שאלון

נושא

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? חבר שלי שלח לי שיר אחד שלהם כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה? איך הגעת לפורום בתפוז? אני חבר בעוד פורומים והיה הודעה ממערכת הפורומים " פורומים חדשים בתפוז אנשים" זה היה יחד עם השמיניה אם אני לא טועה כמה זמן אתה בפורום בתפוז? בפורום הזה? מאז שהוא נפתח נראה לי.. בתפוז בכלל, שנתיים חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: מחשבות
ג'ף: גם דיוויד: גם צ'אק:גמבה סאב: פלפל את מי אתה הכי אוהב? את גוגי מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? לא יודע אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריץ מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? את המוזיקה שלהם מה היית משנה בהם? כלום מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? איכ איזה שיר מגעיל הערות\תוספות: מה זה השאלות האלה?
שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא חושב מהו השיר האהוב עלייך? יש הרבה.. אין לי מועדף מהם השירים הלא אהובים עלייך? addicted מהו השיר הראשון ששמעת? I'll do anything איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? וואי שאלה קשה.. מהו הקליפ האהוב עלייך? לא ראיתי את כולם מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? לא ראיתי את כולם.. האלו דה מהו הקליפ הראשון שראית? shut up איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? לא'דע מהם השורות האהובות עלייך? i'm sorry i can't be perfect קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? השני אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? בערך כולם.. כי אני שומע וזה נקלטט תן רעיון לקליפ\שיר חדש.אין לי הערות\תוספות: אין לי בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לא חשוב לי לפגוש אותם מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? תלוי, שיט נפל איזה צבע מתאים להם? כחול קודר אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? כן, אחת. למה כמה פעמים את תלכי ??

Dorin555

New member
אני?

פעם, מקסימום פעמיים... אבל יש פה אנשים שילכו הרבה יותר

Satla ruleS

New member
נכנעתי ../images/Emo122.gif -עונה-

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מהסרט "יום בניו יורק" כמה זמן אתה מעריץ אותם? ואוו..אמ..מאז שהסרט יצא..שכחתי מתי זה היה איך הגעת לפורום בתפוז? הייתי קודם בקומונה, ואז שמוליק שלנו פירסם את הפורום כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא נפתח
חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: חמוד..מוכשר ג'ף: חמוד..מוכשר דיוויד:
..מוכשר צ'אק: חמוד..מוכשר סאב:
..מוכשר את מי אתה הכי אוהב? סאב ודיוויד..איך שהם תמיד קופצים עם הגיטרות
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? וואלה לאדעת אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חברה! מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? שהם תמיד משתוללים ועושים צחוקים מה היית משנה בהם? שומדבר מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?
נדירר הערות\תוספות: אין
שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא בטווחה תאמת מהו השיר האהוב עלייך? זה קשה זה קשה...יש כמה
Welcome To My Life
When I'm With You
One Day
I'd Do Anything
Everytime מהם השירים הלא אהובים עלייך? עוד פעעעם
I Won't Be There
Meet You There
One מהו השיר הראשון ששמעת? Vacation איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? לאדעת..כל פעם משתנה מהו הקליפ האהוב עלייך? אמ..קשה להחליט מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? אין חח מהו הקליפ הראשון שראית? אנלא זוכרת
איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? Welcome To My Life מהם השורות האהובות עלייך? לאדעת =| קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? הראשון אהוב עליי! אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? את הרוב
תן רעיון לקליפ\שיר חדש. אולי משו על המצב בעולם.. הערות\תוספות: נואופ. בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? המווווון מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים, תמונות, קליפים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? חח לפעמים כע איזה צבע מתאים להם? כחול;] אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים..
מן הסתם

shoohy

New member
אוהפת שאלונים../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? חברה שלחה לי שיר שלהם
כמה זמן אתה מעריץ אותם? אממ כמה חודשים... איך הגעת לפורום בתפוז?דרך תפוז אנשים מודיע או וואטאבר.. כמה זמן אתה בפורום בתפוז?מאז שהוא הוקם?... חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:כלום...^^ ג'ף:כלום...^^ דיוויד:גרר...שקסי...אין פלא שללוב החדש שלי קוראים דייויד..^^ צ'אק:כלום...^^ סאב:כלום...^^ את מי אתה הכי אוהב? לא אוהפת אחד ספציפית..^^ מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?אממ....נראה לי זאת שבדיסק..אממ שחכתי...עזבו אותי...^^ אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריץ.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? את המוזיקה? מה היית משנה בהם?כלום? מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? לא זוכרת...זה היה מזמן.. הערות\תוספות: אמממ לא?
שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא לא..=] מהו השיר האהוב עלייך? לא דעת...
מהם השירים הלא אהובים עלייך? לא דעת...
מהו השיר הראשון ששמעת?אממ לא זוכרת....
איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? לא זוכרת
מהו הקליפ האהוב עלייך?שאט אפ... מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? לא דעת
מהו הקליפ הראשון שראית? שאט אפ..^^ איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? לא רואה
מהם השורות האהובות עלייך? לא יודעת
קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? יש לי דיסק אחד שלהם..^^ אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? לא זוכרת את השם שלהם עכשיו.. תן רעיון לקליפ\שיר חדש. אין לי..^^ טיהי..כי אני מגניפה..
הערות\תוספות:אין....
.....inme רולז..^^ בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לשלם כסף להופעה? מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')אממ יש לי כמה כתבות ופוסטרים ודיסק...לא יותר מזה..^^ תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? אם הוא יהיה מעניין..כן..^^ איזה צבע מתאים להם? לא דעת?
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? כע...פעם אחת...^^..

whatsername 234

New member
נמנמ אני אני אני אני אני אני!

