שאלון

Dorin555

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

מההתחלה
מאיפה שמעת על סימפל פלאן?
כמה זמן אתה מעריץ אותם?
איך הגעת לפורום בתפוז?
כמה זמן אתה בפורום בתפוז?
חברי הלהקה
מה אתה חושב על.. פייר: ג'ף: דיוויד: צ'אק: סאב:
את מי אתה הכי אוהב?
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?
מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?
מה היית משנה בהם?
מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? הערות\תוספות:
שירים\קליפים
שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?
מהו השיר האהוב עלייך?
מהם השירים הלא אהובים עלייך?
מהו השיר הראשון ששמעת?
איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?
מהו הקליפ האהוב עלייך?
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?
מהו הקליפ הראשון שראית?
איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?
מהם השורות האהובות עלייך?
קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך?
אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?
תן רעיון לקליפ\שיר חדש. הערות\תוספות:
בכללי
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')
תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם?
איזה צבע מתאים להם?
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? מקווה שנהנתם מהשאלון
היה קשה לחשוב על כל השאלות

riotgirl28

New member
עונה עונה

מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מפורום ג"ש כמה זמן אתה מעריץ אותם?לוידעת איך הגעת לפורום בתפוז? מקמונה כמה זמן אתה בפורום בתפוז?מאז שהתחיל חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:שקסייי מדהים ושר יפע ג'ף:פשוט ג'ף דיוויד: חמוד. צ'אק: נחמדי סאב: חמוד את מי אתה הכי אוהב?פייר מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?אינלי שמץ אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?גם וגם מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?המוזיקה מה היית משנה בהם?כלום מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?שהם מצויינים הערות\תוספות: שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?לא מהו השיר האהוב עלייך?אינלי מהם השירים הלא אהובים עלייך?וואן מהו השיר הראשון ששמעת? ממממ אינלי שמץ איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? אנטיטלד מהו הקליפ האהוב עלייך?אין מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?אין מהו הקליפ הראשון שראית?ממממ שאט אפ איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?אפחד מהם השורות האהובות עלייך?חחח לוידעת קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי P: אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?הכל תן רעיון לקליפ\שיר חדש.אינלי חח הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?הכל מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')תמונות סרטונים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם?כה איזה צבע מתאים להם?כחול זוהר אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?הממוןן

IVaLeRyI

New member
לעומת השאלון של ליאת,לזה יש לי כח

מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מסרט THE NEW GUY...ואז הורדתי את האיים ג'אסט הקיד...ואני וולריה חרשנו על הקליפ...ופתחנו עצומה...אווו...נוסטלגיה. כמה זמן אתה מעריץ אותם? בערך שנה,שנה וחצי...משהו בסביבות. איך הגעת לפורום בתפוז? HEYY!!! הייתי בין המייסדים של הקומונה :p כמה זמן אתה בפורום בתפוז? שבוע? חחחח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: אני חושבת שהוא הסולן. ג'ף: אני חושבת שהוא קירח. דיוויד: אני חושבת שהוא היה מצחיק ועכשיו נירא חולה. צ'אק: אני חושבת שהוא עשה ניתוח פלסטי בסנתר. סאב: אני חושבת שמתאים לו ג'ינג'י. את מי אתה הכי אוהב? את השירים...נירא לי. חחחח...אבל אם כבר אז בזמן האחרון אני חולה על ג'ף =] מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? זאת שהם עטופים בסרט צהור כזה =] אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר...חחח...בכלל להיוולד בן זה יותר נחמד מלהיוולד בת =] מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? פעם הכי אהבתי את התדמית של ה"לא רוצה להיתבגר" ועכשיו לאדעת מה. מה היית משנה בהם? מחזירה לדייויד את המראה הקודם בעזרת סטירה מצלצלת. מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? יא!!! איזה יופי! עכשיו יש לי מצברוח טוב! הערות\תוספות: זיתים ואקסטרה גבינה ,בבקשה. שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? דפנטלי. מהו השיר האהוב עלייך? I'd do anything מהם השירים הלא אהובים עלייך? הממ...שאט אפ קצת נמאס עליי...והסאונדטרק של סקובידו מעצבן. מהו השיר הראשון ששמעת? "איים ג'אסט אה קידדד אנד ליף יז אה נייטמיר לה לה לה להההה" איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? הממ...קרייזי כי השיפלד שלי דפוק. מהו הקליפ האהוב עלייך? אייד דו אניט'ינג =] מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? שאט אפ. מהו הקליפ הראשון שראית? ראה ערך "שיר ראשון" איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? את ה"קליפ" שבו דייויד צורח "ניווו יוורררקק!!!! אעעהאעארהאהההה!!!". מהם השורות האהובות עלייך? המזוגזגות. אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? האמממ....טאורטית כן,אבל אני מתבלבלת ושוכחת. =]... תן רעיון לקליפ\שיר חדש. סימפל פלאן מנגנים במועדון ויש שרירן על סטרואידים בדלת והוא בועט לפאט בביצים. מההה??? כבר היה??? אופס. הערות\תוספות: זיתים וגבינה,כבר אמרתי. בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? המממ... לשכב עם המפיק?
...או שלא. מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') הממ...כן.כל זה. תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? חחחח פעם קניתי =] איזה צבע מתאים להם? כושי. אופס. אמרתי כושי. לבן זה טוב...בקיץ הם יטפסו קצת צבע ויהיה טוב. אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? כמה פעמים שהם יופיעו,אם מישהו ילך איתי =]

