ה"י 12.8.11

btekx

New member
יש קווסט זה אחרון, אז כנראה שכן...

למרות שאמור להיות עוד קווסט אחרי בוס זה...

וול, הקווסטים החדשים ממש מהנים!

מאוד נחמד. גם השגתי את השולדר ואת הטבעת של ה2% אקספי, עד שנקסון יתקנו את הקווסטים ונוכל להמשיך לעשות אותם. הדבר היחיד שחבל עליו-זה שגם אם משנים צ'אנל, אי אפשר להכנס לפורטל של בוס עד שעוברת שעה.

btekx

New member
בקשר לאם משנים צ'אנל,אי אפשר להכנס לפורטל בוס

אם כך בחיים לא נסיים קווסט למשך חודש או יותר הרי כולם הורגים אותם לקווסט ולקלפים, ואז אנחנו צריכים לחכות שיופיע בוסים במפות...

btekx

New member
סתם שלמתי 50M, על סקיל רכיבה מעופף למכונאי...

הרי למכונאי אין רכיבה..(?) לא מאמין 50M הלך!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ י ל ר

New member
אני מפחד להגיד אבל יש מצב שגם אני נפלתי בפח

זה היה באחד המנורות מעל הראש אני לא זוכר אם לחצתי אישור או לא..

btekx

New member
זה בסדר ללחוץ על המנורה, רק לא לדבר עם צ'יף

צ'יף שבלפירי...

btekx

New member
לא מקאשופ אלא מקווסט

ללחוץ על מנורה מרמה 120, לדבר עם צ'יף בלפירי ולשלם 50M לדבר עם NPC בתוך הPQ של דרקון (dragon rider) וזהו זה, כדי שזה יפעיל צריך רכיבה מסוים, אומרים שלא עובד על חזירים אלא משהו אחר, כמו דרקון שברמה 200, או דרקון של סיגנוס, ובעל הכנפיים השאר, "בעל הכנפיים השאר" הכוונה רוב הרכיבה שדורש NX למשל, ענן, דרקון, מרכבה ציפורים (סיגנוס), מטאטא מעופף וכו'.., שצלחת להפעיל צריך לעלות רמה כאלו (לא יודע איך) רמה 1 - יכול לעוף רק 1 SEC רמה 2 - יכול לעוף רק 5 SEC רמה 3 - יכול לעוף רק 15 SEC רמה 4 - יכול לעוף רק 30 SEC רמה 5 - יכול לעוף רק 45 SEC רמה 6 - יכול לעוף רק 60 SEC רמה 7 - יכול לעוף רק 120 SEC רמה 8 - יכול לעוף רק 180 SEC רמה 9 - יכול לעוף רק 300 SEC רמה 10 - יכול לעוף לנצח רכיבה מטאטא מעופף http://www.youtube.com/watch?v=1kGfWutQYCY רכיבה ענן (דומה לדרגון בול... או בוס חתול במו לונג במייפל...) http://www.youtube.com/watch?v=v8PbN0jLOY0 למה אין למכונאי!!!!!!!!!!!! למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו לא עובד על פטרייה המטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא הייתה לי שום מנורה על זה!

הייתה לי מנורה על הספר קלפים וחוץ מזה כלום!

134~

לול.
לפני יומיים רק עליתי רמה. בכ"א החלטתי להשתמש בEXP בוסט, ברקסטונס, ובגלל שאני הורגת אותם במכה-האחוזים פשוט עפו. :) וקיבלתי רק 3 פעמים דיסי! חוץ מזה השגתי את הטבעת ואת השולדר, שאני רוצה לסקרל אבל כל דבר בעתו...

למעלה