ה"י 12.8.11

../images/Emo26.gifה"י 12.8.11../images/Emo36.gif

ספרו איך היה לכם היום במשחק~ ד"א החתול שלי אימו בכיין.

JackyE

New member
אוךךךך SC

לשעתיים...
מישהו פעם אמר לי שאת המשימה של המאוונט אפשר לעשות רק באותו הלבל של המשימה אז אף פעם לא ניסתי עד שעברתי שם במקרה... אז יש לי עכשיו חזיר רכיבה שמנמן ועגלגל...
השגתי את האייס אוף פייר לזאקום אבל אני אחכה עם הזאקום קצת חוץ מזה לא עשיתי היום הרבה...אני מחכה שהמחשב החדש יגיע ואתחיל לעשות דברים שדחיתי המון זמן
כמו PVP ולחזור לעלות לבלים שוב אני תקוע המון זמן על 123

יש SC עכשיו

בלאטטט, קודם ניסיתי להתקין את הפאץ' ולא הלך לי, והוא אמר שאני צריכה להתקין את המשחק מחדש S: התקנתי את המשחק החדש ומה? SC!

לול נתקע לי כל המשחק אז עשיתי ריסטארט

חשבתי שזו סתם בעיה אצלי. וכן, גם לי היה כתוב אתמול להתקין את המשחק מחדש, ניסיתי מהלאנצר והוא נעלם לי-אז ניסיתי להתקין מחדש וההתקנה נכשלה ואז חזר לי הלאנצר ואני נכנסת רק משם. ם_ם

מ י ל ר

New member
מתקנים במקרה את הספר מפלצות?

יש למישהו מושג מה מתקנים עכשיו?

מ י ל ר

New member
נייס!!!

אני רוצה 2% מג'יק צריך את כול הקלפים של אווקה ובטח צריך של פיאנוס - שבחיים לא מצאתי וגם קבל קיבלתי פונטציאל, ויש דפקה ואי אפשר להחליף אותו. ככה שאני אחכה עם זה.

btekx

New member
בספר יש בצד שמאל 2 ריבועים

תלחצי את הריבוע למטה, זה מראה כול קב' שאספת, אם אספת קבוצה אחד מקבלים סטטים מסוים למשל קבוצה אחד - פטרייה+חילזון+חזיר, מקבלים 5+ HP, וואיכשו אפשר לעלות את הקב' זה רמה (10 רמות) ולהגיע מה5+ ל50+ HP אבל אף אחד לא יודע איך לעלות זה, ואיך משנה בין הקבוצה לקבוצה שני, כנראה שזה באג...

צ ל י ל 8

New member
קודם כל יש באג בספר,

אי אפשר ללחוץ כל כרטיס קיים ולראות את המידע של המפלצת וגם אי אפשר לדעת ממה מורכב סט. בעיקרון - סט זה כל המפלצות (כולל בוסים) שנמצאים בעיר/איזור מסוים. למשל כל המפלצות של הנסיס, כל המפלצות של לודי (כולל אלישר), כל המפלצות של ליפרי וכו. כל סט כזה נותן סטטים לספר שממילא נמצא עלייך אוטומטית. את צריכה למלא את הספר בכרטיסי מפלצות וככה להעלות את הרמה של הספר ולהגדיל לך סטים.

מ י ל ר

New member
היום קניתי כמה שולדרים וכמה מגילת פונטציאל

רציתי לקנות גם כאוסים, אבל אחרי שביזבזתי 100 ומשהו מיל, החלטתי שפשוט לא 0: לקחתי סיכון עם כמה שולדרים, רציתי שיצא לי משהו עם אינט. (3% אינט הייתה המטרה, אבל על מי אני עובד?) בקיצור, יצא לי שולדר עם 8 אינט פונטציאל. אז כרגע אני אסתפק בזה. אני לא יודע אם זה אויינט או שהשרשרת קווסטים האלו יהיה דבר קבוע, לכן אני אשמור את שאר השולדרים שיש לי. (2 מהם יצאו לי עם 3 שורות (שלא מועילות לי) יום יבוא ויהיה גישה לאנקס ואני אעשה קוביות, 3% אינט מאוד יתרום לי על חפץ שעד לא מזמן בכלל לא היה קיים אצלי. קצת נסחפתי כנראה עם השולדרים, הגיע הזמן להירגע עם זה. אנשים במשחק "הרסו" ממש הרבה שולדרים עם כאוס, מישהו במשחק סיפר לי שהוא ביזבז על זה ביל וחצי, הכאוס סקרול לא הביא לו סטטים שהוא היה צריך, יצא לו שולדר עם 10 מג'יק אטטק ו-8 STR :| (הוא פירט אקדחים) מעבר לזה הוא אמר לי שהאאטק ירד אצלו וזה, קיצר הפחיד אותי קצת לחשוב על לבזבז על זה את המזו היקר שלי כרגע. אז כן, עכשיו אני משתמש בשולדר נקי עם 8 אינט ולא מתלונן יותר מידי. D:

נושא כאוב

הנה הכי טוב שיצא לי בנתיים. וכרגיל הלוחמת שלי עושה דברים טובים לקוסמים.... וזה לא ניתן להעברה..... מכיוון שבאיוונט שכולכם קיבלתם שיקוי לדרגה אני קיבלתי סקרול פוטנציאל עם 100 % הצלחה. אני מחכה עד שיצא לי כותפת ממש טובה ואז אשים את זה עליה. יש לי זמן וסבלנות.

מ י ל ר

New member
וואו בהחלט הייתי רוצה שולדר כזה

אני ממש רוצה לעשות כאוסים, אבל זה ישרוף לי את הכסף, ואין לי יותר מידי. בהצלחה בניסיונות, אני מקווה שיצא לך משהו טוב :)

למעלה