Role Model6

New member
עונה

מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מאמ טי וי כמה זמן אתה מעריץ אותם?אמ.. לא יודעת כמה אבל די הרבה איך הגעת לפורום בתפוז? חיפשתי פורום או משהו עליהם חח כמה זמן אתה בפורום בתפוז?אתמול חח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:שר יפה וחמוד ג'ף:אין תגובה חחח דיוויד: חיך בטירוף אני מתה עליו! צ'אק: מתוק סאב: חמוד את מי אתה הכי אוהב?דייויד מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?יש הרבה! אבל יש את זאת שהם במקלחת חח אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?אמ...שניהם? מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?המוזיקה מה היית משנה בהם?כלום מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? שאיך שאני חוזרת הביתה אני הולכת להוריד כמו שיותר שירים/קליפים שלהם. הערות\תוספות: שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?אני מקווה שכן מהו השיר האהוב עלייך?מי קריסמס ליסט מהם השירים הלא אהובים עלייך?אין כזה דבר חחח מהו השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.. איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? תלוי על מה בא לי מהו הקליפ האהוב עלייך?איימ זאסט א קיד מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?--- מהו הקליפ הראשון שראית? שאט אפ איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?נראה לי אנטיטלד כי הוא משודר כל הזמן ובמחשב אין לי כח לראות מהם השורות האהובות עלייך?יש ה-ר-ב-ה קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? יש לי את שניהם! ועד שהשגתי אותם פוי אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?הכל תן רעיון לקליפ\שיר חדש.--- הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?הכל מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')כל מה שבא ליד חחח תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם?כה איזה צבע מתאים להם?שחור וכחול כהה אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?כמה שיותר יותר טוב

ו...יאללה לענות...

מאיפה שמעת על סימפל פלאן? חברה שלי השמיעה לי אותם לפני שנה ולא כ"כ אהבתי ולפני כמה זמן ידיד שלי השמיע ומ-מ-ש אהבתי... מוזר.. :] כמה זמן אתה מעריץ אותם? חצי שנה ככה... איך הגעת לפורום בתפוז? פשוט ראיתי שיש פורום... :] מה זמן אתה בפורום בתפוז? אהמ... הגעתי אליו יום אחרי שנפתח אז אני מניחה שהרבה זמן מה אתה חושב על: פייר: הבנאדם האהוב עליי בייקום. זמר מוכשר ג'ף: מוכשר ביותר דיוויד: שטותניק :] וכמובן שמוכשר צ'אק: אחד המתופפים! סאב: חמוד את מי אתה הכי אוהב? הגיוון לא יעבוד לי פה... אז פייר :] מהי התמונה האהובה עליך שלהם? הרוב. התמונות שבהן לדיוויד אין פנים של דובי :] היית מעדיף להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר. כי אני לא מאמינה בלהעריץ בכלל. הם בני אדם כמונו רק טיפה יותר מוכשרים. אני אהיה חברה שלהם :] מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? הסגנון מוסיקה והכתיבה מה היית משנה בהם? טיפ-טיפה את הקול של פייר. שיהיה קצת יותר בוגר מה חשבת עליהם בפעם הראשונה ששמעת/ראית אותם? "וואי... אחלה :]" שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? רובם מהו השיר האהוב עלייך? אין אחד ספציפי מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין לא אהובים יש פחות.. ואין כ"כ מהו השיר הראשון ששמעת? addicted איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? אממ.. perfect ו- jump מהו הקליפ האהוב עלייך? מהמבחר הרב... :] פרפקט. מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? i'd do anything מהו הקליפ הראשון שראית? welcome to my life איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? perfect? מהם השורות האהובות עלייך? בכל שיר יש שורות אהובות אחרות :] קנית את הדיסקים שלהם? את הראשון מהו הדיסק האהוב עלייך? שניהם. אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? רובם תן רעיון לקליפ\שיר חדש.שיעשו קליפ לcrazy... הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? כמעט הכל... לא להשתגע אבל... מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') תמונות. תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? בשביל כתבה כן :] איזה צבע מתאים להם? שחור. אבל הם לא פריקים :] אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? פעם אחת מספיק ודיי. אחרי זה זה יהרוס הכל. נחמד :]

