שאלון

lililulu

New member
חחחחחחחח בצ'אט אמרנו שאנחנו פריקיות

כי אנחנו שומעות רוק
נראלי אוראל אמרה שמה ששרת אז זה שיר של פריקיםXD

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחח ../images/Emo6.gif

חעחע יא חולות אתן צריכות תמיכה , למה אתן חושבות שאני פריקית ? אאע ?

../images/Emo15.gifחחח גם להרביץ אני יודעעת ../images/Emo3.gif

חברות שלי בכיתה כל הזמן מקבלות מכותת.. הם קוראות לאביחי ["שמן" "סוס"]
אבל הם מקבלות מכות כמו שמגיע להן

../images/Emo41.gifעונהנה

הכרות- שם: מיכל כינוי: דושדושונת סקעת . :] גיל: 14 תאריך לידה: 12.9.92 גובה: 1.50
משקל: 37 בערך .. זה או זה בנים או בנות? מאיזו בחינה?! .. מזה שיותר מוכשרות , חכמות ויפות . או מה אני מעדיפה . XD מים או מיץ? מים . P: כחול או ורוד? ורוד . כאילו אני פאקצה , לא?! חעחע . XD מחשב או טלויזיה? גם וגם . כמה אהבה או תני לי סיבה? שתיהם . אבל בתני לי סיבה יש לאדם סולו ענקי :][: , ובכמה אהבה לא כ"כ
. ספורט או תנ"ך? ספורט . מדעים או ספרות? מדעים . עיפרון או עט עיפרון? עט עיפרון . האמת על בנות הפורום חפרנית: ספיר .
חרשנית: אממ נראלי לירון . XD ביישנית: מריה . [אני חושבת
] תמימה: מריה . [אני בטוחה
] נוטשת: אממ לא יודעת . מכוערת: חצי פורום פה מכוערות . חעחע . כוסית: אפ'חת . XD חח סתם , כולן יפות .
מציפה ת'פורום: אממ לירון!!! החברה הכי טובה שלי מהפורום היא: ספיררררררר :] אבל כוולן חברות טובות . מעצבנת: --- מעליבה: --- מקללת: קרן . XD חוצפנית: --- שמנה: --- רזה: דילב .
הנבלה: כווולן .
הוותיקה: נראלי או קורל או אורטל . אני כל הזמן מתבלבלת . החדשה: עדן . [זאת שרשמה לעלה קצת ] העצלנית: --- הילדותית: --- הכי גדולה בפורום: --- הכי קטנה בפורום: דושית . הפריקית: רותע . חח סתם .
הפרחה: --- חושבת ת'עצמה: --- חחח ומה את חושובות על פטל? אממ שהיא חמודה . :] נהנתן מהשאלון?! כן . :p

איזה זונה ,,,,,,,,,,,

גם את חושבת שאני הכי פריקית ? ינעל אמא שלככן \; אני לא פריקית יא עמות . מאיפה זה בבבבבבא ?

../images/Emo41.gifחח סתם . חס וחלילה . ../images/Emo3.gif

את לא פריקית , את אימואית .
איך רושמים את זה ?

למעלה