אני! מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? פורום גרין דיי כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה איך הגעת לפורום בתפוז? הייתה תהודעה הזו של תפוז כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוקם חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: טוב ג'ף: טוב דיוויד: טוב צ'אק: טוב סאב: טוב את מי אתה הכי אוהב? כולם סבבה מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? אין לי...כאילו בכל תמונה יש משו זכה מיוחד אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריץ כי אני אל ידועת לשיר ולא לנגן בכלום מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? תמוסיקה? אלא מה? מה היית משנה בהם? תתוכן של השירים....הוא קצת רדוד מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? אהפתי הערות\תוספות: ^ שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא מהו השיר האהוב עלייך? im just a kid מהם השירים הלא אהובים עלייך? כולם טובים מהו השיר הראשון ששמעת? shut up איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? Untitled מהו הקליפ האהוב עלייך? אין מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? Untitled רואים שהגשם מזויף מהו הקליפ הראשון שראית? shut up איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? אמממ אני לא רואה קליפים...המחשב יקרוס מהם השורות האהובות עלייך? אין לי... התוכן רדוד קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי.... אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? אממ לא בע"פ, חלק... תן רעיון לקליפ\שיר חדש. לא הבנתי הערות\תוספות: .... בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לשתות מיץ אשכוליות...
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? כן למה לא? איזה צבע מתאים להם? לבן ושחור אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? נראה לי ופעם אחת

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo181.gif

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? לא זוכרת איך אבל הגיע לי השיר Happy Together כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה פחות או יותר איך הגעת לפורום בתפוז? אמממ בהודעות של תפוז אנשים, ראיתי שהפורום ניפתח. כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא ניפתח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: ת'אמת אני לא אוהבת את הקול שלו ג'ף: פסדר דיוויד: פסדר צ'אק: פסדר סאב: פסדר את מי אתה הכי אוהב? אני אוהבת את הלהקה כהלקה שעושה מוזיקה טובה וזהו
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריצה מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? המוזיקה המצויינת מה היית משנה בהם? את פייר מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? וואיי הם ממש טובים הערות\תוספות: שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא מהו השיר האהוב עלייך? Welcome To My Life מהם השירים הלא אהובים עלייך? Meet You There מהו השיר הראשון ששמעת? Happy Together איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? בזמן האחרון My Alien מהו הקליפ האהוב עלייך?
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?
מהו הקליפ הראשון שראית? WTML איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? Shut Up מהם השורות האהובות עלייך? באיזה שיר?! קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? כמעט את כולם תן רעיון לקליפ\שיר חדש הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? אממממ לא הרבה
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') כתבות ותמונות תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? כן איזה צבע מתאים להם? כחול אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? ברור שאני אלך! ופעם אח זה מספיק

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? לא זוכרת איך אבל הגיע לי השיר Happy Together כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה פחות או יותר איך הגעת לפורום בתפוז? אמממ בהודעות של תפוז אנשים, ראיתי שהפורום ניפתח. כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא ניפתח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: ת'אמת אני לא אוהבת את הקול שלו ג'ף: פסדר דיוויד: פסדר צ'אק: פסדר סאב: פסדר את מי אתה הכי אוהב? אני אוהבת את הלהקה כהלקה שעושה מוזיקה טובה וזהו
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריצה מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? המוזיקה המצויינת מה היית משנה בהם? את פייר מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? וואיי הם ממש טובים הערות\תוספות: שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא מהו השיר האהוב עלייך? Welcome To My Life מהם השירים הלא אהובים עלייך? Meet You There מהו השיר הראשון ששמעת? Happy Together איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? בזמן האחרון My Alien מהו הקליפ האהוב עלייך?
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?
מהו הקליפ הראשון שראית? WTML איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? Shut Up מהם השורות האהובות עלייך? באיזה שיר?! קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? כמעט את כולם תן רעיון לקליפ\שיר חדש הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? אממממ לא הרבה
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') כתבות ותמונות תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? כן איזה צבע מתאים להם? כחול אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? ברור שאני אלך! ופעם אח זה מספיק

לינקנית

New member
אה טוב מותק..חח

ואני חשבתי שאולי זה רשום שיענו הדף שגאוי חח ועשית שוב חח

double O S

New member
איי קרמבה../images/Emo96.gif

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מגיל כמה זמן אתה מעריץ אותם? לוידע מה
איך הגעת לפורום בתפוז? פתחתי אותו:X כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא נפתח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: הוא אחלה
ג'ף: הוא אחלה
דיוויד: הוא אחלה
צ'אק: הוא אחלה
סאב: הוא אחלה
את מי אתה הכי אוהב? אמ, פייר מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? אין ממש
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר מה מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? המוזיקה
מה היית משנה בהם? לוידע, אין משו מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? "וי, הם טובים" הערות\תוספות: צ'יפס וקולה[
] שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא נדמה לי שראיתי את כל הקליפים מהו השיר האהוב עלייך? יש כמה מהם השירים הלא אהובים עלייך? meet you there לדוג' מהו השיר הראשון ששמעת? וולקאם טו מיי לייף איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? בזמן האחרון יצא לי הרבה לשמוע את קרייזי מהו הקליפ האהוב עלייך? לוידע;[ מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? addicted, לא אהבתי אותו מהו הקליפ הראשון שראית? אדיקטד איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? אנלא יושב ורואה קליפים
מהם השורות האהובות עלייך? פחח יש מלא
קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך?
אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? 90% מהם תן רעיון לקליפ\שיר חדש. שיר עליי
הערות\תוספות: טבעות בצל בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לוידע;[ מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים
תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? אם יש כסף ואין מה לעשות איתו אז כה
איזה צבע מתאים להם? שחור[
] אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? בטח מה, מה כמה פעמים, פעם אחת מה אני רוטשילד;[

למעלה