ה"י 17.7.11

../images/Emo26.gifה"י 17.7.11../images/Emo36.gif

איך היה הHOT TIME שלכם
הוא היה ממש מוזר, היו הרבה יותר לאגים מהקודם ואז הופיעה הודעה של גאגא בלי קשר לחיים ולפי מה שהבנתי הקוביה והכרטיס גאצה בCS אבל אני ישר נזרקת משם. אני אנסה מחר. אבל לא קיבלתי פיים אפילו. מה לעזאזל.
וגם, מצבי הפיננסי השתפר פלאים, מכרתי למישהי נורא נחמדה שאני רואה את החנויות שלה בFM1-2 כל הזמן, את הכיסא PB. היה מוזר.
היא שאלה אותי בכמה, אמרתי 1.7B והיא הציעה לי 1.8B. שאני אסרב?
פחדתי שהיא תיקח לי את כל הכסף או משהו, אבל זה לא קרה. וכרגע יש לי בקירוב 3B. מקווה שאחרי המכירות הלילה אני אעבור את ה3B. בקיצור, לדעתי כבר יש לי מספיק כסף לקנות ציוד מעולה, עכשיו אני רק צריכה למצוא אותו.

היה ***.

תזכירו לי לא לסמוך על ההורים שלי יותר אי פעם. הייתי כבר על המחשב ב11 וחצי.. אבא שלי אומר שהוא צריך לעשות עבודה והזכרתי לו איזה 100 פעם שיש לי משהו לעשות ב12:30 וזה חשוב מאוד ואסור לי לאחר.. הוא אין בעיה... עד 12:31 מתעלם ממני בגועל ואז נותן לי. איזה יופי להתחיל את היום. גועל נפש. מתי מתחיל הHOT TIME הבא?

Guid

New member
אל תתאכזב, זה היה FAIL ברמות על...

מכיר את זה שנקסון רוצים להיות FAIL בכוונה? אז הפעם זה הצליח להם מעל למצופה...
קיבלתי קוביה וגאצ'אפון. בגאצ'אפון יצא לי בגד לקשתית רמה 40 (וואו), ועם קוביה אחת אין הרבה מה לעשות... אולי אני אפעיל מגילת פוטנציאל על האגרופן של הבראולר שלי. נראה כבר. לילה טוב, בכל אופן...

אה רגע...

התבלבלתי בין הקוביה שנתנו ב6 שנים למייפל ( בסכומי קאש שונים ) ובין משהו חסר תועלת? אוי, גדול... אבל עדיין חבל.. תודה, לילה טוב..

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחחח ממש מעצבנת....

זה תוקע לחמאת האייפון

TheParrot

New member
תכלס אחי..עדיף משהו קטן

אתה אפילו יכול לרשום " הראל אין עליך בעולם אתה אחד האנשים אם לא ה..." אני מרשה לך! (ולא, לא לכל מעריץ שרוף שלי אני מרשה לעשות את זה) P:

TheParrot

New member
הוא גם יכול לרשום

"הראל אתה כ"כ מגניב !! ודרך אגב - אהבתי את המדליה שלך יא מלך "

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחח אני רואה את עובדי נקסון

יושבים מול המחשב וצוחקים עלינו "חהחהחהחהחחהחהחה הוא אשכרה חשב שיצא לו משהו טוב!"

BIG FAIL זה מה שזה היה

נתחיל עם זה שהוא אומר שקיבלתי ELIXIER ועוד כמה דברים כולל את הקוביה והגאצ'ה.... שלא לדבר שזה לא הופיע האינבנטורי שלי... וכמובן שמהCS זה זורק גם אותי... אני מקווה שמחר לפני העבודה אצליח להתחבר ולקוות שזה יחכה לי שם.....

בדיוק אותו דבר../images/Emo45.gif

אמרו לי שקיבלתי אליקסיר-לא היה ולא נברא
והקאשופ זורק אותי. GG נקסון! תודה, תעשו את זה עוד פעם זה היה מעלף.

../images/Emo45.gif בדקתי הבוקר ונאדה

היו אחרים שעוד התלוננו באליאנס?? מעניין אם מישהו כתב על זה כרטיס לנקסון כי באתר שלהם הסתומים לא ציינו דבר כ-ר-ג-י-ל

TheParrot

New member
גמאני לא קיבלתי כלום!! )):

הGM אמר לי שקיבלתי גאצ'ה וקוביה אבל כשנכנסתי לקאש שופ לא היה לי כלום! ))): מישהוא יודע למה ואם נקסון מודעים לבעיה הזאת בכלל?

TheParrot

New member
אני החלטתי רישמית שאני מוכר את המדליה שלי

בגלל שעשיתי חישוב והגעתי למסקנה מאוד פשוטה שאני יכול לקנות דברים ממש טובים בכסף שאני ימכור את המדליה. בכל אופן , מישהו יודע מה המחיר של 3K אנקס? [=

למעלה