סקר

ע ד י ד ה

New member
../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

איך אתם מעדיפים את בריט שלנו..
את בריט ה"ישנה"- החמודה והתמימה
או את בריט ה"חדשה"- הקצת פרוקטיבית (אוקיי, מאוד..)
עוד שניה אני ישרשר תמונה שיעזור טיפה... נראה לי..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifקשה קשה....

למרות הכל...אני חושב שאני מעדיף את הפרובוקטיבית...

אממ....

את בריטני כיום. למעשה,אני לא חושבת שיש בריטני תמימה,ובריטני פרוקטיבית. יש בריטני צעירה,ויש בריטני בוגרת! תחשבו על זה,בגיל 17 בייבי ואן מור טיים..מה הסיכוי שילדה בגיל כזה ישר תתפשט מול המצלמות? אין סיכוי. זה רק העיתונאים ומבקרי המוזיקה שהחליטו שהיא ילדה טובה קנטווד. אבל בכל זאת,אני מעדיפה את בריטני איך שהיא היום... למרות שאת הבלדות הישנות שלה אני אוהבת יותר.

../images/Emo41.gifנכון שזה תהליך..

אבל היא מתכוונת בשאלה שלה אם אהבנו יותר את בריטני הילדה הטובה.. שלא מוכרת סקס.. או בריטני הרעה.. שחיה ונושמת פרובוקטיביות.. אני אישית מעדיף את את התקופה שהיא לא חשפה יותר מידי אבל לא היתה חסודה כזאת.. תקופת אופס ככה..

i4britney

New member
אני לא!

אני מעדיף את בריטני של היום כי המוזיקה שלה הרבה יותר טובה מאשר פעם שהיא הייתה רדודה ובלי כל משמעות :\ וחוץ מזה היום היא נראית הרבה יותר סקסית וטוב מפעם!!!

נזיכרתי עכשיו

.. יש קטע בקליפ של סמטיימס,שהיא יושבת כזה על מגבת מול מכונית,ויש לידה בנות שעומדות. אז שמתם לב כמה קטנה היא שם? לעומת איך שהיא היום? זה מעורר חושים! היא הייתה פעם כזאתי חמודה. עכשיו היא נורא סקסית לעומת מה שהייתה... למה אתה אומר שהמוזיקה של בריטני הייתה רדודה פעם? בריטני עשתה אז מוזיקה כפי שבאותו זמן הסגנון התקבל באם טי וי. היום הכל נוטף סקס ופורנוגרפיה. וניזכרתי..פעם היה בעיתון בחו"ל תמונה של בריטני בחדר שלה..עם חזיה ומכנס קצרצר ואחת האימהות אמרה בטלוויזיה שהיא בחיים לא הייתה מביאה לבת שלה להתלבש ככה..וכולם כעסו והתלהבו מעצמם.

i4britney

New member
כי המוזיקה שהייתה לה פעם שיטחית...

כי המוזיקה שהיא עשתה פעם שיטחית ביותר ורדודה מאוד, התוכן ,המלודיה הכל הכל פשוט היה רדוד מידי לא שאני לא אוהב את השירים האלה הם עדיין שירים יפים לדעתי אבל המוזיקה שלה היום הרבה יותר טובה ועזבי סקס ופורנוגרפיה מה שחשוב פה זאת המוזיקה שלה ולא רק התדמית והאמת אני מעדיף את התדמית של היום הרבה יותר , כי פעם בריטני הייתה לא אמיתית והיום היא הבריטני האמיתית שמפגינה ומציגה את הדבר האמיתי שבה וזאת הסקסיות שלה בתור אישה!!!! האמא הזאת בחו'ל יכולה למות מצידי...

אבל אםהמוזיקה של בריטני

מתחילת דרכה,לא הייתה אמיתית..ואם בריטני עצמה לא הייתה אמיתית אז. אז היא לא הייתה יכולה למכור את עצמה היטב. תחשוב על זה,היא הייתה נורא אמיתית לילדה בת 17.. הרי בגיל 17,היא עדיין לא חשבה על ההצלחה,על פורנוגרפיה,על פרוקטיביות,והיא אפילו לא חשבה לאן היא תגיע. היא פשוט עשתה את זה..הכי אמיתי שאפשר.

i4britney

New member
נו אז?

זה היה בשביל הקאמבק אנשים, תיהיו מציאותיים רגע מה יותר חשוב לכם התדמית של בריטני או המוזיקה שלה, באמת!!! ע"פ מה אתם שופטים אותה? אוייש באמת :\ אם בגלל התדמית והמראה אז זה עצוב עצוב עצוב ושוב עצוב!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאבל נדב...

את קורא משהו אחד, ומבין משהו אחר... מי אמר שזה רע
לדעתי התמונה בכלל לא משהו.. אבל בסה"כ אמרו שזה עשה רעש...לא אמרו שום דבר רע על זה.. אני דווקא שמח שהיא עשתה את זה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנראה לי שהוא התכוון לחדשות

ההם שהיא רק עם תחתונית ריחנית ומגבת...

שמת לב על מה אתה מדבר?!?!

אני כולה העלתי זיכרון מלפני 4 שנים,על התמונה ההיא... ושכולם כעסו. ואתה בא ואומר דברים שבכלל לא קשורים!

למעלה