Just TalTi

New member
כל הכבוד על השאלות =]

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? סרט שישי הפוך כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנתיים
איך הגעת לפורום בתפוז? מקומונה כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא נפתח
חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: חמוד ג'ף: משוגע דיוויד: מצחיק צ'אק: חמוד סאב: שקט, אבל מתוק =] את מי אתה הכי אוהב? סאב מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? אין לי כח להוסיף, סורי =\ אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר חעחע מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? את המוסיקה
מה היית משנה בהם? הממ שיהיו פחות פוזאיסטים.. מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? אחלה להקה! הערות\תוספות: בלה בלה שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? אני חושבת שכן.. מהו השיר האהוב עלייך? id do anything מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין.. מהו השיר הראשון ששמעת? happy together בשישי הפוך ו i'm just a kid אחרי.. איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? איזה שבא לפלייליסט שלי להשמיע מהו הקליפ האהוב עלייך? i'm just a kid מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? perfect מהו הקליפ הראשון שראית? i'm just a kid אני חושבת איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? welcome to my life כי הוא משודר הרבה מהם השורות האהובות עלייך? יש המון קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי.. הראשון אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? את כולם מהדיסק הראשון, וחלק מהשני תן רעיון לקליפ\שיר חדש. לא יודעת
הערות\תוספות: בלה בלה בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לטוס, לקנות כרטיסים להופעה. לא משו מיוחד מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') דברים יפים שיש במחשב.. לפעמים פוסטרים אם יש תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? בגלל כתבה קטנה או סתם תמונה לא, בשביל פוסטר אהה.. אולי.. איזה צבע מתאים להם? כחול אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? כן.. פעם אחת, ואם יהיה יפה אז עוד פעם

קרניjack

New member
כמה רעיונות../images/Emo70.gif יפה../images/Emo70.gif

אני אענה על השאלון אבל לא עכשיו.. (3 נק'
)

טוב אז ככה

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מהטלויזיה כמה זמן אתה מעריץ אותם?אההההה לא זוכרת איך הגעת לפורום בתפוז?סתם כתבתי בחיפוש זימפל פלאן וזה משמצאתי כמה זמן אתה בפורום בתפוז?אהה איזה חודשיים ניראה לי חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:ואו מאז שראיתי אותו בטלויזיה חשבתי he is hot!!!!!!!!1 ג'ף:חמוד ניראה קצת מפחיד כאילו ניראה כזה קשוח אבל בכל זאת אחלה דיוויד:איזה מגניב הוא מה זה משוגע חח אני מתה עליו צ'אק:יש לו תיסרוקת מוזרה ליפעמים אבל הוא מגניב סאב:אהה מה אפשר לומר עליו חמוד לא יודת מנגן טוב !!! את מי אתה הכי אוהב?פייר ודיויד אבל כעיקרון את כולם אני יותר מעדיפה את פייר ודיויד מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?כימעט כולם סתכלו באתר שלי אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?אהה היתי מעדיפה להיות המנהלת שלהם (אישתו של פייר
) שמלווה אותם להופעות מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?את המוזיקה והשירים ואיך שהם מיתגעים(חח יצא לי חרוז) ואיך שתופסים את זה במצלמה מה היית משנה בהם?כלום!!!!!!!!!!!!!! מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?אחלה להקה ואחלה שיר איפה יש עוד!!! הערות\תוספות:שימשיכו להיות ככה they rock!!!!!!!!!!!1 שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?בטח!!!! מהו השיר האהוב עלייך?אהה יש כמה הימעט כולם מהם השירים הלא אהובים עלייך?לא ניראה לי שיש כאלה אהה לא יודעת אני אחשוב על זה אהה קצת נימאס לי מme aganst the world כי חרשתי עליו הרבה מהו השיר הראשון ששמעת? כעיקרון זה היה addictedאבל אז לא ידעתי שזה הם איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?את כל הדיסק החדש מהו הקליפ האהוב עלייך? אהההה כולם מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?אין כזה מהו הקליפ הראשון שראית?welcome to my life איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? כל משיש לי טוב כעיקרון אני רואה את ההופעות החיות שלהם וגם מאחוריי הקלעים מהם השורות האהובות עלייך?ואוווו יש המון לא יספיק מקום קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך?יש לי רק את האחרון אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?את כולם כימעט תן רעיון לקליפ\שיר חדש.אין לי מושג משו כזה משוגע ומצחיק!!! הערות\תוספות:תמשיכו ככה ושיבואו לישראל!!!!!!!!!!!! בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?הכל!!! (טוב כימעט) מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')כל מיני כימעט הכל תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? תמונה קטנה לא ניראה לי אבל כתבה כן איזה צבע מתאים להם?שחור, באז'(לפייר מתאים מכנסיים בצבע כזה) אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?עד שיגמר לי הכסף!!!!!!

