המישחק

אנדרו15

New member
../images/Emo26.gifהמישחק../images/Emo36.gif

הוא ניכנס לחנות הדיסקים ולא ידע שברגע שהוא יצאה ממנה חייו הישתנו הוא חיפש את הדיסק של הלהקה שהוא אוהב הוא מצא אותו וניגש למוכר "כמה?" 50 דולר" "50 דולר???? לא הגזמתם? טוב אני ילך להבאי כסף,אתה יכל לישמור לי אותו?" "כן אבל רק עד מחר" "זה בסדר אני כבר חוזר" הוא יצאה מהכנות היסתכל לצדדים ליראות עם הוא מזהה מישו אבל לא היה אף אחד שהוא מכיר היה שם רק מישו גבהה במעיל ארוך ומשקפי שמש(הוא חשב לעצמו:מי צריך מישקפי שמש ביום כזה?השמש מאחורי העננים, טוב כל אחד והמוזרות שלו)הוא החזיק מכשיר מוזר ביד זה היה ניראה כמו קופסאת איפור עגולה רק שהיתה לו מצלמה לפחות זה ניראה משו, הוא היה נוראה שקוע במכשיר עד שהוא ציפצף "מצאתי אותו בוריס"הוא אמר הוא ערים את מבטו והיסתכל על הילד שהרגע יצאה מהחנות "עם תבאו איתנו מוטנט שום דבר לי יקרה לך" "איך אתה יודע?" "אני יודע הרבה דברים אז אתה בא?" "לא" והוא התחיל לרוץ הוא רץ את הריצה של החיים שלו הוא פחד להיתפס הוא שמע סיפורים על מוטנטים שניתפסו סיפורים שהיו מעירים גם את המתים הוא רץ ורץ עד שניכנס לסימטה וניסה להיתחבאה מאחורי הפח הענק שהיה בסימטה הוא לא שם לב עם הם עוקבו אחריו "איפה הוא?"(במיבטה רוסי) הוא הצר את הנשימה שלו כדי שהם לא ישמעו אותו "לא יודע" הוא שמע פיתאום קול של מים נופלים על הריצפה הוא שמע קול של צעדים אבל הוא לא ידע עם הם מיתקרבים הוא מיתרחכים "חשבתה שתוכל ליברוח מאיתנו לנצח?"נישמע מעליו במיבטה רוסי הוא היסתכל למעלה והוא ראה חצי גוף עליון עסוי ממים צמוד לקיר שהוא נישען עליו "לא"הוא אמר מפוחד עד מוות "חשבתה שלא ניתפוס אותך?"נישמע מאחורי הפח שהוא ניצמד עליו פיתאום הופיע מולו האיש שידע שהוא מוטנט "כיוויתי" הוא היסתכל עליו הוא לא היה ניראה מבוגר כמו שהוא חשב הוא ניראה בן 19 בערך "אז עכשיו,אז איך נעשה את זה? בדרך הקלה או בדרך הקשה?" "הקשה!!!!!"הוא צעק ופוצץ חלון שהיה מעל הבחור הגבה חלק מהחיתיכות ניכנסו לו למעיל וחתיכה אחת עשתה לו סריטה בצוואר "אתה ביקשתה" הוא הרים מיכסה של פח(מאלומניום) היסתכל עליו פיתאום המיכסה היה ניראה נוזלי ומישום מה הוא נעשה קטן אז הוא הבכין שהוא נישאב לבחור וכשהיסתכל על הפצעה הצוואר הוא ראה שהוא ניסגר "אתה מבין,"הוא היתקופף עליו "אתה לא היחיד הכישרוני פה, רק שאנחנו לא פגומים כמוך, אנחנו נוצרנו בשביל ליתפוס אותכם מוטנטים מסריחים" שינה את היד שלו לעזיק וסגר על היד של הבחור

"היי, אתם!" נשמע קול.

"תעזבו אותו!" לסמטא נכנס בחור צעיר בערך בגיל 16. "תעזוב אותו מיד!" אמר הנער. הוא הצביע לכיוון האזיק וירה מאצבעו כדור אנרגיה קטן ששבר את האזיק ואיפשר למוטנט להשתחרר.

