היכשפות.

Woogyman

New member
אבל עדיין

במיוחד בגלל שהתמונה בטאפט שלך לא קשורה למכושפות, היית צריך לקחת את הלחשים הכי מוכרים.. שמי שיסתכל על זה ישר ידע שזה קשור למכושפות. אני לא חושב שבמבט ראשון אני הייתי מבין למה זה קשור.

Tai Lyn

New member
מה במשפט

THE POWER OF THREE WILL SET US FREE לא מוכר??? תאמין לי שאם הייתי שם את הלחש שהביא להם את הכוחות, אף אחד חוץ מאלו שפה לא היה יודע.

Woogyman

New member
זה הדבר היחיד שמוכר שם..

ושוב, במבט ראשון, לא מבינים שזה קשור למכושפות. כשמתעמקים בזה ומתחילים לקרוא, רואים. זאת הבעיה לדעתי. כשמישהו שם וולפייפר הוא רואה אותו כל פעם לשניה, הוא לא יושב ומתרכז בו ברוב המקרים ולכן צריך שיראו מכושפות בשניה הראשונה שמסתכלים.

p3

New member
../images/Emo19.gif בקשר למשימה השביעית-

אני לא מוצא את הדף בו רשומות לי כל המשימות, כך שזה יתעכב טיפה. אני מקווה למצוא אותו מחר. סורי על העיכוב... :)

p3

New member
../images/Emo19.gif המשימה השביעית.

בסוף לא מצאתי את הדף, ואני לא זוכ מה היה כתוב בו, אז אני מאלתר. למשימה הזאת יהיו שלושה שלבים-
שלב ראשון- עליכם לבחור חמישה דברים אהובים- ציטוט אהוב, תמונת שלישייה אהובה, לחש אהוב, שד/מכשף אהוב וכוח אהוב. את כל אלה תשלחו לי באימייל ([email protected]). רצוי לשלוח גם תמונה עם הכוח ושל השד, למקרה שהם לא מוכרים במיוחד. אם מישהו בחר את אחד מהדברים לפניכם, תהיו צריכים לבחור משהו אחר. לכן, מהירות חשובה במשחק.
שלב שני- אתם רואים מה כל אחד מחר, ויכולים לעשות החלפות, במקרה ולדוגמה, מישהו בחר ציטוט שאתם מאוד אוהבים, והמישהו הזה לא מת על הציטוט, אז הוא מקבל את שלכם ואתם את שלו.
שלב שלישי- ההצבעה. אתם מציגים בפני כל הפורום את ארבעת הדברים שבחרתם, והם מצביעים בעד אחד מכל קטגורייה. המנצח הוא מי שקיבל את מספר הנקודות הרב ביותר. מספר הערות- מותר להחליף שני דברים שונים, לדוגמא תמונה בשד, כך שלאחד ממכם יהיו שני שדים ולאחד ממכם יהיו שתי תמונות. זה יעלה לכם את הסיכוי לנצח באחת מהקטגוריות, כי חצי מכמות השדים, נגיד, תהיה אצלכם. וכמו שכבר אמרתי, מהירות חשובה במשחק כי אם בחרתם שד או מכשף ומישהו אחר כבר בחר אותו, תצטרכו להחליף. יובל, אופל, סם ותום- בהצלחה!!!

למעלה