חדשים לפה!

McBlack

New member
טה הא! ../images/Emo9.gif

אני מאיה/מוזרה/בתי האבודה, ואני שונאת הודעות היכרות למיניהן... בלע בת 16 מכפר תבור (
) שומעת המוני דברים
בעיקר SONATA ARCTICA, SYMPHONY X, metallica, nightwish, within temptation, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל, היהודים, TENACIOUS D, adema, 3 doors down, dream theater, אינפקציה, edguy, avantasia, HIM, CKY, ash, dashboard confessional, blind guardian, pain of salvation, איפה הילד... תסתפקו באלה... ואיח, אבא סוטה!!!!!!!!!!!!!!!1111
אותך למשרד הרווחה

McBlack

New member
*ופאלקונר... שאני תמיד שוכחת כי אין

לי אותם בפלייליסט... רק בדיסק מסער
בפורמט cda

Musta Susi

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

תגידי, גם אצלך השיר החמישי הוא לא באיכות טובה?

Musta Susi

New member
איך זה קרה לך, סער?../images/Emo10.gif

אני מאוכזב. הוא באמת הכי טוב ואני לא מסוגל לשמוע אותו באיכות נוראית. אתה בכלל יודע לבטל Delay?

Musta Susi

New member
בטח לא מהחמור החשמלי, נכון?

כששמעת אותו בWinamp\Windows Media Player, לפני שצרבת, איזה מספר X_KB"PS של האיכות היה כתוב שם? נשמע לי כמו 96 לפחות

מאיפה לי לזכור?

אתה יודע כמה מחשבים היו מאז? וכמה פירמוטים? רציני יש לי את הדיסק הזה כבר בערך 3-4 שנים

AlteX

New member
מיאו

אני אלכס גילי הוא 29 ואני גר במקום שנקרא יקנעם עילית. מידת חזייה לא ידוע, אבל יש לי חצאית סקוטית. מה הקשר? בירה נשר... בפלייליסט יש המון להקות פאוור (וגם לא פאוור) שאין לי כח לרשום עכשיו.

AlteX

New member
רוב הסיכויים שלא ../images/Emo7.gif

אני עובד ויש לי המון עבודה... רוב הסיכויים שלא אוכל להשתחרר מספיק מוקדם כדי להגיע בשעה סבירה...
לא נורא, בפעם הבאה...

קשיש אני מתגעגע אלייך../images/Emo24.gif, ראיתי

אותך רק לשנייה בסוף המפגש הקודם, לא פייר צריך עוד לסגוד לך.

למעלה