שאלון

../images/Emo41.gifאעאעאעאעאעאשקלוןןןןןןןןןןןןן

יששששששששששששששששששש . אבל גם ככה ידעתי . XD שלחו לחברה שלי הודעה בפלא' . נהנהנה.
אאאאאאאאאאאאאששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקקללללללללללללללללוווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

lililulu

New member
מעניין אם אני לומדת או לאאא...

אא-ממ-ןן שלא!!!!! כל כך יתאים לי מחר שביתה!!! אני יבדוק עוד מעט...

[ @ , # , $ ] !!!1 ../images/Emo13.gif

הכרות שם: רותם . + P= כינוי: רותמי , רותע , רותמע . - % D: גיל: עוד חודש - ו-5 ימים . 15 בע"ה .
תאריך לידה: 25.2 ~ P גובה: לא אומרת . משקל: ^^ זה או זה בנים או בנות? שניהם , אין הבת בלי הבן . XD מים או מיץ? מים . כחול או ורוד? כחול ,
, בכל הגוונים . XD מחשב או טלויזיה? מחשב כמה אהבה או תני לי סיבה? תני לי סיבה ספורט או תנ"ך? ספורט מדעים או ספרות? מדעים , עיפרון או עט עיפרון? מ'זה עט עיפרון ? +
,,,,,,, S: האמת על הבנות בפורום חפרנית: ספיר
חרשנית: אהמ . % ביישנית: ^^ תמימה: ^^ נוטשת: ספיר [ ספירוש 7 ] . מכוערת:
כוסית:
מציפה ת'פורום: ליררון ופוטנה . החברה הכי טובה שלי מהפורום היא: כולן
מעצבנת: - מעליבה: - מקללת: - חוצפנית: - שמנה:
, מה זה , איזה שאלוות \; רזה:
הנבלה:
הוותיקה: מנהלות . החדשה: לירון [ ? ] העצלנית: אני . חע הילדותית -
הכי גדולה בפורום: אני , חע סתם P= הכי קטנה בפורום: פלורין [ ? ] הפריקית: יש כאלה שאומרות שאני .......... אבל אנ'לא כוסעע'ממק . הפרחה: - חושבת ת'עצמה:- חחח ומה את חושובות על פטל? חמודה :] נהנתן מהשאלון?! אהמ , השאלות על הבנות בפורום היו מטומטמות . XD

../images/Emo110.gifעונה ליפשלי!!!

הכרות שם:ספיר כינוי:דמושית=]... גיל:15 תאריך לידה:21.12.1991 גובה:מממ מזמן לא מדדתי חחח משקל:אממ 40 משו כזההה זה או זה בנים או בנות?שתיהם מים או מיץ?מיץ כחול או ורוד?ורוד מחשב או טלויזיה?מחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כמה אהבה או תני לי סיבה? תני לי סיבה ספורט או תנ"ך?ספורט מדעים או ספרות?מדעים עיפרון או עט עיפרון?עט עיפרון האמת על בנות הפורום|סנגש| חפרנית:אני חחחחחחחחחח ככה אתם אומרות חרשנית:אני דילב לירון ומיכל חח ביישנית:פל נראלי חח תמימה:אוראל? נוטשת:טולעעעעע מכוערת:אף אחת! כוסית:כולם חחחחחח מציפה ת'פורום:אני לירון דילב ומיכלעע חח החברה הכי טובה שלי מהפורום היא:הרבה כולם אבל בעיקרון זה לירון דילב מיכל ודושיתת ועוד הרבהההההה מעצבנת:כולם סתם חחחחחחחחח מעליבה:מממממ לא דעתת מקללת:ממממ אין לי שמץ חח חוצפנית:===== שמנה:"דילב"חחחח רזה:דילבבבבבבב הנבלה:דילבבבבבבבבבבבב כפרעליה חחח הוותיקה:המנהלותתת החדשה:אממ ירדן הזאת לא? העצלנית:לא דעתתת חח הילדותיתאיןן הכי גדולה בפורום:אמממ המנהלות הכי קטנה בפורום:דושית שלייי הפריקית:רותעע סתם חח כפרעליההה הפרחה:אף אחתת חושבת ת'עצמה:=== חחח ומה את חושובות על פטל?שהיא יפה!!!!!!!! ומתוקה כפרעליה חחח נהנתן מהשאלון?!כההה=]...

למעלה