sp rock

New member
תשובות

מאיפה שמעת על סימפל פלאן?ואל צרבה לי דיסקים וגם דיברה עליהם אז התעניינתי {גוווווו ואל } כמה זמן אתה מעריץ אותם?שנה וחצי ככה איך הגעת לפורום בתפוז? מירה כמה זמן אתה בפורום בתפוז?מההתחלה! מה אתה חושב על.. פייר:חמוט מצחיק מוכשר ג'ף: אוווו מיי בולד מאן הוא כל כך נחמד והייתי רוצה שהוא ילמד אותי לנגן בגיטרה {למי שלא יודע הוא היה מורה לגיטרה לפני הלהקה!} דיויד: אוווו הוא משוגע מחורפן אבל בדרך הטוובה של המילים והוא לא מפסיק להצחיק אותי! צ'אק : אווווו הוא חכם ונחמד ומצחיק ומושלללללללללם והוא ממש מוכשר כותב שירים מתופף על תופים מנגן על גיטרה גוווו יו סאב:אוווו הוא ילדותי במובן הטוב של המילה והוא נחמד וחמוד ומצחיק! את מי אתה הכי אוהב? פעם צ'אק אבל ביום כולם שווים! מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? אוווו יש הרבה אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?חבר כי הם אחלה בני אדם הם מצחיקים ופתוחים והם לא רציניים כמו הרבה אנשים בגילם!!!!
מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? שהם לא רציניים ושהם תמיד פתוחים למעריצים! מה היית משנה בהם?כלום! מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?god they are too demn good שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?יאפ מהו השיר האהוב עלייך?יש הרבה אבל הכי הכי הכי הכי הכי הוא untitiled מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין לא אהובים!!!! מהו השיר הראשון ששמעת?אווו לא זוכרת איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?אין אני שומעת אותם כל יום לפחות פעם ביום בפליי ליסט אז ככה שאין לי אחד יותר אחד פחות! מהו הקליפ האהוב עלייך?איימ ג'אסט א קיד מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? וולקום טו מיי ליף כי הוא חרוש! מהם השורות האהובות עלייך?יש המון המון כי אני מרגישה כאילו הם כותבים עליי! קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? כן את השני והשני הוא אהוב עליי יותר אבל גם הראשון הוא מצויין! אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?יאפ כולם! תן רעיון לקליפ\שיר חדש:לשיר גאמפ ברעיון:הם בהופעה וכל פעם שהם אומרים גאמפ אז כולם צורחים את זה וכולם קופצים חחחח רעיון דפוק ! מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?האלה אמורה להיות מה לא היית עושה כדי לפגוש אותם חחחח מה אתה אוסף עלייהם?תמונות סרטונים קליפים ושירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? יאפ איזה צבע מתאים להם? אדום! אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? ברור כמה פעמים? כמה שיותר!!!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

