חדשים לפה!

vampire girl 1

New member
חחחח מצחיק מאוד אני צריכה להחליף

תוכנה ואז הוא לא היהי דפוק כי המחשב מושפע מהתוכנה

שיהיה....

שם: נועה. גיל: 15 וחצי. עיר: לא גרה בעיר ולא מתכוונת לפרסם את השם של המושב באינטרנט. כמה מכם יודעים מספיק טוב איפה אני גרה.
הלהקות בפלייליסט: אני לא בבית אז אני לא יכולה לכתוב את כולן, אבל אני אכתוב מה שאני זוכרת... וויד'ין טמפטישיין, ת'יאטר אוף טראג'די, סינס אוף ט'י בילובד, פור מיי פיין, הימ, סונטה ארקטיקה, שאאמן, האמרפול, הלווין, אדגאי, דרים איוול, אנגרה, ארוון, אירוסמית', מטאליקה, נירוונה, קווין, ביטלס, פינק פלויד, גריאגוריאן, גאנס אן רוזס, פינטרול כשאני במצב רוח המתאים
, מאסטר פלאן, וזה מספיק. אין לי כוח להיזכר בעוד. מידת החזיה: דיי להיות חרמן ניר.

IJohnYI

New member
איזה כיף ^_^

גיל 17 מאשדוד אוהב הרבה מאוד להקות ואין לי כוח לכתוב את הכל פה, אבל בקצרה: סונטה, אייסד אירת', בליינד, אירון, מטאליקה, מוטלי קרו, אדגאי, europe, סקורפיונס, מסטרפלאן, נירונה, GNR, מוניקה סקס, שייגעץ, משינה, איפה היולד, חמי רודנר, יזהר אשדות וזו רק ההתחלה.. יש עוד מלא.. ממש מלא.. מידת חזיה: A-65 (אני לא מפותח..
)

fadedX

New member
סבבה :]

שם:ויק גיל:18 עיר:ירושלים הלהקות שבפלייליסט(פאוור):קאמלוט,האמרפול,אדגאיי,פאלקונר,אייסד אירת',נייטוויש,אפיקה,סימפוני איקס,סונטה,גאמא ריי,ראפסודי,אלוונקינג,צ'ילדרן,נורט'ר,סינרג'י,סטייל אטאק,קאלמא,ווינטרסאן...אממ וזהו בערך.

Blue Puding

New member
הממ הממ הממ

אז אני טלכ/טלק..תבחרו מה אתן מעדיפים גילי הוא 14 ומחצה עירי היא רמת גן הלהקות שבפלייליסט שלי הן רבות מדי.. ומידת חזייתי היא חסויה..בוהאהא!!

bernie92

New member
אז ככה.

שמי הוא ברני (לא כמו הדבר הסגול הגדול שאוהב לנצל ילדים תמימים), בן 13 וחצי מתל-אביב והלהקות שבפלייליסטי הן מטאליקה, דרים ת'יאטר, אופת', נייוויש, סונטה, גאנס נ רוזז, מגאדת', הלווין, אפוקליפטיקה, בלינד גרדיאן, סיסטם אוף א דאון ועד ועוד. ואין לי חזייה.

גם אני גם אני../images/Emo6.gif

טוב.. שמי: חני הידועה בשם חני/ה (ריספקט למאיה
) גילי: 16 שנים, 9 חודשים ו22 ימים אבל מי סופר.. עירי: ב"ש... הלהקות בפלייליסט שלי: ראפסודי, אדגאי, טוריסאס, סונטה, מגהדת', מטאליקה, מיידן, בלאק סאבאת', בליינד גארדיאן, את'נה,דרגונפורס, אלמנט אייטי, פאלקונר, הלווין, זוהר ארגוב, רוני סופרסטאר ושרית חדד. סתם צוחקת בקשר לשלושה האחרונים
אבל בטוח יש עוד כמה ששחכתי.. מידת חזייתי: G נכון בא לכם לחבק אותי

למעלה