תומס19

New member
"יופי, שנים במחיר אחד"

מחזיק את היד והיא חוזרת למצב רגיל "בוריס אני לוכח את היפני" בוריס יורה על הילד מים ואחרי מיספר שניות הן הופכות לקרח ככה שבריאן כלוא(זה צמרמורת) בנתיים אני משנה את הידים לשני חרבות ומיתקרב על היפני (אפשר להתחיל)

קיין (זה הנער) מתכסה באש צהובה

קיין מתחיל לרעוד קלות והאש הצהובה מתגברת סביבו. האישונים שלו נעלמו. "אאאאאאאאהההההההההההה!!!!!!!!!!!!" בצעקה אדירה קרן אנרגטית ענקית עפה מהיד של קיין ופגעה בתומס. תומס עף לאחור ובטנו היתה פצועה קלות.

תומס19

New member
"יפה"

"לא ציפיתי לזה" תופס את הפח ומרפאה את עצמי "עכשיו תורי" משנה את העצבאות לחצים מיכסף ויורה את כולם 7 מהם פגוע 1 מהם פגם בקרח שמיסביב לבריאן ועשה סדק

קיין הצליח להתחמק מ-5 חצים

אבל אחד נתקע לו בבטן. קיין הפסיק לנשום. הוא תפס את החץ והאציא אותו. הפצע נסגר. קיין חזר לנשום. "אתה טוב!" הוא חייך. "בוא נראה אם אתה מספיק טוב!!!" קיין התעטף באש צהובה, עף לכיוונו של תומס והכניס לו אגרוף לפנים. תומס עף אחורה בבורג ודם נזל מאפו.

frodo1

New member
תיקון

הפצע של קיין לא נסגר, קיין פשוט טען אנרגיה שנתנה לו להמשיך.

תומס19

New member
"גם אתה"

מלקק את הדם "ואתה הראישון שהצליח לעשות לי את זה" עושה משו עם הראש ופיתאום גל של קרח עתף את קיין "עכשיו אני חוזר לטפל בילד, ולהן נעלם הצל הזה?"אמר בוריס הוא העייף את בריאן לרחוב על ידי זרם אדיר וחיפש את הצל שנעלם "עכשיו אתה שלי" משנה את הידים לזוג גרזנים ומיתקרב על קיין עם ידים מונפות

" אמרו לך שאתה מעצבן?"

בראין עשה תנועה קטנה עם היד ובוריס קפא. בראין קם מהריצפה וניקה את בגדיו. " וחשבתי שאני עוד ישמע מוזקיה היום!" בראין שיחרר את פניו של בוריס מההקפאה " מה אתה רוצה ומי שלח אותך?" שאל בראין. "ותענה מהר כי אין לי זמן!"

תומס19

New member
"למה לי לענות לך?אתה בך הכל

חרק שבשניה אני יכל לימחוץ,עכשיו שחרר אותי ואולי אני ירחם עלייך " אמר בוריס

"אמ.... כי...

אני יכול לפוצץ אותך!" אמר בראין כאשר הוא מתקרב לבוריס. " אז תענה כבר! כי אני צריך לקנות דיסק!" צעק בראין.

" רוצה לראות שכן?!"

אמר בראין ופוצץ את הדלת של אחד הבתים ליד בוריס. " הידיים שלי לפעמים עושות דברים שאני לא ממש רוצה לעשות... אז דבר כבר!"

תומס19

New member
"אתה לא מפחיד חרק!

ולא כדי לך לעצבן אותי" יורק לפני בראין ואיפה שיריקה שלו נגע לעשה חור

"איתך אי אפשר לדבר! הבא!"

בראין הקפיא בחזרה את בוריס והקפיא את כל הגוף של תומס (חוץ מראש) "אתה יכול להגיד לי?" אמר בראין בקול עצבני

תומס19

New member
"אתה לא רואה שאני באמצע קרב?"

מיסתכל על בראין במבט עצבני מיסתכל על קיין ורואה שהוא לא מיתכוון להתקיף "למה לי לענות לך?"

"כמה פעמים צריך להגיד?! אתה יודע...

אני מפוצץ דברים.. כמו אנשים .... כמוך!!!, את תענה כבר!!!" אמר בראין בעצבנות כאר הוא מכין את ידיו לפיצוץ. "דרך אגב... הפך זבל לא הוסיף לך לריח!" צחק בראין.

למעלה