ראיתם?

חיפאית34

New member
אתה צודק בהחלט....

האינטרס הרוסי היחיד הוא כלכלי והסיבה שנותנים לרוסים לבצע את רצח העם הזה בצ'צ'ניה זה בגלל שלאף אחד לא ממש אכפת מה קורה באיזור הזה... מבחינה פוליטית אין למדינות המערביות אינטרס להתערב..... וזה עצוב.

EMILY666

New member
ולא בגלל שיש שם איזה חומרים

טובים.. נפט או משו.. אנין לי מושג הם לא יצאו כי איך מדינה ענקית הזות תצא מחלק של המידה עצמה? אין כבר כבוד למדינה ככה רוסים חושבים.. שמוותרים לאיזה קבוצה קטנה?

Janem

New member
סלאם עליכום....

בחיי, אם לישראל היה קצת אומץ ופחות אמריקה על הראש, תאמיני לי ששרון לא היה מהסס לשנייה ולא היה משאיר אבן על אבן בשטחים ובעזה, כמו שעשה בן גוריון בזמנו. על דבר אחד אני מצדיק ת'רוסים, הם לא תלויים באף אחד, והם מדינה עם פוטנציאל עצום ששמים ז' על כל העולם. בזמנים הקומוניסטיים, אמריקה אפילו פחדה ממלחמה גרעינית איתם ובגלל זה הם רצו לרושש אותם כלכלית ולא נתנו להם לסחור עם העולם המערבי. אבל, מה לעשות שהקומוניסטים הם שוחרי שלום והם תמידסו להיות פתוחים כמה שיותר לארה"ב ולנסות לדבר (גורבאצ'וב), ודווקא החולשה הזמנית הזו פרקה מעצמצ על כמו בריה"מ. בגלל זה אני שונא את המפלגות השמאליות. לפי דעתי פרושו של השמאל הוא להתעלם מהאויבים שלך בזמן שהם רוצים לחסל אותך-דוגמת עראפת והרשות. אדם לאדם זאב...

חיפאית34

New member
סאלאם עליכום../images/Emo35.gif מה לך ולשלום../images/Emo35.gif

לפי ההודעה שלך הייתי מוחק חצי עולם אם רק היה לך את הכוח.

Janem

New member
אני בעד

שלום בישראל. בלי ערבים. בואי נשאל שאלת סקר: מה אתם מעדיפים: 1) לחיות בארץ עם 5 מליון ערבים שרובם שונאים יהודים ומקווים בלב להתרבות ולהשמיד אותנו דמוגרפית 2)מדינה רק ליהודים. שבה אנחנו נוכל להתפתח כעם, ולצמוח כמו כל העמים הנורמאליים.

Russia 4 Ever

New member
ומה אתה מציע?

לקחת את כל הערבים באיזור ולזרוק אותם לים? ואם אתה תומך ב"מדינה רק ליהודים" אתה ודאי תומך גם ב"גרמניה רק לגרמנים", "רוסיה רק לרוסים", "צרפת רק לצרפתים" כלומר בהעפת כל המיעוטים, כולל היהודים, ממדינות אלו. האם אני טועה?

Janem

New member
תחשבי שנייה...

אני לא רוצה להשמע כמו תעמולה למפלגות כמו:מולדת, כהנא צדק, או חירות כי אני לא דוס, אבל, לפי דעתי, עם קטן כמו שלנו שנרדף אלפי שנים בכל מקום ראוי לחלקת אדמה משלו שתהיה רק שלו, בגלל שבלי התנאי הבסיסי הזה אנחנו צפויים לשואה 2. גם היהודים שחיו באירופה לא חשבו שמיעוט כמו שלהם יהיה צפוי לסכנה-הפתעה!!!. בנוסף, זה לא סוד שהעולם תמיד יהיה נגדנו, ואם אנחנו סוף סוף נתאחד על אדמה משלנו, אנחנו לפחות נוכל לעמוד נגד זה בשיא העוצמה, ואז הם יבינו שאנחנו לא חלשים וחסרי אכפתיות. אני בעד שלום, אבל עם זאבים לא עושים שלום, רבין ניסה, ותראי איפה אנחנו היום.

Lara F

New member
../images/Emo45.gif

רבין לא היחידי שניסה, הרבה ניסו, ותראו מה עכשיו...

Zot ani 1

New member
כמה שזה נכון....

ואני מה זה שמחה שיש עוד אנשים עם דעות כאלה...

Elanora

New member
רבין ניסה...

רבין היה איש גדול, עם חזון גדול אף יותר, רק שבפועל כל חזונו ירד לטמיון.. הוא נתן לערבים אוטונומיה מדינית ופוליטית, מוחלטת, כמעט.. רצה ליישם מסגרת משטרתית- דאג לסבסד נשק וכו', אך צבא [ מן הסתם!!] לא סכים בשום תוקף!!! ואיפה הנשק הזה עכשיו אתם שואלים את עצמכם? וזה לא שרק רבין אשם..זה רק החזון הזה..

Janem

New member
כי נמאס לי

מהצביעות של השמאל והליקוקים שלהם להתפייס עם הערבים נמאס לי גם שמורחים ילדים באוטובוסים רק בגלל שאמריקה לא מרשה לנו למרוח ת'שטחים... אמרתי את זה בעדינות

Janem

New member
אני אקבל את זה בתור מחמאה

גברת שוחרת שלום נחמדה שכמותך...

Dynamo1929

New member
קומוניסטים הם לא עד כדי כך

שוחרי שלום, ע"ע פלישה להונגריה בשנות ה50 (אם אינני טועה), אפגניסטן, ועוד... ייתכן והאידאולוגיה הקומוניסטית יותר דוגלת בשלום ואחווה, אך השלטון הקומוניסטי בפועל, היה רחוק מאד מהגגדרות האלה. גורבאצ'וב היה בובה של המערב, כוונותיו הראשוניות אולי לא היו כל כך רעות, נהפוך הוא, אבל האנדרלומוסיה שהתחוללה בברה"מ בשנים 90-94 הרסה הכל ויצרה פשוט כאוס מוחלט... גורבאצ'וב אמנם פירק מעצמת על, אבל מעצמת על שהתחילה לפגר, ולא מעט אחר המערב, בעיקר בשנות ה80 שההבדלים בין המערב לברה"מ כבר מאד בלטו לעין... היה רעיון מהפכני טוב אבל יישום מאד גרוע...

Janem

New member
מצחיק מאוד...

חבל שזה נכון... אבל אני חייב להגיד משהו: ישראלים כל כך מתים על ארה"ב וכל כך מחקים את סגנון החיים שלהם... ארה"ב היא המדינה עם הכי פחות מוסר בעולם כי היא בנויה על כסף ועל הצלחת החברות המונופוליסטיות הענקיות שלה... דוגמאות לחוסר מוסריות: המלחמה בעיראק, הפצצת יגוסלביה, ישראל-שבו בשקט, אל תגיבו לפלסטינים, המלחמה באפגניסטן, המלחמה בויאטנם-הרג של עשרות אנשים, וזה רק חלק קטן...

למעלה