שאלונים

A Radcliffe

New member
אהמ אהמ....../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif|תרנגול|

אויש! אני מצטערת על הודעה חדשה..... אני נורא מתאפקת אבל כשמשעמם לי ואני התאפקתי כבר יותר מדי זמן אז הייתי חייבת.... אז הכנתי שאלון! שם: גיל: איזור מגורים: איך את/ה מרגיש/ה: על איזה צד קמת בבוקר?: מה את/ה שומע/ת? מה את/ה רואה? חיה שמתחילה בשם שלך: T.V תכנית טלוויזה אהובה? תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? ערוץ הילדים או ניק? סדרות אנימציה או מצולם? סדרות אנימה או אחר (?)? סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? סרטים עבריים או מחו"ל? סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? דיסני או וורנר ברוס? שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? להקה אהובה? MTV או 24? שירים ישראליים או לועזיים? ספרים ספר/ים אהוב/ים? סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? אני מעצבנת אותך? את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)

m o g b a l 5

New member
../images/Emo127.gifשאלון מגניב../images/Emo128.gif

אני כותב בלשון זכר אבל זה גם בשביל נקבה
1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה
: 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב)
: 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות
: 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות
: 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: איה: ניני: דורי: נטשה: אבי: רוני: מיקה: 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה
: 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני
: בהצלחה

A Radcliffe

New member
עונה לעצמי!../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif|תרנגול|

שם: עמית גיל: 12 איזור מגורים: ת"א והסביבה איך את/ה מרגיש/ה: פסדר... על איזה צד קמת בבוקר?: שמאל מה את/ה שומע/ת? טלוויזיה מפגרת.... מה את/ה רואה? אויש מפגרת שכמותי.... חיה שמתחילה בשם שלך:
|תרנגול| עכברוש ושמו סקאברס.... T.V תכנית טלוויזה אהובה? מלא.... תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? Er... ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים עם צ'יטה הקוף! סדרות אנימציה או מצולם? Er... סדרות אנימה או אחר (?)? אנימה.... סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים סרטים עבריים או מחו"ל? מחו"ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? שפה מקורית דיסני או וורנר ברוס? גם ו.. גם ו.. שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? רשום למטה בחתימה המהממת שלי..... לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? Er... מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? המון.... זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? הילארי דאף ועוד ועוד..... להקה אהובה? דסטניז MTV או 24? MTV אבל גם 24 לא רעים.... שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים קצת יותר.... ספרים ספר/ים אהוב/ים? אה! הארי פוטר, הארי פוטר, יומני הנסיכה ומה שחכתי? הארי פוטר! סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? ג'יקי רולינג ועוד אולי..... אני מעצבנת אותך? כל שנה, כל חודש, כל שבוע, כל יום, כל שעה, כל דקה, כל שנייה ואתם כבר מבינים לאן זה יתפתח.... את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...) לא! ולסיום!
|תרנגול|

A Radcliffe

New member
אני!

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: אפחד ואפחד.... 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: כל השאר..... 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: שחקן בשמינייה?->השחקן של דורי זה בטח נורא קשה לעשות כאילו התעלפת ואז להגיד הפוך..... 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): Er.... 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: Er... 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: Er... 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם:1/2 איה: 3/4 ניני: 3/4 9 דורי: 9 נטשה: 7 (הורדתי לה נקודות בגלל שאומרים שהיא מציירת יפה והיא לא... והיא חסרת אופי) אבי: 1/2 9 רוני: 8 מיקה: 10 (שיא השיאים!) 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: לא את השחקן-> את הדמות שלו! אילן גרררררררררררר....... הייתי רוצה שיגלו שכל הזמן זה היה התאום הרשע של אילן שקוראים לו וולפגן שנעל אותו בתוך מרתף כל הזמן ובעצם אילן לא התאהב באלי והוא עדיין אוהב את רוני.... או סתם להעיף את אילן גרררררררררר..... 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: לא ראיתי את הפרקים האחרונים אבל לפי מה ששמעתי לא נראה לי....

A Radcliffe

New member
אוי שכחתי משו.!

|תרנגול| עמית רעה! רעה! רעה! רעה! איך יכולתי?!?!?!?!?
=

eva133

New member
עונה

. תן 2 דמויות שאתה אוהב: רוני ואבי 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: לילי והשר 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: אבי קורניק 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): השר 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: לירון לב 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: רוברטו(הוא נראה כאילו הוא ברח בית משוגעים חח) 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם:6 איה:8 ניני:8 דורי:7 נטשה:8 אבי:10 רוני:10 מיקה:10 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: השר 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: כן!! בהצלחה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני מה.

