ה"י 12.8.11

מ י ל ר

New member
אבל.. הבוסים...

הבוסים.. אפשר להכנס פעם בשעה לבוס זה ממש.. לא יהיה לי טוב.... :| חבל שאי אפשר לעשות CC ולהכנס שוב, שזה שעה בכול צ'נאל.

../images/Emo45.gifחשבתי שאם אני אחליף צ'אנל אני אוכל להכנס

חבל שזה לא ככה, זו ממש בעיה.

מ י ל ר

New member
בנוסף קיבלתי טבעת שמוסיפה 2% אקס פי

כמו שבטח כולם קיבלו שענדתי את הטבעת והרגתי מפלצת, לא ראיתי שבמספרים אני מקבל יותר אקס פי. אז יש מצב שזה פשוט לא עובד 0:

מ י ל ר

New member
כן זה מה שרשום על הטבעת

וגם אין שום סימן עליה שהיא הולכת להעלם אחרי כמה זמן. אבל שוב - שאני הורג אני לא מקבל יותר EXP, ככה שאולי יש עם זה בעיה, אני לא יודע.

וול נקסון הוציאו את הפאטצ' הזה

עם המון גליצ'ים ובאגים לפי מה שהבנתי. הרבה דברים עם הקלפי-קרוסיידר לא עובדים כמו שצריך. מי יודע, אולי זה באמת באג ויתוקן בSC הזה. ד"א מקבלים את הטבעת הזו בסוף הקווסטים של Wence? כרגע יש לי ממנו טבעת של 2 ATK MATK.

מ י ל ר

New member
כן בקווסט האחרון קיבלתי את הטבעת

היא היחידה שאני לא זורק את השאר זרקתי..

צ ל י ל 8

New member
יש למישהו קישור לסטים של ספר המפלצות?

יש לי סטים שחסר בהם 2 קלפים ומכיוון שכל הספר הזה מלא באגים, אני לא יודעת מה חסר לי
לא מצליחה למצוא בעצמי קישור שמראה מה מכיל כל סט. מישהו יודע לעזור? (רק הסט של CLOCKTOWER מושלם כרגע) תודה

btekx

New member
איפה משלם את טוקנים חדשים מקווסט חיסול בוסים?

מ י ל ר

New member
אצל ה-NPC

אתה הולך ל-NPC (Vשם שלו מתחיל באות W אני חושב) ומשלם לו טוקנים, בתמורה הוא משדרג לך את המדליה. המטרה שלך זה לשדרג את המדליה.

btekx

New member
צלחתי לשפר את המדילות, עד שדורש את 200 טוקנים

אזל לי טוקנים...

מ י ל ר

New member
במפה של הארפס האדומים

יש את הפורטל החדש ויש שם את הבוס היפה הזה!!! כמובן שהוא חלש מאוד כמו שאר הבוסים של ה... איוונט? פאץ'? לא יודע מה זה, שישאר לנצח מצידי.

מ י ל ר

New member
נכון כי יש דפקה עם הקווסטים

ניר אמר לי שצריך להיות 32 קווסטים, ולנו יש רק 25 שיש עם זה גם דפקה יש מלא בוסים שאין להם קווסט כמו הבוס של הכבשים

למעלה