חדשים לפה!

skipp

New member
אמממ.... לי קוראים ליאור

אני בן 16 מקריית טבעון, ובגלל שהמחשב שלי דפוק ונתקע כל הזמן והמערכת סאונד דפוקה..... אין לי להקות פאוור על המחשב !!! אבל יש לי מטאליקה, קווין, סיסטם, גרין דיי, קצת אוונסנס ועוד כל מיני דברים מעורבבים אה ואני פימיניסט, שרפתי את כל החזיות שלי

למה שרפת??

היית נותן לי אותם כדי שאני אתפור אותן ביחד ותהיה לי חזיה במידה שלי... נ.ב: פמיניסטיות לא לובשות חזיות??

McBlack

New member
הקיצוניות נוטות להימנע ../images/Emo13.gif

מזה ומעוד הרגלים נשיים הזויים שכאלה...

אוי דאם...

הקטע שלהן זה להיות שוות לגברים לא להיות דומות לגברים.. או שאני טועה..

McBlack

New member
לא, נו... זה עניין של עקרונות

זה כאילו להתנגד גם לדברים האלה שמשפילים את האישה... כמו תחרויות יופי ("שוק בשר") וכאלה... עזבי, אני עייפה מכדי להסביר דברים...

Kfiriboy

New member
8

כפיר 17 לא עיר הלהקות: METALLICA Sepultura ויש עוד שלא אכפת לכם באמת... מידת חזיה- K

אה... הגיע התור שלי?

שמי: רגינה... למרות שזה שם רק עם 5 אותיות אנשים חושבים שהוא ארוך מידי ומאוד ממהרים לשנות אותו לרג'י. (עובדה משעשעת [או שלא] בתרגום לעברית השם שלי: מלכה אצבע-איש) גיל: 18 (למרות שלא מאמינים לי
) עיר: הליכלוכייה שאני גרה בא כבר איזה 10 שנים נחשבת לעיר O_O הפלייליסט: גאאאד... אלפי שירים יש לי שם... (תרתי משמע... איזה 5 אלף) עוד לא היה לי זמן לארגן לעצמי איזה פלייליסט קבוע. אבל זה הלהקות שאני מרבה להקשיב להן: אייסד אירת', דרים ת'יאטר, סונטה ארקטיקה, אין פליימס, סנטנסד, הלווין. לאחרונה גם: אוורגריי, פור מיי פיין וטו דיי פור. ומן הסתם גם לקאלסיות: מטאליקה ומגדת'. וגאאד... יש עוד מלא מלא... מכל סגנון. מידת חזיה: אמממ... פעם אחרונה זה היה... בעצם לא רלוונטי... שמע ניר, השבוע שיהיה אני אלך לקנות חזיות... תשאל אותי אחרי זה. ככה זה יהיה גם מעודכן :)

משפט בעל דו משמעות..

התכוונתי שהעיר מוכרזת כעיר כבר 10 שנים. אני (לצערי) תקועה בא כבר 13 שנה.

svety

New member
אני עדיין כאן ../images/Emo3.gif

אני אורית. אבל אתם יכולים לקרוא לי סווט, סווטה, סווטי, בלונדה או כל דבר בסגנון
בת 19 עוד 3 ימים [זקנה
], מתגוררת בעיר הכי טרו בארץ, הלא היא אריאל
. להקות בפלייליסט? בעיקר Nightwish וSonata Arctica. וגם סלייר, אין פליימס וגלגלצ. מידת חזיה? 85D
עוד משהו?

scudnick

New member
סווט!

כמעט שנה שלא ראיתי אותך
[כלומר, ראיתי אותך בערך פעם אחת כשליאת מצאה אותך איכשהו ב13 לדצמבר שנה שעברה, וזהו
]

svety

New member
זה כי... כי...

כי אתם קובעים מפגשים על ימים שאני לא יכולה לבוא בהם!!! מחר אני בעזריאלי, וגם מחרתיים ככל הנראה. תקפוץ אם יבוא לך

avshalomariel

New member
אני חדש ../images/Emo9.gif

שם : אבשלום גיל : 12 (שתקו
) עיר : רמת גן להקות : טוב אני אכתוב נציגים מכל ז'אנר
: גלאם מטאל : סקיד רוו, גאנז, ואן הלן, טוויסטד סיסטר פאוור מטאל : סונטה, קוטיפלטו רוק : ביטלס, אייסידיסי, לדזפלין ת'ראש מטאל : מטאליקה הבי מטאל : אוזי אוסבורן, קיס זמרות/י ג'אז : בילי הולידיי, אלה פיצ'ג'רלד, לויס ארמסטרונג Fאנק : סליי ואבן המשפחה, ג'יימס בראון, הרבי הנקוק סתם ג'אז : קולטריין, מיילס דייויס אין לי כוח להמשיך כן, אני משועמם
מידת חזיה : D14

Blade Of Fire

New member
תפסיקו להיות רעות../images/Emo11.gif

אנחנו צריכים לדעת את המידות שלכן כדי שנדע מה לקנות לימי הולדת
(חלש.. חלש.. עזבו אותי) עידן בן 19 פתח תקווה יימח שמה להקות.. הממפ... ניתן טופ פייב? הלווין, אדגאי, נייטוויש, אפיקה, היהודים.

למעלה