נא לפנות למומחה

McYc

New member
מודה באשמה....../images/Emo4.gif

אבל איך אפשר שלא... זה כזה מתעקם בפה זה כמו קפיץ אתה נוגס וזה חוזר לאותו מצב... חחח אבל חפיף.. הוא נורא ארוך וכשזה היה ישר זה היה תקוע לי בפה כמו ז** אז זה עדיף ככה.... בכל מקרה... ברגע שזה יחלים אני מחליפה את זה ומהררררררר אני לא מסוגלת לסבול עוד את הצבע המזוויע הזה בפה שלי! במיוחד לא ליד עגיל צהוב כחול! בעעעעעעע

DiDi DoLL

New member
עגיל באוזן בחלק העליון...

איך קרואים לזה??... וגם רציתי לשאול אם זה מסוכן העגיל הזה??...אם נגיד אני מנקה כל שעתיים אז לא יהייו לי אינפקציות?? בבקשה תעזרו לי... אולי גם יש לכם עצות לשכנוע הורים?! במקרה...

N o k i

New member
הליקס.

Helix, זה השם של העגיל. מסוכן זה לא, כל עוד את מתחוררת בסטודיו מקצועי ולא עם אקדח. אין צורך לנקות כל שעתיים, גם טיפול יתר מזיק. כל מה שאת צריכה לעשות הוא לטפל כמו שהפירסר יורה לך ולשמור על הגיינה כללית: 1. הדקי את השיער בסיכות. לא מומלץ שיסתבכו שיערות בעגיל, או ששיער ייגע בו בכלל. זה גם כואב וגם מזיק. 2. שטפי ידיים לפני כל נגיעה בפירסינג. בכלל עדיף שתגעי בו רק בזמן הטיפול ולא בשאר הזמן. 3. כשאת מתרחצת, הקפידי לשטוף את הפירסינג אחרון תחת זרם המים. זה כל המ שאני יכולה לחשוב עליו כרגע, וכמובן- הקפידי בטיפול. זהו
שכנוע? רק את מכירה את ההורים שלך, ורק את יודעת מה "עובד" עליהם.. הבטחות (שתעזרי יותר בעבודות הבית, שתשקיעי יותר בלימודים) הסברים (שזה לא מסוכן כל עוד מטפלים בזה נכון) ונידנודים

DiDi DoLL

New member
תודה!...רק שאלה אחת...

תודה רבה על העזרה!! רק שאלה... זה שאני צריכה להדק עם סיכות..אז כמה זמן זה בערך...???

heamps

New member
עד שיחלים!!

את לא חייבת זה רק יותר נוח וגורם לפחות סיבוכים.

DiDi DoLL

New member
תודה,ואני עושה הליקס..(שם מגניב חח)

טוב תודה...ההורים הסכימו...אני עושה!!!! תודה על העזרה...מאוד עזר לי!

heamps

New member
התודות זה לנוקי..

אבל בהצלחה !! ואני מקווה שיצא יפה..

היי!../images/Emo3.gif

רציתי לשאול אתכם משו... טוב הייתי כבר יומיים רצוף בים ונשרפתי בגב איפה שהקעקוע... עכשיו, אמרו לי שהקעקוע אם השנים יהרס.. רציתי לדעת מה קורה אם הקעקוע נשרף? אפשר בכלל לחשוף אותו לשמש (על מנת להשתזף)? פליזזזזז תעזרו לי.. תודה מראש..

PinkyRaSta

New member
אממ זה לא פורום מומחה

אבל אסור לחשוף את הקעקוע לשמש בשבועיים-חודש הראשונים לעשייתו. וחוץ מזה בכל חשיפה אחרת לשמש צריך לשים קרם הגנה על הקעקוע... הקעקוע דוהה וזה ידוע... למה להמריץ את הדהייה בחשיפה לא נכונה לשמש? ונעזוב לרגע את הקעקוע- זה גם מזיק לגוף ש'לך. אני לא יודעת מה יקרה כעת... אבל תפני לפורום קעקועים בוואלה. הם בטוח יודעים יותר טוב מאיתנו ויתנו לך דעה מקצועית יותר. אני רק מקווה שלא גרמת שום נזק לקעקוע ש'לך.