מההתחלה
מאיפה שמעת על סימפל פלאן?
מממ..*חושבת* וואו, באמת שאנ'לא זוכרת כמה זמן אתה מעריץ אותם?
אנ'לא מעריצה אותם, אני אוהבת אותם/את השירים שלהם.. ממ...בערך חצי שנה? אולי קצת יותר איך הגעת לפורום בתפוז?
דרך זה מתפוז שמפרסם פורומים חדשים
כמה זמן אתה בפורום בתפוז?
דיי מההתחלה, אם אנ'לא טועה חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:
אוהבת ת'קול שלו ג'ף:
חמודד דיוויד:
מושלם
צ'אק:
חמודד סאב:
לימינאל!
חחח..סתם סתם..בלי קללות
גם חמוד
את מי אתה הכי אוהב? מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של SP או מעריץ?
ברור שחברה/ידידה מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?
ת'שירים, כמובן מה היית משנה בהם?
ממ..לא'דעת מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?
שהם אחלה להקה הערות\תוספות:
אע? חחחח
שירים\קליפים
שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?
לא נראלי מהו השיר האהוב עלייך?
כרגע One Sloedance & Perfect מהם השירים הלא אהובים עלייך?
ממ..לא נראלי שיש מהו השיר הראשון ששמעת?
אני חושבת ש I'd Do Anything איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?
כרגע One Sloedance מהו הקליפ האהוב עלייך?
מממ נראלי שPerfect מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?
אין מהו הקליפ הראשון שראית?
I'd Do Anything איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?
מממ..הייתה תקופה שהייתי רואה הרבה את Welcome To My Life מהם השורות האהובות עלייך?
אני חושבת ש "I'm Sorry, I Can't Be Prfect" "You Standing Here Alone, And So Am I, But I Want You Here-By My Side" והבית הראשון של Welcome To My Life...[בטוח יש עוד אבל אנ'לא זוכרת כרגע] קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך?
אני אוהבת את כולם אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?
כן, לא זוכרת איזה, יש הרבה תן רעיון לקליפ\שיר חדש:
לא'דעת הערות\תוספות:
בכללי
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את SP?
תלוי מה היו מבקשים ממני מה אתה אוסף עלייהם?
לא אוספת אבל ישלי כמה תמונות שלהם במחשב.. והמון שירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם?
אני אנסה להשיג איכשהוא איזה צבע מתאים להם?
צהוב
[ב'מת] אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?
ברור! כמה פעמים שאני אוכל

Dorin555

New member
תשובות../images/Emo26.gif

מההתחלה
מאיפה שמעת על סימפל פלאן? שמעתי שיר שלהם ואז הורדתי עוד
כמה זמן אתה מעריץ אותם? אממ חודש?
איך הגעת לפורום בתפוז? חיפשתי לפני שהוא היה קים ולא מצאתי, ואז חברה שלי אמרה לי שפתחו חדש
כמה זמן אתה בפורום בתפוז? משו כמו שבוע
חברי הלהקה
מה אתה חושב על.. פייר: מוושלם!!!
ג'ף: חמוד :] דיוויד: פריקי מתוקי
צ'אק: נחמדי :] סאב: חמוד אבל שקט :]
את מי אתה הכי אוהב? הכי את פייר, ואז את דייויד
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? וואוו 90% מהתמונות שלהם :]
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חברה, שונאת להעריץ
מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? את המוזיקה ואת פייר
מה היית משנה בהם? כלוום
מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? "איזה שיר חמוד.." "של מי הוא?" הערות\תוספות: פייר דיי להיות כזה מושלם
שירים\קליפים
שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא, חסר לי קליפ ו2 שירים אני חושבת
מהו השיר האהוב עלייך? קשה
מהם השירים הלא אהובים עלייך? crazy וmy against to the world
מהו השיר הראשון ששמעת? happy together וperfect
איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? בתקופות, כרגע tou dont mean anything to me
מהו הקליפ האהוב עלייך? dont wanna think about you (הם כלכך חמודים שהם נפצעים
)
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? אין
מהו הקליפ הראשון שראית? welcome to my life
איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? אין
מהם השורות האהובות עלייך? המוון! מכל שיר כמה
קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי, הראשון
אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? את הרוב
תן רעיון לקליפ\שיר חדש. חחחח לgrow up, פייר יושב בחדר עם שמלה ורודה (טוב נוו..נתפשר על חולצה ורודה) ומשחק בברביות
הוא יהייה כזה חמוד
אבל אפשר גם שסתם ישחק במחשב ואז החברים שלו (אהמ ספ אהמ) יבואו, אהבתי יותר ת'ראשון
הערות\תוספות: אממ..שמתם לב שבכל הקליפים שלהם הם נפצים\הורסים דברים?
בכללי
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? הרבה
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') את כל השירים והקליפים, כמה סרטונים\הופעות וקצת מאוד תמונות (אם אני אתחיל לאסוף תמונות שאני אוהבת, המחשב יתפוצץ
)
תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? תלוי עד כמה קטנה
איזה צבע מתאים להם? שחור וכחול
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? פעם אחת, ואם היא תהייה טובה עוד הפעם
וואו ארוך, מי כתב את כל השאלות הסתומות האלה?

