שאלון

../images/Emo182.gifעונההנהנהנהנה :)

טוב זה השאלון הראשון שאני כותבת בפורום....תהנו הכרות שם:אוראל והשמשפחה?פעם ראשונה שאני אומרת :p צבריי חיחיחי כינוי: נוליאושית אוראל אוראלי אוראלה רלה רלי וכו'.. גיל:1 ו-4חודשים :p :D תאריך לידה: 10.10 :)) גובה: מממ.. נראה לי 1.45... משקל: לא יודעת... חח נראה לי ש-39.. זה או זה בנים או בנות? בנותת המין הכי טוב חעחעחע מים או מיץ? מיץ :) אבל צריך מייםם! כחול או ורוד? כחול :p מחשב או טלויזיה? מחשבבבבבבבבבבבבב אבל גם טמבלויזיה :)) כמה אהבה או תני לי סיבה? גם וגם :/ ספורט או תנ"ך? ספורט :p :) מדעים או ספרות? אממ.. מדעים עיפרון או עט עיפרון? מזתומרת ? האמת על בנות הפורום חפרנית:אממ.... נראה לי שלירון וסאפייררע חרשנית: מזתומרת? ביישנית: אממ.. דנה'לה תמימה: אני חוחוחו :)) :D נוטשת: נראה לי שמורן :(( מכוערת: אף אחת לא מכוערת ! כל אחת יפהייפיהההההההה! כוסית: חח כולןן מזה השאלה הזאת?? מציפה ת'פורום: אממ.. לירון,דילב,ספיר... החברה הכי טובה שלי מהפורום היא:כולןןןןןןןןןןןןןן אין דבר כזה אפליות :)) מעצבנת:אממ.. זה לא מעצבנת זה מעצבן... העדן 12 הזה.. תכף יקבל ממני 120 כאפותת! מעליבה:לא יודעת... חח מקללת: אממ....על זה אני לא יודעת מה לענות לך.. חוצפנית: כנ"ל על זאת :(( שמנה: חח מה את שואלת אותי מה מדדתי לכל אחת ואחת משקל? אבל אני שמנננההה! רזה: רזה? דילללללללללללבבבבבבבבבב הנבלה:חחחח דיללב ספיר וכל השאר.. חחח סתם סתם כפרעעליכםםם! הוותיקה:אממ.. דילב?? קורל??נופר?? החדשה:מריה החדשה..ספיר החדשה... העצלנית:חח מיכל נראלי.. הילדותית:ילדותית? אני,לא? הכי גדולה בפורום: לירונעע (נראה לי.. כאילו חוץ מהמנהלות..) הכי קטנה בפורום: דושית.. וקורל הפריקית: רותמעעעעעעע ומיכללללללללל הפריקיות שאוהבות ת'שירים המסריחים של איפה הילד בעע :(( הפרחה:פרחה? מיכל? לייק דאא חח סתם סתם כפרע עליךך חושבת ת'עצמה:לירונעעעעעע חחחחחחחחחח סתם סתםם אל תקחו רציני .. חחח ומה את חושובות על פטל? פטל? בא לי לשתות אותך י'חמורההההההההה חחחחחחחחחחח :D נהנתן מהשאלון?! בארורר אבל התאכזבתי מכמה שאלות :((

../images/Emo205.gifע ו נ ה : )

הכרות שם: לירון כינוי: -?!- גיל: 16 וכמה ימים
תאריך לידה: 14.1 גובה: עיניינכם? משקל: כנ"ל זה או זה בנים או בנות? בנות
מים או מיץ? מיץ כחול או ורוד? כחול מחשב או טלויזיה? מחשב
כמה אהבה או תני לי סיבה? כמה אהבה ספורט או תנ"ך? תנ"ך מדעים או ספרות? ספרות עיפרון או עט עיפרון? עט עיפרון
האמת על בנות הפורום|סנגש| חפרנית: אמממ.. ספיר
חרשנית: מיכל , קורל
ביישנית: מריה
תמימה: מריה
נוטשת: ספיר [ספירוש 7] מכוערת: דילב
סתם סתם
כוסית: ישכזאת אחת בפורום
מציפה ת'פורום: ספיר , מיכל , דילב
החברה הכי טובה שלי מהפורום היא: דילב , ספיר , אוראל , בתאל , קסניה , קורל , רותם , ו.. לא יודעת. המון
מעצבנת: אוראל [?!
] מעליבה: אין אחת כזאת;) מקללת: כנ"ל חוצפנית: כנ"ל שמנה: דילב הכי שמנה פה !
רזה: חן
הנבלה: כולן
הוותיקה: קורל ורעות . החדשה:
העצלנית: אמית ! ! ! :D הילדותית: אין
הכי גדולה בפורום: רעות ושירה [?!] הכי קטנה בפורום: קורל ספיר אוראל ודושית
הפריקית: רותם הזבלית הבכיינית שלליי !
הפרחה: אין ! :) חושבת ת'עצמה:

../images/Emo205.gifאני מצטערת שלא רשמתי אותך:]

פשוט עם הבנות האלו אני מדברת המון:] אבל כתבתי "ועוד המון" - ואת יודעת שהכוונה אלייך

למעלה