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: מיקה ואדם, הם אחלה. 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: רוחל'ה? 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: מאיפה אני מבינה בזה. 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע [בלי להעליב]: רוחל'ה? 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: מיקה
. 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: רוחל'ה? 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 10
. איה: 6 ניני: 7 דורי: 4? נטשה: 7 אבי: 8 רוני: 7 מיקה: 10
. 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: רוח'לה? 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: כה.

עונה לשאלון

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: ניני ואיה. 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: לילי והעוזר של רוברטו. 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: ידידיה ויטל המדהים! 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): דן תורג'מן (דורון). 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: איה, כי היא יפהפיה וכי היא קרובה לידידיה. 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: אני אוהבת את דני לשמן, אבל לא הייתי רוצה לשחק את דורי... 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 7 איה: 10 ניני: 1000 דורי: 4 נטשה: 5 אבי: 8 רוני: 7 מיקה: 7 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: דן תורג'מן ומשה פרסטר. 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: נראה לי שיש מצב... ואני היא דניאל וירצברג שחולה על ניני בטירוף!!!

Double U

New member
תשובות:

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: אלינור ולילי (כן כן, דמות משנה ורעה
) 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: רותם, אדם. 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: אביטל אברג'יל (מגלמת את אלינור) 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): מיכאל אלוני 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: אבי או ניני 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: אדם
7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 2 איה: 9 ניני: 9 דורי: 7 נטשה: 6 אבי: 8 רוני: 7 מיקה: 7 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: אדם
9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: אמממ...כל ההוכחות מצביעות שכן אבל זה נראה לי טיפה הזוי ולא מובן.

תשובות...

אני כותב בלשון זכר אבל זה גם בשביל נקבה 1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: אדם ורותם 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: רוחלה ורוברטו 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: מאיה קורן 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): כולם משחקים נהדר 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: רותם 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: צ'יף
7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 8 איה: 10 ניני: 9 וחצי דורי: 7 נטשה: 7 אבי: 8 רוני: 8 מיקה: 7 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: אפחד... כולם תורמים לעלילה 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: כן בהצלחה

ביפפפ../images/Emo42.gif

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: איה ויונתן 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: לילי ורוברטו 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: לילי (למרות שאני שונאת אותה) השחקנית הכי טובה שם לדעתי 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): רוחלה, מאיה 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: איה 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: לילי, רוחלה 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 6 איה: 10 ניני: 10 דורי: 10 נטשה: שיהיה 8 מה אכפת לי... אבי: 9 וחצי, 10 רוני: 10 מיקה: 7 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: אלי (לא שאני שונאת אותה אבל היא סתם מפריעה), לילי, רוברטו, וכל מיני... 9 . האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני? אומרים לי שהוא עמוס. לא יודעת

nitzan 89

New member
../images/Emo13.gif

1. תן 2 דמויות שאתה אוהב:איה ואדם.אני גם מאד אוהבת את רוני.אבל אין מקום. 2. תן 2 דמויות שאתה שונא:רוברטו ולילי. 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה
:הילי
איה. 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב)
:השחקנית שצעקה:'דוקטור'.מצטערת אם נפגעת
5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות
:הילי
איה. 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות
:האישה שצעקה 'דוקטור'. 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם:10.
איה:10.
ניני:7. דורי:6. נטשה:8. אבי:8. רוני:10.
מיקה:8. 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה:עמוס. 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני:לפי מה שאומרים-אכן כן
והלוואי זה כך

עונה...

אני כותב בלשון זכר אבל זה גם בשביל נקבה
למה לא ההפך? 1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: מיקה וניני. 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: רוחל'ה (למה היא נדחפת? למה?) ורוברטו. 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה:
ידידיה ויטל כמובן!
4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב)
:
בלי להעליב, דורי )שחכתי ת'שם האמיתי) עם להעליב דן תורגמן 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות:
|סגדש| מי רוצה להיות שחקן? אבל אם חייבים, אז מיקה (לא יודעת שמות אמיתיים, מה לעשות?
) 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות:
|סגדש| רוברטו (לא יודעת שמות!) 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 7 איה: 7 ניני:100 דורי:|סגדש|7 נטשה:7 אבי: 8 רוני:7.5 מיקה:9.99999999 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה:
רוברטו... 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני
:
ברור! בהצלחה
|סגדש| תודה[?]

Super Chuly

New member
עוד שאלון.. .איזה כיף!!!

