אני בן 16 מקריית טבעון, ובגלל שהמחשב שלי דפוק ונתקע כל הזמן והמערכת סאונד דפוקה..... אין לי להקות פאוור על המחשב !!! אבל יש לי מטאליקה, קווין, סיסטם, גרין דיי, קצת אוונסנס ועוד כל מיני דברים מעורבבים אה ואני פימיניסט, שרפתי את כל החזיות שלי
שמי: רגינה... למרות שזה שם רק עם 5 אותיות אנשים חושבים שהוא ארוך מידי ומאוד ממהרים לשנות אותו לרג'י. (עובדה משעשעת [או שלא] בתרגום לעברית השם שלי: מלכה אצבע-איש) גיל: 18 (למרות שלא מאמינים לי
) עיר: הליכלוכייה שאני גרה בא כבר איזה 10 שנים נחשבת לעיר O_O הפלייליסט: גאאאד... אלפי שירים יש לי שם... (תרתי משמע... איזה 5 אלף) עוד לא היה לי זמן לארגן לעצמי איזה פלייליסט קבוע. אבל זה הלהקות שאני מרבה להקשיב להן: אייסד אירת', דרים ת'יאטר, סונטה ארקטיקה, אין פליימס, סנטנסד, הלווין. לאחרונה גם: אוורגריי, פור מיי פיין וטו דיי פור. ומן הסתם גם לקאלסיות: מטאליקה ומגדת'. וגאאד... יש עוד מלא מלא... מכל סגנון. מידת חזיה: אמממ... פעם אחרונה זה היה... בעצם לא רלוונטי... שמע ניר, השבוע שיהיה אני אלך לקנות חזיות... תשאל אותי אחרי זה. ככה זה יהיה גם מעודכן
) עיר : רמת גן להקות : טוב אני אכתוב נציגים מכל ז'אנר
: גלאם מטאל : סקיד רוו, גאנז, ואן הלן, טוויסטד סיסטר פאוור מטאל : סונטה, קוטיפלטו רוק : ביטלס, אייסידיסי, לדזפלין ת'ראש מטאל : מטאליקה הבי מטאל : אוזי אוסבורן, קיס זמרות/י ג'אז : בילי הולידיי, אלה פיצ'ג'רלד, לויס ארמסטרונג Fאנק : סליי ואבן המשפחה, ג'יימס בראון, הרבי הנקוק סתם ג'אז : קולטריין, מיילס דייויס אין לי כוח להמשיך כן, אני משועמם