Blue Puding

New member
עונה עונה ועוד פעם עונה

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן?MTV וחברה שלי כמה זמן אתה מעריץ אותם?שנה וחצי שנתיים... איך הגעת לפורום בתפוז?דרך זה שראיתי בדברים המוזרים האלה בתפוז שנפתח פורום כמה זמן אתה בפורום בתפוז?מההתחלה?.. חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:חמודדדדדדדד
ג'ף:יאמי! דיוויד:*ריר* צ'אק:me like! סאב:אממ........give me a hug!!!
את מי אתה הכי אוהב?פייר מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?הכל הכל והכל אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?חבר מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?המילים של השירים..וזה שהם כאלה חמודים.. מה היית משנה בהם?את העןבדה שהם לא באים לארץ מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם?"יאאאאאאאאא!" הערות\תוספות:שניצל! שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם?כע, נראה לי.. מהו השיר האהוב עלייך?jump מהם השירים הלא אהובים עלייך?thank u מהו השיר הראשון ששמעת?addicted איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?jump מהו הקליפ האהוב עלייך?im just a kid מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך?id do anything מהו הקליפ הראשון שראית?addicted איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?wtml מהם השורות האהובות עלייך?tell me whats wrong with society when every where i look i see rich guys driving big SUVs while kids are starving in the streets קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא הצלחתי להשיג, אז צרבתי, והראשון אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה?כולם תן רעיון לקליפ\שיר חדש. שניצל! הערות\תוספות: סושי! בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ?הכל... מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')הכל... תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם?כע איזה צבע מתאים להם?שחור אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?כע, כל הפעמים!

sapirush1

New member
סוף סוף משהו קצת מקורי..

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? פעם ראשונה בסרט "יום בניו יורק", הם נשמעו נחמדים ואחרי זה שכחתי את השם שלהם ובסוף נזכרתי בהם דרך פסקולים שונים של סרטים. כמה זמן אתה מעריץ אותם? לא ספרתי אף פעם... אולי חצי שנה איך הגעת לפורום בתפוז? כשהודיעו בקומונה שנפתח פורום! כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא נפתח.. מה שאומר חודשיים לא? חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: קול מדהים, חמוד ומשוגע ג'ף: הכי מבוגר והוא דווקא נחמד דיוויד:חתיך עם קול מדהים!! מהמם ופשוט מושלם!!! צ'אק:הוא באמת חמוד ומדבר הרבה.. סאב:אני אוהבת לראות אותו מנגן הוא נראה כמו ילד קטן שמתלהב ממשהו, חמוד ועיניים מדהימות! את מי אתה הכי אוהב? דייויד אבל זה לא היה ברור נכון? מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? לא יודעת.. אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חברה מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?שאני מתחברת לרוב השירים שלהם מה היית משנה בהם? שיגורו בישראל.. מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? הם טובים! שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? ראיתי את כל הקליפים.. בקשר לשירים יש לי את הדיסקים אבל יש שירים מחוץ לדיסקים שיש לי חלק מהם מהו השיר האהוב עלייך? הרבה... מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין! אני הכי לא מחבבת את אבריטיים אבל חוץ מזה כולם טובים מהו השיר הראשון ששמעת? vacation/חופשה בסרט איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? נראה לי וולקם טו מי לייף מהו הקליפ האהוב עלייך? מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? דונט וואנה טינק אבוט יו קצת דבילי.. גם אדיקטט אבל הם חמודים שם מהו הקליפ הראשון שראית? נראה לי וולקם טו מיי ליף כי הוא היה מוכר כשהורדתי אותו פעם ראשונה. איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? לא יודעת.. בזמן האחרון אני יותר רואה הופעות חיות מהם השורות האהובות עלייך? כל וולקם. ומפרפקט i never gonna be good enof for you קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? אני עדיין משכנעת את ההורים שלי לקנות.. בינתיים הורדתי את שניהם ואני אוהבת את שניהם אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? כולם!! תן רעיון לקליפ\שיר חדש. שיקחו את קריזי או מי אגינס דה וורלד או בעצם פרפקט וורלד יכול להיות יפה הערות\תוספות: --- בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? הרבה דברים... מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') תמונות,קליפים,הופעות,כתבות,שירים,מידע וכו... תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? עשיתי משהו דומה.. בשביל פוסטר ואז גילית כתבה בפנים! איזה צבע מתאים להם? לא יודעת.. כנראה שחור אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? ברור!! אם אני יוכל אז לשתיים: הראשונה להנות והשנייה כדי לצלם כמה שיותר חחחח

