חדשים לפה!

AlteX

New member
אוווווו..... ג'ימי..... ../images/Emo24.gif

אני מאמין שיהיו עוד מפגשים, חוץ מזה אני מבין שאתה (ועוד כמה חבר'ה מכאן) מהסביבה הקרובה של יקנעם-טבעון, אז אפשר גם לארגן מפגשון צפוני משלנו...

חח רק אני גר 20 דקות ממך ו20 ממנה

אבל כן, אתה גר נורא קרוב
וגם מאיו לא רחוקה מדי, תלוי מי נוהג, אבא שלי יכול להגיע אליה בחצי שעה, מצד שני, אבא שלי טייס לא נוהג.

הידד!!

אממ אז אני אביה, אני בת 16 ממושב ניר עציון שזה חור לייד חיפה. אני שומעת בעיקר ברי סחרוף, לאחרונה.. וגם אלג'יר, משינה, בייב(אוה, הם חמודים!), אפרת גוש, יוני בלוך ועוד המון. וגם כמה שירים שעידן שלח לי, שדי התמכרתי אליהם. מידת חזייה? לא נסחפת, ניר

הממ

שם: הגר גיל: לא משנה.
עיר: צפת להקות בפלייליסט: מורכב בעיקר מNightwish, sonata arctica, epica, children of bodom, within temtation. מידת חזיה: לא עניינך.

NiKi†a

New member
אוקיי ME ^_^

שם: שירן
עיר: מושב |:..עין שריד. איפה זה? ליד נתניה איפשהו, ת'שאלו את נועית :) חלק מהלהקות הפלייליסט: אליס אין צ'יינס, ארוון, בלאק סאבת', צ'ילדרן, דיפולט, דיו, דיסקיישן, דרים ת'יאטר, פו פייטרס, לד זפלין, לייפהאוס, מגהדת', מנוואר, אופת', מיוז, אורפנד, פיין פור סילוויישן, פרל ג'אם, סאבאטג', פלאסיבו, סליפנוט, סונטה ארטיקה, ריינבואו, סימפוניX, זונטה, היהודים, ונדטה, בוטן מתוק בקרקס, סכין יפנית.....אלו הלהקות עם הכי הרבה דומיננטיות ברשימה
מידת חזיה: תשאלו את עופר

אליס../images/Emo99.gif, סאבאטג'../images/Emo99.gif

אחלה להקות! רק תעיפי את בוטן דוחה בגן שעשועים ואת הסכין מטבח, ואת סליפנוט ופלסיבו והעולם יפה

newKiticat

New member
גם אני!

למה לא? שם- מירי, אבל אני מרשה לכם ל קרוא לי קיטי. גיל? אוץ'.... 20...
עיר- אשקלון. וכן! יש קשר לאשקלוני השני.... הלהקות? רשימה ארוכה- אבל עם מבט מתמקצע על הרוק הכבד- אז: godsmack Sonata Arctica Paradise Lost After Forever WITHIN TEMPTATION Leaves Eyes Lacuna Coil Epica Kamelot Iced earth Blind Guardian Tristania Sirenia edguy Ayreon Arwen Green Carnation (זה אולי לא פאואר, אבל זו אחת מהלהקות היותר טובות ששמעתיכ בר הרבה זמן...) Def Leppard Tool Disturbed Dark Moor Circle Ii Circle ועוד להקה שממש נדלקתי עליה שמישהו כאן המליץ עליה (תודה! מי שלא תהיה!) : For My Pain

sLiPkNOT9

New member
אממ אני חדשה פה בעיקרון

הגבתי בעבר אבל זה היה ממזמן. ואל תתיחסו לכינוי - הוא ממש ישן :/ אממ, לינוי
18 לפני יומיים. ראשל"צ - כבוד! Within Temptation Hammerfall Apocalyptica Killswitch Engage Dimmu Borgir ויש עוד מלא.. מידת חזייה? זה לא עניינכם
והנה תמונה שלי

למעלה