1. אבי ומיקה 2. רוברטו והעוזר (כרגע, אולי עוד יהיה איתו משהו...) 3. שירה וילנסקי (מיקה) ואבי קורניק (אבי), זו הסיבה שהם האהובים עלי 4. מאיה קורן, אין לי משהו נגדה אישית, היא גם נראית לי בחורה חמודה למדי, פשוט לא מתה על איך שהיא משחקת... ואני גם די שונאת את טל מוסרי 5. שירה וילנסקי (מיקה), הדמות הכי מאג'ניבה, או לילי כי היא דמות רעה וזה מאוד כיף לשחק רעה... 6. לא הייתי רוצה לשחק את רוני, לא משהו אישי נגד דון לני גבאי, פשוט התפקיד לא אהוב עלי במיוחד... 7. אדם- שמונה וחצי איה- תשע וחצי ניני- עשר דורי- שבע נטשה- שמונה וחצי אבי- עשר (
) רוני- שבע וחצי מיקה- עשר (גם
) 8. את טל מוסרי, הוא מעצבן אותי... 9. יש מאוד מצב... נחכה ונראה... אחלה שאלון! ליהי :)

sz10

New member
../images/Emo20.gifתשובות../images/Emo20.gif

אני כותב בלשון זכר אבל זה גם בשביל נקבה\ 1. תן 2 דמויות שאתה אוהב: אני אוהבת את כל הדמויות...חחח אני לא מצליחה לבחור 2. תן 2 דמויות שאתה שונא: אסיה/יעל...ולא יודעת מי עוד 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה: מיקה 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב): כולם משחקים יפה... 5. אם היית יכול איזה שחקן היית רוצה להיות: לא יודעת.. 6. ואיזה שחקן שאתה לא אוהב לא היית רוצה להיות: אסיה חחח 7. תן ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם: 8 וחצי איה: 9 וחצי ניני: 9 דורי: 8 נטשה: 7 אבי: 7 וחצי רוני: 7 וחצי מיקה: 8 וחצי 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה: לא יודעת...אין לי ממש אחד שאני רוצה להעיף... 9. האם אתה חושב שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני: חחח כן למה לא? בהצלחה

tzlilonit1

New member
עונה לשאלון מגניב:

1. תני 2 דמויות שאת אוהבת:אדם ורוני 2. תני 2 דמויות שאת שונאת:איה ואסיה 3. מי לפי דעתך שחקן מעולה:אממ...רוחל'ה!! 4. מי לפי דעתך שחקן גרוע (בלי להעליב):אממ..היו הרבה קטעים שון (רוני) כשהיא הייתה ברגעי משבר בגלל שאילן היה בקומה..היא לא שיחקה טוב 5. אם היית יכולה איזה שחקן היית רוצה להיות:אממ..איה..בגלל שהיא הבת זוג של אדם!!! 6. ואיזה שחקן שאת לא אוהבת לא היית רוצה להיות:אסיה.. 7. תני ציונים מאחד עד 10 לדמויות הבאות: אדם:10!!!! איה:3 ניני:7 דורי:8 נטשה:8 אבי:6 רוני:7 מיקה:8 8. איזה שחקן היית רוצה להעיף מהסדרה:את יאיר נועם (השר)! 9. האם את חושבת שבאמת דדי הוא אבא של איה וניני:כן

eva133

New member
עונה

שם: אווה גיל:14 איזור מגורים: אשדוד איך את/ה מרגיש/ה: בסדר על איזה צד קמת בבוקר?: לא כ"כ טוב
מה את/ה שומע/ת? ראפ מה את/ה רואה? כלום חיה שמתחילה בשם שלך: אריה T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמינייה תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? שניהם ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים סדרות אנימציה או מצולם? שניהם סדרות אנימה או אחר (?)? שניהם סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? שניהם סרטים עבריים או מחו"ל? עבריים למרות שיש אנגלים שם טובים
סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקרית בלבד!! דיסני או וורנר ברוס? דיסני שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? בלינדה, לירון לב דון לרי גבאי ידידיה ויטל מיכאל אלוני אבי קורניק ויש עוד ה-מ-ו-ן לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? בשניהם! מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? ראש שקטה ספרדי מזרחי חוץ מדכאוןן זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? בלינדה ליורון לב רוני אמ.. זה מה שעלה לי לראש להקה אהובה? שלישית מה קשור MTV או 24? שניהם שירים ישראליים או לועזיים? לועזיים ספרים ספר/ים אהוב/ים? הארי פוטר הליידי מהמערב הפיתוי סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? ג' ק' רולינג רם אורן אני מעצבנת אותך? לא את חמודההה את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...) כןן