קרניjack

New member
אני../images/Emo104.gif

מאיפה שמעת על סימפל פלאן? בסרט "שישי הפוך" אהבתי את השיר שלהם, אין לי מושג למה השיר הזכיר לי פרסומת לקוה קולה
, אבל התחלתי ממש לשמוע אחרי הסרט דקה בניו יורק בעקבות וקאטישון
כמה זמן אתה מעריץ אותם? סביבות שנה איך הגעת לפורום בתפוז? שמוליק פירסם הודעה בקומונה=) כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מאז שהוא נפתח חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: חמוד=) ג'ף:חמוד=) דיוויד: הכי חמוד=) צ'אק: הכי חמוד=) סאב:חמוד=) את מי אתה הכי אוהב? המועדפים שלי הם דיוויד וסאב
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? יש הרבה אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? אני לא מכירה את האופי שלהם, אבל נראה לי שלהיות מעריצה זה מספיק^^ מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? הם כייפים, מדברים על בעיות שנוגעות לנוער, מעודדים, מצחיקים, יש להם הופעות גדולות! מה היית משנה בהם?שהליריקס יהיה ברמה גבוה יותר מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? השיער המוהיק של דיוויד עם הגרביים והמכנס 3/4 הצחיק אותי
וגם פייר הערות\תוספות: כלום:-|
שירים\קליפים
שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? אכן מהו השיר האהוב עלייך? יש הרבה. פרפקט ופרפקט וורלד מועדפים. מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין מהו השיר הראשון ששמעת? הפי טוגדר איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? לא יודעת
מהו הקליפ האהוב עלייך? איים ג'אסט א קיד קורע
גם אליזה דושקו משתתפת שמה אז מה טוב
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? וולכום טו מיי לייף מהו הקליפ הראשון שראית? נראה לי איים ג'אסט א קיד..לא זוכרת
איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? אין משהו מיוחד מהם השורות האהובות עלייך? יש הרבה קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? כבר לא יודעת
שניהם טובים. כל אחד שונה. אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? בעיקר האלבום הראשון. תן רעיון לקליפ\שיר חדש. מי אליאן
זה צריך להיות מגניב
הערות\תוספות: כלום:| בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לטוס להופעה..הרבה:] מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') בעיקר הופעות לייב, זה הכי שווה. וקליפים ושירים כמובן. תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? אם זה משהו מעניין שאני לא יודעת. איזה צבע מתאים להם? כתום. נגד ההתנתקות...חחח סתם!
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?ברור....כמה שיהיה מקווה שנהנתם מהשאלון היה קשה לחשוב על כל השאלות...נהנתי
:-}

Edgar Davids

New member
שלייי

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? אממ.. מרדיו וכאלה.. כמה זמן אתה מעריץ אותם?מאז ההתחלה בערך.. איך הגעת לפורום בתפוז? אמרתי לשמוליק לפתוח אותו בגלל שהדבקתי אותו בשירים של הלהקה והוא פתח כמה זמן אתה בפורום בתפוז? מהדקה הראשונה חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר:סבבה ג'ף:סבבה דיוויד:סבבה צ'אק:סבבה סאב:סבבה את מי אתה הכי אוהב?פייר מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? לאדע אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר! מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? המילים בשירים מה היית משנה בהם?לא משנה מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? זאת להקה טובה הערות\תוספות: שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? אממ.. שירים כן קליפים לא מהו השיר האהוב עלייך? אין אחד אהוב כולם.. מהם השירים הלא אהובים עלייך? אין אחד.. מהו השיר הראשון ששמעת? ido anything אני חושב.. איזה שיר אתה שומע הכי הרבה?Perfect מהו הקליפ האהוב עלייך?קשה לי להחליט לא ראיתי את כל הקליפים מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? שוב קשה.. מהו הקליפ הראשון שראית? לאזוכר איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? גם לאדע מהם השורות האהובות עלייך? No You Dont Know What its like Welcome To My Life קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? לא קניתי.. והשני אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? אממ.. לא נראה לי תן רעיון לקליפ\שיר חדש. אין לי מושג כרגע הערות\תוספות: בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? הרבה מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים ותמונות נראה לי תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? יש מצב איזה צבע מתאים להם? שחור אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?ברור נראה לי פעמיים

bad astronaut

New member
עונה!

