סקר חדש..

LillipooT

New member
אני גם די מסכימה.. ../images/Emo55.gif

כמו שטל אמרה.. אומנם הוא לא היה דמות ממש ראשית .. אבל המוות שלו בהחלט שינה הרבה דברים.. אבל לא הייתי אומרת שזה ה"שוק הגדול" של העונה.. אולי השלישי.. קודם שדוסון לא בתול יותר.. ועוד עם ג´ן!! אחר כך השינוי המפתיע שחל בג´ואי.. אחר כך המוות שלו..

BlueyedQT

New member
LOL ../images/Emo6.gif

זה בכלל לא עצוב זה היה מצחיק! אני לא הפסקתי לצחוק מזה שגיליתי שהתסריטאים כל כך מאותגרים שיכלית. שיעשו תאונת דרכים,מילא. אבל הוא מת בגלל הגלידה שהתכופף להרים? מה הוא ילד בן 5? קצת פרופורציות.

לאנה

New member
חחח!../images/Emo6.gif

וגם תחשבי על זה, איזה קמצן הוא. כמה כבר גלידה עולה, שניים שלושה דולר?, אז או.קיי, היא נפלה לך, תשאיר אותה שם ותנגב אח"כ, לא צריך לדאוג על זה שבזבזת לק או משהו..., ומי אוכל גלידה בנהיגה?!, אני מתכוונת, תראו מה זה גרם לג´ס ורורי...

ד י י ז י

New member
הוא התכופף להרים את הגלידה כדי..

שהיא לא תימס ותלכלך את כל הריפוד.. לא כדי לאכול אותה... ובאמת , אין לכן כבוד למתים?!?!
טוב נסחפתי... לא היה פעם איקון של גלידה? הייתי בטוחה שהיה!

../images/Emo15.gifהפרק הזה ספציפית ...../images/Emo98.gif

לא היה כזה גדול ... הפרק אחריו שדוסון מתמודד עם המוות של מיץ´ היה מרגש... בכלל, בפרק שמיץ´ עושה את התאונה כל מה שמראים זה שהוא מתכופף לכיוון הגלידה ופתאום מראים נהג שבא ממול ... חוץ מזה כל אחד והרגע הגדול שלו ... אין פה על מה להתווכח... גם בשבילי זה לא הקטע הכי מרגש בדוסון קריק ... לפי דעתי השיר שצ´רלי שר לג´ואי הוא אחד הרגעים הכי מרגשים ... למה אחד המרגשים ? כי אין רגע שהוא לא מרגש בדוסון קריק ... כל פרק זאת התרגשות אחת גדולה... ביי...

לאנה

New member
יאפ. צודקת. ריפוד שמיפוד.

שמים קצת מים וסבון וזה יורד!

../images/Emo15.gifפרסומת למקדונלד´ס בפרק...

באותו פרק שמי´ץ עושה את התאונה הוא בטח אוכל את הגלידה ב- 1.90 ש"ח מהמקדונלד´ס ... זאת שנוזלת על כל הפרצוף... אני במקום משפחת לירי הייתי תובעת את מקדונלד´ס על דבר כזה... " הנדון: מוות כתוצאה מנזילת הגלידה שלכם על הריפוד החדש של ה- " לוני טונס " באוטו של מיץ´ ... " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... ביי...

למעלה