע לעשות את עצמו מתעלף ואחר כך להגיד הפוך מצויין! אבל אין לי מושג... ניני! מי משחקת יותר טוב מיקה-רוני-מיקה..... סוף סוף אני החלטית! מי אוהב את איה יותר אדם-ניני-ניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון-השמינייה-השמינייה... בילדים מגבעת נפוליאון יש ילד שעושה לי סיוטים! אבל גם בלי קשר...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאחלה בחלה.

שם: נויאמגניבה. גיל: 15. איזור מגורים: באר-שבע. איך את/ה מרגיש/ה: אחלה. על איזה צד קמת בבוקר?: נראה לי ששמאל, אני זוכרת שדרכתי על משהו ברגל שמאל וכמעט נפלתי. מה את/ה שומע/ת? "אי שם", שיר של אילנית מה.
מה את/ה רואה? מסך[?] חיה שמתחילה בשם שלך: נחניאלי!!! T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמינייה זה אחלה, גם סיינפלד, יצאת דפוק, חברים, בוא נראה אותך, סוף הדרך, מלקולם באמצע, ספין סיטי, בלה בלה בלה. תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? באנגלית זה אחלה
. למרות שגם כחול לבן זה טוב. ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים. סדרות אנימציה או מצולם? מצולם. סדרות אנימה או אחר (?)? אחר אחר אחר (?). אנימה זה סתם
. סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים. סרטים עבריים או מחו"ל? אני מתה על הסרטים הישראלים
. סרטים מחו"ל--> שפה מקורית או מדובב? תלוי. אם זה באנגלית אז אחלה, אם זה ברוסית/צרפתית/ערבית או כל שפה מעצבנת אחרת אז מדובב יהיה טוב. דיסני או וורנר ברוס? WB רולז
. שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? יו גרנט
. לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? קולנוע, אין כמו הקולנוע. מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? עברית = יהודה פוליקר/פנים אל מול פנים [בחתימה]. אנגלית = Bangles / Eternal Flame. צרפתית = Mike Brant / Laisse Moi T'aimer. שירים מעולים. זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? מייק ברנט, יהודה פוליקר... להקה אהובה? אבבא, הביטלס. MTV או 24? 24, שירים ישראליים או לועזיים? זה קשה. אמ. ספרים ספר/ים אהוב/ים? "מיין קאמפף"
סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? היטלר[!]. אני מעצבנת אותך?
. את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...):
.

עונה גם לשאלון הזה

שם: דניאל וירצברג. גיל: עוד מעט 16. איזור מגורים: גבעתיים. איך את/ה מרגיש/ה: סבבה בים! על איזה צד קמת בבוקר?: ימין! מה את/ה שומע/ת? עבודות בבניין שלידי
מה את/ה רואה? ציפור שמחרבנת לי במרפסת... חיה שמתחילה בשם שלך: דולפין! T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמינייה, כאילו ברור! תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? עברית. ערוץ הילדים או ניק? רק ערוץ הילדים! סדרות אנימציה או מצולם? כבר אין לי כוח לסרטים מצוירים... סדרות אנימה או אחר (?)? אחר. סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים. חולה על "יומני הנסיכה". סרטים עבריים או מחו"ל? האמת שמחו"ל. אבל אמרו לי שיש עכשיו גם ישראלים טובים.. סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקורית. דיסני או וורנר ברוס? דיסני! חולה על הסרט פוקהונטס. שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? ידידיה ויטל בארץ, אלייז'ה ווד בחול. לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? גם וגם. מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? "מול כל העולם". זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? מדונה, בריטני, כריסטינה... להקה אהובה? דסטניז צ'יילד. MTV או 24? MTV שירים ישראליים או לועזיים? כל מה שעושה לי כיף ספרים ספר/ים אהוב/ים? האסופית סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? לא זוכרת איך קוראים לה... מונטגומורי משהו... אני מעצבנת אותך? מה פתאום נשמה! את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...) חולה עליך. love, דניאל.

Double U

New member
תשובות:

