היכשפות.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gif היכשפות. ../images/Emo36.gif

אנשימים, יש אפשרות כלשהי לקיים את הפגישה הקרובה ביום שבת? כי מיום ראשון אני לא אהיה כאן עד יום שישי.

HuGo Hell

New member
../images/Emo7.gif שבוע בלי אופל ..

אני מסכים עם ההקדמה!.. למרות שאני לא משחק..
אני עדיין עשיתי טאפט ^^;; {שעמום והרוח יצירתית שלי הורגת אותי} אז עשיתי טאפט {ארור שלא מוכן לעלות לאתר} ויותם כבר חזר..

nadiwainer

New member
../images/Emo7.gif וגם בלעדיי........

גם אני לא יהיה שבוע בפורום כי אני נוסע לטיול, מהיום עד יום חמישי בערב. אבל...לא לדאוג! .....אני יחזור...... . ויש לי שאלה? מה הוחלט בקשר לטמ"ה (טורניר מכושפות המשוליש פגישה ביום ראשון, אבל איזה כוח יש לכולם? לא הבנתי אתמול מהטאקי......טלקנזיס או הרחפה?......... נ.ב- סוףסוף ראש 1 צדקו במשהו בנוגע למכושפות .... הם כתבו את הכוחות נכון.... פרו-טלקנזיס (היא תמרח אותכם על הקיר....) פייפר-הקפאה (היא תקפיא אותכם בזמן, לא מדויק משהו) פיבי - חזיונות (ופיבי תגיד לכם שאולי לא יהיה לכם עתיד מזהייר.) מפגר, דבילי, ואידיוטי, אבל לפחות נכון.......אז ביי עד יום חמישי.....

HuGo Hell

New member
כן סוף סוף הוא ינתנו לכול אחת את ..

הכוח שלה
*שיעול*מפגרים*שיעול*{ראש1} כולם יתחילו באותו כוח בטורניר, והוא מתחיל כשהיכשפות ניגמר {שאין לי מושג מתי זה יקרה}

Prue Lover

New member
אאההההה

פתאום עוד מישהו רוצה להזיז את הפגישה!?!? לא שאכפת לי כי אני ממש רוצה, אבל זה לא יהיה הוגן אם פתאום תגידו שכן אחרי שאני התחננתי כל השבוע שנקדים אותה! בכל מקרה, אי אפשר כי יותם כבר אמר שהוא נוסע וחוזר מחר אחה"צ ככול הנראה, ואין לו זמן לארגן את הכול. אני מציע שנדחה את הפגישה לשבוע הבא! מה אתם אומרים?!

SaberTooth

New member
נצטרך לדחות גם את המשחק...

ציפיתי להתחיל את המשחק עד יום שני, מקסימום יום שלישי, נצטרך לדחות גם אותו...

Tai Lyn

New member
אני לא חושב, המשימה יכולה להתקיים

ביום ראשון, תשלחו ליותם במסר את מי אתם מעיפים בפעם הראשונה(עדיף שתשלחו 2 עדיפויות - עדיפות ראשונה שבחרתם ואם יש לה חסינות אז העדיפות השנייה תבחר) אולי, גם בשביל שיהיה יותר קל לבחור, המשתתפים של היכשפות יפרסמו את הטאפטים ביום שבת כך שמי שהולך יכול לשלוח ביום שבת. בקשר להצבעה השנייה, אותה אפשר לדחות למועד מאחור יותר, מילא, מישהוא יכין את המשימה הבאה שנקבל והיא לא תחשב כי כאילו העיפו אותו לפני שקיבלנו את המשימה. עדיף שלא נדחה את המפגש כך שלא יהיה עומס על הפורום עם המשחק החדש והיכשפות החדש, עדיף שהוא יסתיים מוקדם ומהר

p3

New member
היי. ../images/Emo19.gif

דבר ראשון, חזרתי והיה מאוד מאוד כיף, אם זה מעניין מישו... דבר שני, אם כל המשתתפים יאשרו, אני מקדים את הפגישה להיום בשמונה. אני, משום מה, הייתי בטוח שאני חוזר ביום שבת, ובגלל זה דחיתי את הפגישה ליום ראשון. אבל רק בטיול נודע לי שחוזרים ביום שישי, ואם זה יותר נוח למשתתפים אז עדיף להקדים. ד"א, סורי שלא הודעתי את זה קודם, פשוט חזרתי הביתה, התקלחתי, אכלתי וישנתי (14 שעות בערך). יש מתנגדים?

HuGo Hell

New member
רועי יש פורום ניסויים!. יש איימיל..

יש 5 דרכים להעביר כאלב דברים.. למה בפורום?!..
מסינג´ר {של אמ אס אן}, אייסיקיו, הצ´אט החדש של תפוז..

Woogyman

New member
אני לא בטוח שאני יכול...

אני חזרתי רק עכשיו מטיול של התנועה ובניתי על זה שיהיה לי את מחר להכנת הוולפייפר. אל תדחו אבל בגללי. אני אנסה לסיים את זה היום ואם אני לא אצליח אז אני לא אקבל חסינות הכי הרבה.. אבל אפשר שמונה וחצי במקום שמונה?

F A Q

New member
טיולי תנועה ותופעות הלוואי...

בכל מקרה, הקטע הוא שגם אני יוצא מחר לטיול, ויש לי כל מיני דברים לעשות בערב - אני צריך לצאת בין 21:00-21:15 מהבית! אז בעיקרון לא חייבים לעשות את זה ב-20:00(מבחינתי), אבל חייבים שכולם יגיעו בזמן, כי אני לא רוצה להידפק בגלל זה. בכל מקרה, תנה בבקשה להזדרז, ואם תספיק אז נשאיר את זה ב-20:00 בסדר?

Woogyman

New member
אפשר שמונה, אין בעיה.

אני מתקדם דיי טוב עם הוולפייפר, לא צריכה להיות בעיה. אז היום, 20:00, חדר מכושפות בצ´ט הישן.. כן?

Tai Lyn

New member
אממ כן! שאלה קטנה-

אני, גל, יובל ותום נהיה קצת עסוקים בשמונה אז יש סיכוי לשבע וחצי???או אולי שבע???

F A Q

New member
לאאאאאא

מצטער, אני יכול רק ב-20:30... בבקשה נדחה את זה ל20:30! אחרת אני לא יוכל להגיע, ולא בטוח שהטאפט שלי הייה מוכן עד אז!!!

p3

New member
לי זה ממש לא משנה....

תחליטוו אתם.... אבל מה שכן- אנשים! כבר כמעט שע וקיבלתי רק טאפט אחד! אתם באמת חושבים שאני יכול להחליט על הטשפט המנצח בהגינות ובשיקול דעת, כששעה לפני המפגש אין לי בכלל תטאפטים?... וסורי על הטון הלא נעים של ההודעה, אני פשוט ממש עייף.

למעלה