לא הבנתי ...
פ פרה שרוטה New member 24/1/04 #24 לא....אני לא מסבירה כאשר מישהו אחר יבין על מה מדובר,הוא יסביר לך. אני לא רוצה להסביר,כי זה רק יהרוס את עצם המשמעות של מה שרשמתי. תנסה לפנעח.. קרא את ההודעה שלך "רק אל תהרגו אותי.." ואז את ההודעה שלי "אז תטעה שוב" עד שתבין
לא....אני לא מסבירה כאשר מישהו אחר יבין על מה מדובר,הוא יסביר לך. אני לא רוצה להסביר,כי זה רק יהרוס את עצם המשמעות של מה שרשמתי. תנסה לפנעח.. קרא את ההודעה שלך "רק אל תהרגו אותי.." ואז את ההודעה שלי "אז תטעה שוב" עד שתבין
I i4britney New member 24/1/04 #25 פ-חחחחחחח לא מצחיק... הבנתי,עצוב! נ.ב-אם את רוצה באמת להרוג אותי את יכולה לעשות זאת עכשיו עם
פ פרה שרוטה New member 24/1/04 #26 shut up! אמרתי לך,זה איבד את האפקט! בגלל זה לא רציתי להסביר לך מה התכוונתי... גאווןןןןן! וזה היה בצחוק.
shut up! אמרתי לך,זה איבד את האפקט! בגלל זה לא רציתי להסביר לך מה התכוונתי... גאווןןןןן! וזה היה בצחוק.
פ פרה שרוטה New member 24/1/04 #28 חכה,יש לי משפט אוטיסטי שאני מתה להגיד! : "אל תיקח ללב...תיקח לריאות!" =]
פ פרה שרוטה New member 25/1/04 #42 יש משהו שאני עדיין לא מבינה למה יש כאן איומים "אני אכה אותך בראש"? הרי בסופו של דבר,אינך יכול להעביר את היד דרך המסך לראשו של אסי. אלה אם כן,אתה רואה אותו אין דה ריל לייף.
יש משהו שאני עדיין לא מבינה למה יש כאן איומים "אני אכה אותך בראש"? הרי בסופו של דבר,אינך יכול להעביר את היד דרך המסך לראשו של אסי. אלה אם כן,אתה רואה אותו אין דה ריל לייף.
B BravE NeW BoY New member 25/1/04 #43 ../images/Emo42.gifהוא לא רואה (וגם לא יראה ) אבל אולי הוא יהיה כמו סמרה מהצלצול אני מושפע מהסרט..