עגיל בלשון ../images/Emo3.gif

שלום לכולם רציתי לשאול שאלונת קטנטונת בקשר לפירסינג..... אז ככה הפירסינג שאני חולמת עליו כבר הרבה זמן זה עגיל בלשון... אבל מה לעשות אמא ואבא לא מסכימים אז אני רוצה לעשות בלי רשותם אני כבר בת שש עשרה וחצי .... רציתי לשאול כמה זמן בערך הלשון נשארת נפוחה אחרי שעושים את הגעיל ? האם זה השפיע לכם על הדיבור ? והאם אחרי שעושים את העגיל אפשר לעשן? תודה מראש! האמת שלי היא שאני אוהבת אותך האמת היא שליבי שייך לך האמת שלי היא שאתה מופיע לי בחלומות האמת היא שבלעדייך לא רוצה לחיות האמת שלי היא שאתה היפה והמושלם מכולם האמת היא שאוהבת אותך לעולם האמת שלי היא שמילאת את ליבי האמת היא שאני רוצה שתרצה אותי האמת שלי היא שאין דקה שעלייך לא חושבת האמת היא שרק אותך אני אוהבת האמת שלי היא שהלב שלי רוצה אותך ומממהר אבל האמת היא שיש לי נטייה לשקר...

Moosh Tg

New member
לטפל לטפל לטפל.

אני אומר תשלבי. שימי מי מלח על החורים ותשחקי איתו. אבל בידיים נקיות.

N o k i

New member
ישנן מספר בעיות בקעקוע על האצבע

1. כשהקעקוע מצוי על מפרק (כמו באצבע) הוא מתבלה במהירות בגלל התזוזה שבמקום. פרט לכך, האצבע היא מקום מאוד פעיל. את עושה הכל בעזרתה וגם זה דבר שיכול לגרום לבלייה כלשהי. 2. חשוף לשמש- שוב, דהייה מוגברת. זהו איזור שחשוף תמידית לקרני השמש. 3. הויזואליות- האצבע חשופה תמיד, כמו שכבר נאמר. קעקוע יכול להפריע לך בהרבה סיטואציות. כשהוא נמצא במקום שניתן להסתיר בעזרת פריט לבוש, הבעיה נפתרת. אבל לא כך כשמדובר באצבע. קעקוע, מבחינת הרבה אנשים לצערי, עדיין מזוהה עם חוסר רצינות, עבריינות וכו'.

:)

לא איכפת לי מה אנשים יגידו או יחשבו :) אני התכוונתי לקעקוע על האצבע של היד ... אבל נחמד הקעקוע של הרגל גם הפסים ברגל לא מפריעים.. עם זה רק עיניין של דהייה בשמש וכל העיניין של הדהייה אז בסדר אפשר "לשפץ" את הקעקוע כאשר הוא דוהה.. הכוונה שלי היתה אם הפסים שבאצבע מפריעים ואז לא רואים טוב את הקעקוע.. בכל מקרה אני ילך למכון וישאל תודה!

N o k i

New member
אני יודעת שלא.

אני באמת שמה זין כרגע על כל מי שלא אוהב את הקעקוע שלי, אבל בעוד כמה שנים יהיו הרבה סיטואציות בהן תעדיפי להסתיר את הקעקוע (ראיון עבודה, עבודה מול אנשים, טסטים- כמו שנתנו פה דוגמה, הלוואה בבנק, שכירת דירה וכו'). פעם היה כאן שירשור של כל אלה שהעיפו מהעבודה או פשוט לא קיבלו אותם בגלל קעקוע שבולט לעין. שירשור בהחלט מכובד, לצערי. אז הרבה לפני שאת ממהרת לזרוק זין, כדאי שתחשבי על רווחת חייך בעתיד. אני לא רוצה שיהיה לי קשה יותר בגלל קעקוע, ולכן אעדיף כאלה שניתן לגלות אבל גם להסתיר בקלות.

למעלה