אוגוסט2002
New member
נושא
מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? חבר שלי שלח לי שיר אחד שלהם כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה? איך הגעת לפורום בתפוז? אני חבר בעוד פורומים והיה הודעה ממערכת הפורומים " פורומים חדשים בתפוז אנשים" זה היה יחד עם השמיניה אם אני לא טועה כמה זמן אתה בפורום בתפוז? בפורום הזה? מאז שהוא נפתח נראה לי.. בתפוז בכלל, שנתיים חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: מחשבות
ג'ף: גם דיוויד: גם צ'אק:גמבה סאב: פלפל את מי אתה הכי אוהב? את גוגי מהי התמונה האהובה עלייך שלהם? לא יודע אם הייתה לכם הבחירה, הייתם מעדיפים להיות חבר של ס"פ או מעריץ? מעריץ מה הדבר שאתה הכי אוהב בהם? את המוזיקה שלהם מה היית משנה בהם? כלום מה חשבת עליהם בפעם הראשונה שראית\שמעת אותם? איכ איזה שיר מגעיל הערות\תוספות: מה זה השאלות האלה?
שירים\קליפים שמעת\ראית את כל הקליפים\שירים שלהם? לא חושב מהו השיר האהוב עלייך? יש הרבה.. אין לי מועדף מהם השירים הלא אהובים עלייך? addicted מהו השיר הראשון ששמעת? I'll do anything איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? וואי שאלה קשה.. מהו הקליפ האהוב עלייך? לא ראיתי את כולם מהו הקליפ הכי פחות אהוב עלייך? לא ראיתי את כולם.. האלו דה מהו הקליפ הראשון שראית? shut up איזה קליפ אתה רואה הכי הרבה? לא'דע מהם השורות האהובות עלייך? i'm sorry i can't be perfect קנית את הדיסקים שלהם? מהו הדיסק האהוב עלייך? השני אתה זוכר בע"פ שירים שלהם? איזה? בערך כולם.. כי אני שומע וזה נקלטט תן רעיון לקליפ\שיר חדש.אין לי הערות\תוספות: אין לי בכללי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש את ס"פ? לא חשוב לי לפגוש אותם מה אתה אוסף עלייהם? (תמונות\סרטונים\קליפים\שירים וכו') שירים תקנה עיתון שלם בשביל כתבה קטנה\תמונה עליהם? תלוי, שיט נפל איזה צבע מתאים להם? כחול קודר אם הם יבואו לארץ, תלך להופעה שלהם? כמה פעמים? כן, אחת. למה כמה פעמים את תלכי ??
מההתחלה מאיפה שמעת על סימפל פלאן? חבר שלי שלח לי שיר אחד שלהם כמה זמן אתה מעריץ אותם? שנה? איך הגעת לפורום בתפוז? אני חבר בעוד פורומים והיה הודעה ממערכת הפורומים " פורומים חדשים בתפוז אנשים" זה היה יחד עם השמיניה אם אני לא טועה כמה זמן אתה בפורום בתפוז? בפורום הזה? מאז שהוא נפתח נראה לי.. בתפוז בכלל, שנתיים חברי הלהקה מה אתה חושב על.. פייר: מחשבות