שם: שי גיל: 15 (טוב, כמעט
) איזור מגורים: כפר סבא איך את/ה מרגיש/ה: מצוין מה איתך? על איזה צד קמת בבוקר?: שמאל. אבל אני לא מאמין במזל... מה את/ה שומע/ת? קולות של מקדחה מהשכן ליד
מה את/ה רואה? את מסך המחשב מולי
חיה שמתחילה בשם שלך: שור
T.V תכנית טלוויזה אהובה? אלביס, רונזטל והמסתורית, חברים וכמובן השמינייה
תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? אנגלית
ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים. אף פעם לא צפיתי בניק ומערוץ הילדים יש לי רק זיכרונות ילדות טובים+השמינייה סדרות אנימציה או מצולם? גם וגם
סדרות אנימה או אחר (?)? שניהם נחמדים
סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים סרטים עבריים או מחו"ל? חו"ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? שפה מקורית, אלא אם זה גרמנית ואז אני מוכן שיתרגמו לי את זה לכל שפה אחרת
דיסני או וורנר ברוס? דיסני
שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? חני נחמיאס, שייקה לוי, ריקי בליך ו...מישהו אמר...חני שלמה?
לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? אני אוהב את שתי האופציות
בטלוויזיה הסרטים מגיעים יחסית מאוחר אחרי שהם יוצאים, אבל זה מצוין בשביל הצגה שנייה או אם פיספסתי את הסרט בקולנוע. מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? "השקט שנשאר" (שירי מימון) , ממעמקים (הפרויקט של רייכל) ו"נחש במסכה" (שייקה לוי). זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? מה שאמרתי מקודם
להקה אהובה? הפרויקט של עידן רייכל MTV או 24? 24. שירים ישראליים או לועזיים? שירים ישראליים. אין עליהם
ספרים ספר/ים אהוב/ים? הארי פוטר/רולינג, הבכור לבית אב"י ואהבת איתמר/דבורה עומר, סודות נעורים/חני נחמיאס, רודפתסערה/סופר ששמו ארוך ומסובךץ סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? נו, מי שאמרתי בשאלה הקודמת
אני מעצבנת אותך? טיפה...
את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)? אם כך, לא אענה

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

שם:מתן גיל:12 איזור מגורים:רחובות איך את/ה מרגיש/ה:טוב על איזה צד קמת בבוקר?:לא יודע מה את/ה שומע/ת?את הרעש של הטלוויזיה מה את/ה רואה?את המכשב שלי חיה שמתחילה בשם שלך:מזוזאור T.V תכנית טלוויזה אהובה?אינויאשה תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית?עיברית אנגילת ויפנית ערוץ הילדים או ניק?ערוץ הילדים מתי שיש השמינה אינויאשה ועוד כמה סדרות סדרות אנימציה או מצולם?אנימציה סדרות אנימה או אחר (?)?אנימה סרטים סרטים מצוירים או מצולמים?גם וגם סרטים עבריים או מחו"ל?חו"ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב?מקורית דיסני או וורנר ברוס?אף אחד מהם שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות?הילי ילון וויל סמית לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע?טלוויזיה מוזיקה שיר/ים אהוב/ים?מול כול העולם זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?לירון לב להקה אהובה?אן MTV או 24?לא זה ולא זה שירים ישראליים או לועזיים?לא זה ולא זה ספרים ספר/ים אהוב/ים?שירת הליותן סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?רוברט סיגל אני מעצבנת אותך?לא את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)לא

Rob Van Dam1

New member
עונה

שם:דור גיל:12 וחצי איזור מגורים:השרון איך את/ה מרגיש/ה:סבבה על איזה צד קמת בבוקר?:אני לא בודק מה את/ה שומע/ת?את המאורר של המחשב מה את/ה רואה?את השאלון חיה שמתחילה בשם שלך:דבור T.V תכנית טלוויזה אהובה?השמינייה(כמובן)WWE,עולמו של רנו פסקאל,הרצועה,מכת מדינה,המאסטרו תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית?שניהם ערוץ הילדים או ניק?ערוץ הילדים סדרות אנימציה או מצולם?מצולם סדרות אנימה או אחר (?)?אחר סרטים סרטים מצוירים או מצולמים?מצולמים סרטים עבריים או מחו"ל?מחו"ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב?שפה מקורית דיסני או וורנר ברוס?דיסני שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות?ג'וני דפ לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע?קולנוע וזה ברור מוזיקה שיר/ים אהוב/ים?כיום זה אתה חי בחלום זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?משפחת תאקט להקה אהובה?משפחת תאקט MTV או 24?MTV שירים ישראליים או לועזיים?לועזים ספרים ספר/ים אהוב/ים?אין סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?אין\ אני מעצבנת אותך?לא למה?את חמודה את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)כן אני מת עלייך

sz10

New member
תשובות

שם: ספיר גיל: 12 איזור מגורים: ת"א איך את/ה מרגיש/ה: אחלה בחלה כי אני בעוד שעתיים טסה לחו"ל על איזה צד קמת בבוקר?: ימין מה את/ה שומע/ת? את הרעש של האייסיקיו מה את/ה רואה? את השאלון מוצג על מסך המחשב חיה שמתחילה בשם שלך: סנאי T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמיניה...חחח וחברים תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? לא יודעת...התוכן זה מה שמעניין ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים סדרות אנימציה או מצולם? שוב- התוכן זה מה שמשנה סדרות אנימה או אחר (?)? חחח במקרה הזה עדיף אחר סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? לא משנה לי סרטים עבריים או מחו"ל? גם לא משנה לי סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקורית דיסני או וורנר ברוס? לא יודעת... שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? חחח אין לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? לא משנה לי... מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? כל מיני...אין לי אהובים זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? שיריייי (מימון)! להקה אהובה? אין MTV או 24? נראה לי 24 שירים ישראליים או לועזיים? לא משנה ספרים ספר/ים אהוב/ים? אין סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? אין אני מעצבנת אותך? קצת... את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)

למעלה