נא לפנות למומחה

danihashamen

New member
שאלה דחופה !! ../images/Emo7.gif

אוקיי.. לפני חודשיים בערך עשיתי עגיל בגבה הימנית.. לפני בערך שבועיים הלכתי למקום שעשיתי בו את העגיל כדי שיחליפו לי לחישוק. עכשיו.. יש לי כזה עיגול של מוגלה בחלק העליון ליד העגיל, ואין לי מושג מה אפשר לעשות! אחותי אמרה שאם אני לא אטפל במוגלה אז הגוף יפריש לי את העגיל מהגוף Oo בבקשה תעזרו לי!! (אגב, אני שם משחה 3 פעמים ביום, ולא עוזר)

עגיל בגבה! ../images/Emo12.gif

אחותי רוצה לעשות עגיל בגבה. עכשיו, רצינו לדעת קצת על הפירס לפני שתעשה אותו, כמובן
מה הסכנות שבפירס?
למה כל הסיפורים שלכם מדברים על דם שאחרי החירור?
מה בקשר לשיערות?! תוך כמה זמן אפשר "לעשות גבות"?
מה בערך זמן ההחלמה של הפירס?
איך מטפלים בו? כמו בנזם, למשל?
מה המחיר בסטודיו ממוצע? שוב, בערך כמו בנזם? 100-120 ככה? תודה מראש

NightWish2

New member
שאלה ...

שלום ..! יש לי ליפרינג בסביבות ה-3 חודשים. ומחר יש לי טסט, אני צריך להוריד אותו, רציתי לשאול אם אני צריך לדאוג שהחור יסתם ? הטסט הוא בערך רבע שעה... נגיד שעה להיות בלי העגיל. ואם יש דרך אחרת אולי לדאוג לזה שהחור לא יסתם שאני מוריד את העגיל ? תודה.

שוקלת לעשות קעקוע אבל...

רציתי לדעת מה הם הסיכונים בלעשות קעקוע?... אני רוצה לעשות קעקוע בגב..(בכתף) של פנתר או כל מה שקשור לחתולים... ומעניין אותי מה הם הסיכונים...

מה דעתכם על קעקוע באצבע?

זה יצא טוב ציור מסויים על אחד האצבעות עם כל הקווים? אני רוצה יותר על האמצע של האצבע... <האצבעות שלי ממש קטנות> ואני לא רוצה קעקוע ממש גדול גם ככה... אתם חושבים שזה יצא טוב? תודה!

הגרה182

New member
בעיה.. ../images/Emo4.gif

עשיתי ספטום לפני חודש וקצת, ונוצרה לי מין בליטה קטנה כזאת בחור.. כשהייתי אצל הרופאה ביקשתי שהיא תבדוק אותה, והיא אמרה לי לסובב הרבה את העגיל, כדי שהבליטה תרד. לפי הוראות הפירסר- אסור לשחק עם העגיל יותר מידי ולסובב אותו- מלבד בזמן הטיפול.. לסובב או לא לסובב
מה אתם אומרים..?

McYc

New member
זה נורמלי?

עשיתי את העגיל ב28 לחודש הקודם.. הלשון כבר לא כואבת בכלללל.... רק טיפטיפה כואב מסביב לחור עצמו.. עכשיו השאלה היא אם זה נורמלי ששני העגילים הולכים במין איקס כזה... סתכלו בתמונה ותבינו.. העגיל האדום הוא החדש...

chompi19

New member
שלום לכם

אני חדשה פה (עד לפני שבוע לא היה לי גם בשביל מה להכנס). לפני שבוע אזרתי אומץ ועשיתי קעקוע. מגיל 14 אני חולמת על זה,אבל אני ילדה טובה כזאת אז לא עשיתי את זה לפני שנהייתי "חוקית" וגם לאחר מכן עוד קצת חששתי. אז 3 שבועות לפני גיל 19 עשיתי קעקוע (לצערי אין לי תמונה כרגע אך אני מבטיחה להעלות בהקדם): טרייבל עם פרפר צבעוני בגב תחתון. שאלתי היא כזאת: המקעקע אמר לי למרוח 3 פעמים ביום בפנטן. עשיתי זאת, בהצשך השבוע הקעקוע החל להתקלף...אבל מה שאני רוצה לדעת זה כמה זמן בערך אני אמורה עוד למרוח את המשחה? האם אפשר אחרי שבועיים מיום עשיית הקעקוע להיות בים/ בריכה? תודה לכל העונים:)

N o k i

New member
תשובות

1. על הסכנות קצת בעיה לדבר בפורום הזה, אז פשוט גשי לפורום בוואלה. 2. יש אנשים שמדממים לאחר החירור ויש כאלה שלא. אני לא דיממתי וגם לא ממש מכירה מישהו שדימם ממש (אולי רק מעט סביב לחורים). 3. אפשר לעשות גבות לאחר ההחלמה, או אפילו לפני אם האיזור נרגע ולא כואב. מומלץ בפינצטה ולא בחוט כדי שהעגיל עצמו לא יתפס בו. 4. זמן ההחלמה נע בין 3-4 חודשים. 5. מטפלים בו כמו בכל פירס חיצוני אחר, אבל את תקבלי את הוראות הטיפול מהפירסר. 6. ממ..זה תלוי איזה עגיל היא רוצה. כל מקום לוקח משהו אחר.

PinkyRaSta

New member
למה להוריד אותו לפני טסט?

אמממ תשים פלסטר מקסימום חחח... אם תוריד הרי יראו את החור בכל מקרה לא? ולאדעת אם זה בטוח להוריד ושזה לא ייסתם... אם הוא נברא לך לחלוטין לחלוטין אז יש מצב שזה יחזיק רבע שעה. אבל לא בטוחה נא לא לראות בהודעה זו כדעה מקצועית.

v i o

New member
אמממ

גם אני רוצה לעשות על האצבע ..... הנה דוגמא שראיתי באצבע ברגל...

MC SammY

New member
לדעתי...

פירסר מבין יותר מרופא בקטע הזה...ואם הוא אמר לא לסובב ולא לשחק יותר מדי אז לא לסובב.. תשים על הבליטה משחה או משהו שאתה שם בשביל שהפירס יחלים..ותתייעץ עם פירסר! רופא יכול לעזור כשפירסר יפנה אותך לרופא, רופא הוא רק אמצעי טכני.

BloodyRose

New member
הפורום הוא אינו פורום מקצועי

ועל מנת לקבל תשובה מקצועית את יותר ממוזמנת לפנות לפורום קעקועים בוואלה. מה שאני כן יכולה להגיד לך, זה שבתקופת ההחלמה (שבועיים פלוס מינוס) אין לחשוף את הקעקוע לשמש או להיכנס איתו לים ולבריכה (גם אמבטיות לא מומלצות). אם אינך מעוניינת לפנות לוואלה, תפני למקעקע שלך עם כל השאלות בנושא (למרות שזה די מוזר שהוא לא אמר לך במשך כמה זמן לשים את המשחה).

N o k i

New member
כמה השערות:

1. אולי בכלל שמדובר במוט טפלון (נכון?) שהוא גמיש, הוא לא עומד ישר כמו מוט מתכתי. 2. אולי עשו לך עקום. 3. אולי זה יתייצב ברגע שהחור יחלים, לעתים חור נראה קצת עקום בזמן ההחלמה.

McYc

New member
טוב אז ככה...

העגיל או אכן מטפלון ואני מרגישה שהוא קצת התעקם... כלורמ הוא לא ממש ישר לעמלה הוא באמת קצת עקום כשאני חושבת על זה....

למעלה