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שם: בר גיל: 14.5 איזור מגורים: כפר-סבא איך את/ה מרגיש/ה: סבבה! על איזה צד קמת בבוקר?: לא שמתי לב... חח מה את/ה שומע/ת? מוזיקה מה את/ה רואה? את האותיות של המקלדת שאני כותב עכשיו..!
חיה שמתחילה בשם שלך: ברבור T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמינייה!
תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? לא ממש איכפת.... אבל תמיד כיף לראות בשפה שלך... יותר נוח ערוץ הילדים או ניק? אני לא רואה כל כך את שניהם אז אני לא יכול להחליט... סדרות אנימציה או מצולם? מצולם! סדרות אנימה או אחר (?)? קומדיה!
סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים סרטים עבריים או מחו"ל? חו"ל סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקורית דיסני או וורנר ברוס? דיסני שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? אף אחד מיוחד... לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? קולנוע! מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? אני אוהב הרבה... חחח זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? גם אין אחד אהוב יותר מכולם להקה אהובה? כנ"ל... חח MTV או 24? MTV שירים ישראליים או לועזיים? שניהם! ספרים ספר/ים אהוב/ים? צופן דה וינצ'י! מומלץ! סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? כל מיני! אני מעצבנת אותך? חח לא

עונה../images/Emo26.gif

שם: מור גיל: 10 איזור מגורים: מרכז איך את/ה מרגיש/ה: מצויין על איזה צד קמת בבוקר?: ימין מה את/ה שומע/ת? שירים מה את/ה רואה? ת'מחשב חיה שמתחילה בשם שלך: מדוזזזזזזזזזזה T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמינייה תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? בספרדית
ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים סדרות אנימציה או מצולם? מצולם סדרות אנימה או אחר (?)? סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים סרטים עבריים או מחו"ל? עבריים סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקורית דיסני או וורנר ברוס? דיסני שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות? מאיה קורן, הילי ילון וידידה ויטל לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? טלויזייה מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? כל מיני זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? רוני סופרסטאר להקה אהובה? הפיג'מות
MTV או 24? 24 שירים ישראליים או לועזיים? ישראליים ספרים ספר/ים אהוב/ים? סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? אני מעצבנת אותך? קצת
את/ה אוהב/ת אותי (אהמ אהמ... אין צורך לענות על השאלה הזאת...)

עונההההההה:

שם: גלית
איזור מגורים: מרכז
איך את/ה מרגיש/ה: מצויןןן
על איזה צד קמת בבוקר?: ימין
מה את/ה שומע/ת? עכשיו
את הסדרה "תשוקת הנצים"(אני אראה אחרי שאני יסיים לענות)
מה את/ה רואה? את עצמי מקלידה תשובות לסקררר
חיה שמתחילה בשם שלך: ג'ירפה
T.V תכנית טלוויזה אהובה? השמיניהההההה
תכניות טלוויזיה בעברית או באנגלית? לא ממש משנה...אבל עדיף עברית..
ערוץ הילדים או ניק? ערוץ הילדים....
סדרות אנימציה או מצולם? גם וגם
סדרות אנימה או אחר (?)? מזה אנימה
וסליחה על הבורות
סרטים סרטים מצוירים או מצולמים? מצולמים
סרטים עבריים או מחו"ל? שניהם
סרטים מחו"ל-->שפה מקורית או מדובב? מקורית
דיסני או וורנר ברוס? דיסני
שחקן/ית/ים/יות אהוב/ה/ים/ות?:הילי ילון,ידידיה ויטל,מיכאל אלוני,טלי שרון,עפר שכטר,דולסה מריה,אלפונסו הררה
,לראות סרטים בטלוויזיה או בקולנוע? טלוויזיה
מוזיקה שיר/ים אהוב/ים? השקט שנשאר,מול כל העולם,הצפרדע המשוגעת, candy shop.
זמר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות? לירון לב,שירי מימון,הראל סקעת
להקה אהובה? אין ממש..
MTV או 24? 24
שירים ישראליים או לועזיים? לועזי
ספרים ספר/ים אהוב/ים? הקיץ של אביה,והילד הזה זה אני....
סופר/ת/ים/ות אהוב/ה/ים/ות?לאה גולדברג,גילה אלמגור,יהודה אטלס....
אני מעצבנת אותך? ממש אבל ממש לא
את/ה אוהב/ת אותי- כן
את נשמעת ממש אחלה

למעלה