מההתחלה
מאיפה שמעת על סימפל פלאן? מהדיסק שולרי הכינה לפני הרבה זמן, אבל גם מסרטים אבל אז לא ידעתי שהלהקה היא סימפל, אז בזכות ולרי =]
כמה זמן אתה מעריץ אותם? בערך שנה וחצי...
איך הגעת לפורום בתפוז?מהקומונה
כמה זמן אתה בפורום בתפוז?מאז שהיא נפתחה =]
חברי הלהקה
מה אתה חושב על.. פייר: יש לו חיוך יפה =] ג'ף: הוא ניראה בן אדם קשוח אבל הוא לא ממש כזה [לא שאני מכירה אותו אבל מהדיוידי] דיוויד:מצחיק ומשוגע! צ'אק: החכם שבלהקה, וכותב שירים יפים =] סאב:התמים.
את מי אתה הכי אוהב? לא יודעת, את כולם!
מהי התמונה האהובה עלייך שלהם?יש הרבה תמונות שאני אוהבת =]
אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ?חבר, כי זה ניראה שממ כיף להיות חברים שלהם P=
מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם?את המוזיקה ואת זה שהם יודעים לעשות כיף והלצחיק. בעיקרון המוזיקה והאישיות [לא שאני מכירה אותם כל כך טוב]
מה היית משנה בהם? כלום
מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? הקלים הראשון שראיתי היה אידקדט וחשבתי שפייר מכוער ודייויד ממש חמוד ואז אחרי שהורדתי את איים ג'סט אה קיד הבנתי שפייר הוא ממש לא מכוער ודייויד עדיין חמוד!
הערות\תוספות:
שירים\קליפים
שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? יאפ
מהו השיר האהוב עלייך? אמממ אני ממש אוהבת את פארפקט וורלד, לדעתי זה שיר מאוד מיוחד. אני אוהבת את כל השירים שלהם!
מהם השירים הלא אהובים עלייך? אמ...
מהו השיר הראשון ששמעת? איים ג'סט אה קיד
איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? לא יודעת
מהו הקליפ האהוב עלייך? אני אוהבת את איימ ג'סט אה גיד, שאט אפ ואיי דונט וואנה ת'ינק אבאוט יו.
מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? אדיקטד, אין בו שום דבר שמשתנה
מהו הקליפ הראשון שראית?אדיקטד
איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה?לא יודעת
מהם השורות האהובות עלייך? לא יודעת
קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך?קניתי את הדיסק השני ועכשיו כשאני חושבת על זה, אני באמת יותר אוהבת את הדיסק השני
[זה משתנה כל הזמן] |תן|אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? אני חשבתי שאני זוכרת שירים אבל אני שוחכת כמה מילים אז... לא יודעת.
תן רעיון לקליפ\שיר חדש. שיחשבו לבד! P= הערות\תוספות:
בכללי
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לא הייתי קופצת מהקומה ה-3 אז לא יודעת =/
מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו')תמונות, אבל זה בעיקרון בישביל האתר.
תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? אני אקנה עיתון בישביל פוסטר או כתבה גדולה שזה 2-3 עמודים
איזה צבע מתאים להם? כחול, ירוק.
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים?אני אלך להופעה שלהם ופעם אחת, תאמת קשור כמה יעלה הכרטיס P=

SPFAN

New member
שלי =)

מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? ראיתי מילים של Welcome To My Life והתחלתי לשמוע אותם כמה זמן אתה מעריץ אותם? 3-4 חודשים בערך איך הגעת לפורום בתפוז? לא היה פורום אחר ואמרו לי על זה... ונחמד לי פה =) כמה זמן אתה בפורום בתפוז? הזה? מאז שהוא נוצר - לפני שנים רבות חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: לא דע..
ג'ף:גם לא...
דיוויד: גם לא...
צ'אק: גם לא...
סאב: נחשו מה! גם לא
את מי אתה הכי אוהב? אין מועדף מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? אין אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? חבר בSP מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? זה שיש להם שירים עמוקים ונכונים מה היית משנה בהם? אין ממש מה.. מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? שהם ממש ממש מ=מ=ש טובים הערות\תוספות: אין שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? אני חושב... מהו השיר האהוב עלייך? Perfect מהם השירים הלא אהובים עלייך? Jump ו-One מהו השיר הראשון ששמעת? Welcome To My Life איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? Perfect מהו הקליפ האהוב עלייך? Untitled מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? Addicted מהו הקליפ הראשון שראית? Welcome To My Life איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? Untitled מהם השורות האהובות עלייך? כל המילים בWelcome To My Life קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? אכן... והשני אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? את כל האלה שבדיסקים + כמה כמו Vacation, The Girl All The Bad Guys Wants (נראלי שזה שלהם) וכו' תן רעיון לקליפ\שיר חדש. אין הערות\תוספות: אין בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? הכל! אפילו רק לראות הופעה מה אתה אוסף עלייהם? בעיקר קליפים ושירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? הממ לא דע... יש מצב איזה צבע מתאים להם? משהו בין שחור לכחול
אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? אני אלך! אבל פעם אחת... שאני אדע שזה משהו חד פעמי

למעלה