נא לפנות למומחה

NightWish2

New member
אממ...

למה להוריד ? המורה לנהיגה שלי אמר לי להוריד, כי יש הרבה טסטרים לצערינו שעדיין לא מקבלים את הרעיון של פירסינגים... ואין אולי למישהו עצה אחרת? יש אפשרות לשים במקום העגיל משו אחר? שלא רואים ?

האמתי שהעגיל שלי נורא קל להסתרה

<בשפה כמובן> יש לי גולה ורודה-שקופה שמשתלבשת לי בצבע הפנים וקשה ממש אבל ממש להבחין בה ויש לי ניט שבגלל שהמוט שלי הוא 1.2 אז גם נורא קשה להבחין בו.. זה יוצא אשליה אופטית או איך שלא קוראים לזה וגם העגיל הכסוף הרגיל קטן מהרגיל וגם בו לא תמיד מבחינים נכון, קשה להסתיר... זה לא נעלם אבל אצלי זה דיי מוסווה :) ונחדמ לי ככה:)

גם לי המורה לנהיגה אמר לי להוריד

בטסט.. אז אמרתי לו שלא... לא הורדתי ועברתי... זה שטויות אסור להם להכשיל על דבר כזה.. מקסימום אם אתה בטוח ב100% שזה בגלל הפירסינג אפשר לערער

זה לא קשור במורה...

זה קשור לטסטרים... יש טסטרים שלא מקבלים כאלו דברים.... והמורה רק הזהיר אותו....

MC SammY

New member
WTF?<!

פעם ראשונה בחיים שלי שאני שומעת על דבר כזה!!! בגלל שיש לך טסט אתה צריך להוריד את הפירס שלך...??? WTF?! מה הם סתומים?!?!

kortex

New member
נצל"ש

גם אני בדרך לעשות עגיל בגבה ורציתי להרחיב שתיים מן השאלות, מה ז"א "זמן החלמה"? אמרת שהוא נע בין חודשיים לשלוש, החלמה ממה? והאם רק אחרי חודשיים שלוש העגיל נהייה רגיל, ז"א, יושב במקום והגוב בסבבה איתו, או שאחרי כמה זמן? ועוד שאלה, כמה זה כואב? תודה

N o k i

New member
../images/Emo13.gif

זמן ההחלמה הוא הזמן בו הגוף מחלים את האיזור ובונה תעלת צלקת סביב העגיל. אחרי סיום 3 החודשים (לערך) העגיל נהיה חלק מן הגוף, האיזור מוחלם, רגיל. על שאלת הכאב עניתי, אם אינני טועה

N o k i

New member
טוב, משום מה חשבתי ככה.

כאב: כמו שנאמר אלפי פעמים
, כאב הוא עניין אינדיבידואלי. ישנם אנשים שסף הכאב שלהם גבוה מאוד, ויש כאלה שממש לא יכולים לסבול כאב. לא תדע עד שלא תנסה לי אישית בכלל לא כאב, אולי כי הייתי נרגשת מדי מכדי להתרכז בכאב

יש לי שאלה

כמה בערך יעלה לי קעקוע בגודל של נגיד קופסת גפרורים אולי קצת יותר גדול בשחור לכן.?

N o k i

New member
תשובה

לא ניתן לתת תשובה ברורה. מקעקע הוא אמן, והוא יכול לנקוב בכל מחיר שירצה בהתאם לצורה בה הוא מעריך את העבודה שלו. הנה לדוגמה: אני מכירה מקעקע שייקח על קעקוע קטנטן 200 ש"ח, ולעומת זאת- קח לדוגמה את אניל גופטה (מלך הדוגמאות, במקרה שלי
). הוא מתמחה בקיעקוע מיניאטורות, אבל תאמין לי שהמחיר רחוק מאוד מ200 ש"ח
לפני שאתה בוחר להתייחס לעניין הכספי, תחילה בחר לך מקעקע שקולע לטעמך, ומקעקע בסגנון המתאים לתמונה שבחרת לקעקע.

אמרו לי בסביבות ה200

שקל באמת, וכבר בחרתי קעקוע, של נשר משהו יפה, לסמל חופש. אני אלך מחר לסקין ליין בכפ"ס ואני אברר כבר שם תודה

PinkyRaSta

New member
את רוצה לעשות נשר...

בגודל של קופסת גפרורים? את צכה לקחת בחשבון שקעקוע קטן = פחות פרטים, ובסופו של דבר זה פוגם באיכותו, זה יכול לצאת רחוק מהתמונה המקורית... שבוודאי הייתה יותר גדולה.. אל תתפשרי על מחיר נמוך לקעקוע קטן. ויש מקעקעים שיכולים לקחת יותר על קעקוע קטן אפילו... כי דרושה שם יותר השקעה בפרטים... לא שיש לאן. אבל עזבי מחירים. לכי לכמה סטודיואים, תבחרי לך את הסגנון מקעקע שאת רוצה... ואז תשאלי גם בנוגע למחיר. ואם את רוצה לעשות נשר בכדי לסמל חופש... למה כל כך קטן? אבל זו החלטה ש'לך... רק קחי בחשבון את הדברים הנ"ל.

למעלה