../images/Emo182.gifעונההנהנהנהנה
טוב זה השאלון הראשון שאני כותבת בפורום....תהנו הכרות שם:אוראל והשמשפחה?פעם ראשונה שאני אומרת

צבריי חיחיחי כינוי: נוליאושית אוראל אוראלי אוראלה רלה רלי וכו'.. גיל:1 ו-4חודשים

תאריך לידה: 10.10

) גובה: מממ.. נראה לי 1.45... משקל: לא יודעת... חח נראה לי ש-39.. זה או זה בנים או בנות? בנותת המין הכי טוב חעחעחע מים או מיץ? מיץ

אבל צריך מייםם! כחול או ורוד? כחול

מחשב או טלויזיה? מחשבבבבבבבבבבבבב אבל גם טמבלויזיה

) כמה אהבה או תני לי סיבה? גם וגם :/ ספורט או תנ"ך? ספורט

מדעים או ספרות? אממ.. מדעים עיפרון או עט עיפרון? מזתומרת ? האמת על בנות הפורום חפרנית:אממ.... נראה לי שלירון וסאפייררע חרשנית: מזתומרת? ביישנית: אממ.. דנה'לה תמימה: אני חוחוחו

)

נוטשת: נראה לי שמורן

( מכוערת: אף אחת לא מכוערת ! כל אחת יפהייפיהההההההה! כוסית: חח כולןן מזה השאלה הזאת?? מציפה ת'פורום: אממ.. לירון,דילב,ספיר... החברה הכי טובה שלי מהפורום היא:כולןןןןןןןןןןןןןן אין דבר כזה אפליות

) מעצבנת:אממ.. זה לא מעצבנת זה מעצבן... העדן 12 הזה.. תכף יקבל ממני 120 כאפותת! מעליבה:לא יודעת... חח מקללת: אממ....על זה אני לא יודעת מה לענות לך.. חוצפנית: כנ"ל על זאת

( שמנה: חח מה את שואלת אותי מה מדדתי לכל אחת ואחת משקל? אבל אני שמנננההה! רזה: רזה? דילללללללללללבבבבבבבבבב הנבלה:חחחח דיללב ספיר וכל השאר.. חחח סתם סתם כפרעעליכםםם! הוותיקה:אממ.. דילב?? קורל??נופר?? החדשה:מריה החדשה..ספיר החדשה... העצלנית:חח מיכל נראלי.. הילדותית:ילדותית? אני,לא? הכי גדולה בפורום: לירונעע (נראה לי.. כאילו חוץ מהמנהלות..) הכי קטנה בפורום: דושית.. וקורל הפריקית: רותמעעעעעעע ומיכללללללללל הפריקיות שאוהבות ת'שירים המסריחים של איפה הילד בעע

( הפרחה:פרחה? מיכל? לייק דאא חח סתם סתם כפרע עליךך חושבת ת'עצמה:לירונעעעעעע חחחחחחחחחח סתם סתםם אל תקחו רציני .. חחח ומה את חושובות על פטל? פטל? בא לי לשתות אותך י'חמורההההההההה חחחחחחחחחחח

נהנתן מהשאלון?! בארורר אבל התאכזבתי מכמה שאלות

(