סקר חדש..

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש.. ../images/Emo36.gif

כן כן.. סוף סוף סקר חדש.. תצביעו

BlueyedQT

New member
למה? אני בחרתי בג´ואי לא היה משו טו

ב אחר.. סתומרת.. אבא של דוסון מת מגלידה? דראמטי. דוסון מאבד את בתוליו? איי דונט קייר.. ~צורפה תמונה כדי לשמח את לאנה
~

לאנה

New member
../images/Emo9.gif - הקטע המוקדש לי

- ההודעה. ואת צודקת לגמרי, אגב. ניסוח מדויק.

לאנה

New member
אה...

אין לי ממש להגיד. מישהו פעם אמר "אם אין לך משהו חכם להגיד מוטב שלא תגיד כלום". לא דרך החיים שלי, כפי שבטח הבנתם כבר מזמן.

drunky

New member
היי! אני דווקא חושב שדוסון מאבד את

בתוליו, ואיך שהצבעתי היה שוויון בין דוסון לבין ג´ואי אויי אלה ילכו יחד באש ובמים (וגם בכל הסקרים...)

ד י י ז י

New member
אני המומה ממכם!!

בנאדם מת!!!!! ולאף אחד לא אכפת?!?! גאד דמט , מה מיוחד בג´ואי שרה (עד כמה שינוי שיש בה , היא עשתה את זה בעבר.. נראה לי) , ודוסון מאבד את הבתולים.. אז זה דיי ביג דיל.. אבל יאללה!!! הבנאדם מת!!! ומה עוד היה?.. זהו נראה לי , לא?! טוב , אני נרגעת... *לוקחת אויר* *כמעט נחנקת* *מוציאה אויר* *עושה את זה שוב , בלי ההחנקות* טוב , מה שאני מנסה לומר זה , שמיץ´ מת!!! לאף אחד לא אכפת? זה לא אחד מרגעי העונה?!

לאנה

New member
*בולעת*

דייזוש....., בואי ונרגע....., תינשמי עמוק..., יפה. עכשיו, האם את מוכנה להסביר לי מה כל-כך מרגש בזה שמיץ´*מיץ*מת תוך כדי נסיעה ואכיל גלידה?...*אאוץ´*

BlueyedQT

New member
באמת למי איכפת ממנו???

ועוד איזה מוות עשו לו.. סטורי ליין ממש דפוק
אז שימות

drunky

New member
לדוסון יש סוכן... נו באמת כאילו ש..

שלנו איכפת בכלל מהסרט המטומטם שהוא עשה... שאפילו לא ראינו... מי החסר אישיות שיבחר בזה כדבר שעשה את העונה?

ד י י ז י

New member
אין משהו שתומך בי?!??!

אין משהו שזה נגע לו ללב???? אין משהו עם קצת לב?! מיץ´.. זוכרים אותו? האב המושלם... למהו כאן זה אכפת?!?!?! משהווווווווווווווווו?

אני תומכת בך!!../images/Emo105.gif

זה מאוד עצוב... ראיתי את הפרק 5 פעמים וכל פעם בכיתי מחדש!!! זה מאוד עצוב שהוא מת..... וזה גם מאוד(!!) השפיע על כל העלילה!

natalyrst

New member
אז מה?

זה היה עצוב שהוא מת... אבל הוא לא דמות מרכזית בסדרה אז זה לא אמור להיות רגע כזה גדול

נכון שהוא לא דמות מרכזית...../images/Emo105.gif

אבל המוות שלו השפיע מאוד על התפתחות הדברים...כל היחסים של ג´ואי ודוסון וזה....

גם אני תומכת בך!

ב-100%! זה באמת היה רגע מאוד מאוד עצוב. האמת התלבטתי אם לבחור את זה אבל בסוף בחרתי בג´ואי כי זאת בכל זאת ג´ואי... :) בכל מקרה זה לדעתי הרגע השיא השני של העונה. וכמובן הרגע הכי עצוב בעונה ולדעתי גם בסדרה בכלל.

למעלה