שאלון

../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

טוב זה השאלון הראשון שאני כותבת בפורום....תהנו
הכרות שם: כינוי: גיל: תאריך לידה: גובה: משקל
: זה או זה בנים או בנות? מים או מיץ? כחול או ורוד? מחשב או טלויזיה? כמה אהבה או תני לי סיבה? ספורט או תנ"ך? מדעים או ספרות? עיפרון או עט עיפרון? האמת על בנות הפורום|סנגש| חפרנית: חרשנית: ביישנית: תמימה: נוטשת: מכוערת: כוסית: מציפה ת'פורום: החברה הכי טובה שלי מהפורום היא: מעצבנת: מעליבה: מקללת: חוצפנית: שמנה: רזה: הנבלה: הוותיקה: החדשה: העצלנית: הילדותית הכי גדולה בפורום: הכי קטנה בפורום: הפריקית: הפרחה: חושבת ת'עצמה: חחח ומה את חושובות על פטל? נהנתן מהשאלון?! מממ...זהו אין לי עוד...אנ'לא טובה בדברים כאלה... ודילביחושית?! את לא חייבת לענות על המשקל...אנחנו יודעים שאת שוקלת 15..זה בסדר את לא חייבת לענות
פטללושלכם=]

עדידוש42

New member
עונה לפטל

שם:עדי פרץ כינוי:עדידוש - דידה גיל:13 וחי תאריך לידה:25.4.1993 גובה:לא יודעת בערך 1.58 זה או זה בנים או בנות?בנות ברור מים או מיץ?מים כחול או ורוד?ורוד מחשב או טלויזיה?טלויזיה כמה אהבה או תני לי סיבה?כמה אהבה ספורט או תנ"ך?ספורט ברור מדעים או ספרות?ספרות במדעים המורה מכשפה עיפרון או עט עיפרון?עט עפרון

../images/Emo80.gifדילב?!

י'שקרנית...!
לא מאמינה לךך.. את 50?! אז את יותר ממני את נראת כמו הדחליל שבגן הילדיםם... לא יכול להיות שאת שוקלת יותר ממני... שמנה
פטל=]

../images/Emo205.gif******

בקומונה שלי המאומץ שלי הוא
אז אני כבר רגילה לזה ולא לפיל
סליחה קורל

|הדגש|חדשההה|סדגש|../images/Emo8.gif

שם:
עדן
כינוי: עדנושי דן-דן דנדוש גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 25.7.93 ==> תאריך שבו העולם נהיה מושלםםם גובה: מטר 58 נראה ליי משקל: *********** זה או זה בנים או בנות? אמממ אוקיי בנים בתור בויפרנד בנות בתור סיסטרס מים או מיץ? מיץץ=קולהה כחול או ורוד?אממ שניהםם מחשב או טלויזיה? שניהםם כמה אהבה או תני לי סיבה? תני לי סיבה ספורט או תנ"ך? אפחד מדעים או ספרות? אפחד עיפרון או עט עיפרון? עט עיפרון החברה הכי טובה שלי מהפורום היא : אממ עוד לא הכרתי אפחת אני חדשה כאן מעצבנת: כנל מעליבה:כנל מקללת:כנל חוצפנית:כנל שמנה:כנל רזה:כנל הנבלה:כנל הוותיקה:כנל החדשה:כנל העצלנית:כנל הילדותית:כנל הכי גדולה בפורום:כנל הכי קטנה בפורום:כנל הפריקית:כנל הפרחה:כנל חושבת ת'עצמה: אממ רונה לי שמעוןן פחחח סתם כנל חחח ומה את חושובות על פטל? אחלה

למעלה