עונהנה:]]
הכרות שם: אמית
כינוי: lililulu גיל: 15 תאריך לידה: 09/09/91 גובה: מממ...לאדעת...לא מבינה בזה ולא מדדתי מאז שנולדתי בערך חחח משקל: חחחחח לאדעת...רגיל לגיל שלי... זה או זה בנים או בנות? בנים, שיהיו חתיכים, עם קוביות בבטן, שרירים, שישימו בושם נעים, ושידעו לנשק
מים או מיץ? מים כחול או ורוד? כחול מחשב או טלויזיה?
מחשב
כמה אהבה או תני לי סיבה? תני לי סיבההה
ספורט או תנ"ך? ספורט=שליטה!
מדעים או ספרות? מדעים עיפרון או עט עיפרון? עט עיפרון האמת על בנות הפורום|סנגש| חפרנית: אני חחחח לפעמים אני יכולה לז*** את המוח על כאלה שטויות... חרשנית: לירון
ביישנית: נופר תמימה: אוראלללל!!! חחחח נוטשת: שירה! [המסטולה לא הנסיכה] מכוערת: אף אחת כוסית: וואי...התלבטות קשה...יש כמה... מציפה ת'פורום: לירון
אבל עכשיו כבר לא...
החברה הכי טובה שלי מהפורום היא: כולם מדהימות! מעצבנת: אף אחת מעליבה: דילב חחחחח וואי וואי כשמדברים על אביחי היא יוצאת עליך כמו לא יודעת מה!!! חחחחח סתם בצחוק! מקללת: גם דילב חחחח יש לה מילון קללות בראש! חוצפנית: אין שמנה: אין רזה: נראלי פלורין חחחח שחיפית כזאת! הנבלה: כולכן הנבלות שלי
הוותיקה: ניצן חחחח החדשה: לאדעת העצלנית: לירון חחחח היתה צריכה ללכת להתכונן למבחן ונשארה לדבר איתנו בצ'אט
הילדותית: אין נראלי הכי גדולה בפורום: אופק אבל היא כבר לא בפורום חחחח הכי קטנה בפורום: פלורין הפריקית: רותם
[פריקיות לנצח
חחחחח] הפרחה: אין חושבת ת'עצמה: אין חחח ומה את חושובות על פטל? שהיא חושבת שהיא מסכנה כי מחקו לה את התמונה עם הבויז אבל היא חמודה ולא קרה כלום יהיו עוד הזדמנויות! נהנתן מהשאלון?! אכן כן