היכשפות.

Woogyman

New member
ארר.

אני שונא ששתי דקות לפני המפגש הכל מתחיל להתבלגן. אנשים - כמו שקבעתם - שמונה בצ´ט. כולם, כולל השופטים, צריכים להיות שם. יותם - הייתה לי בעיה עם זמן ומחסור כבר ברעיונות, אז על המשימה הזאת אני נאלץ לוותר מראש. אל תדחה את הפגישה אבל בגלל שקיבלת רק אחד, תן לו זכיה אוטומטית וזהו. אם לא קיבלת עד עכשיו כלום, אני לא מאמין שדחיה של הפגישה לעוד כמה ימים תעזור.

Ophel McNeil

New member
אני רק רוצה להגיד

שאני הכנתי טאפט, וברגע שיותם (רמז!) יצור איתי קשר, אני בשמחה אשלח לו את הטאפט. מה שכן, אני אהיה משמונה בצ´אט הישן, ועוד דבר - מישהו יודע עם שיר יודעת על ההקדמה? כי לא ראיתי אותה, ואם היא חושבת שהפגישה ביום ראשון...
למישהו יש דרך ליצור איתה קשר?

Woogyman

New member
וסורי

אם נשמעתי כאילו אבא שלי קנה את המשחק. זה המשחק של יותם והוא מחליט, כל מה שכתבתי היה, כמובן, רק בגדר הצעות.

Woogyman

New member
ועוד רעיון שעלה במוחי

אם בכל זאת תחליט לדחות את ההגשה של הוולפייפרס, אולי בכל זאת נעשה היום פגישה עם משימה אחרת? נעשה משימה ונעצביע אחריה ומתישהוא שבוע הבא נעשה עוד פגישה עם הוולפייפרים ונצביע גם שם. זה בסדר?

Tai Lyn

New member
הוא קיבלת את שלי ואת של יובל

ושל אופל כבר מוכן אז לא צריך את הזכיה חינם

Woogyman

New member
לי יש גם אחד בסוף.

התחלתי להכין אחד לפני כמה ימים ועזבתי אותו. הוא יצא ממש לא משהו, אבל החלטתי לשלוח אותו בכל מקרה, זה עדיף מכלום. אני אשלח לו באייסי או באימייל.

Woogyman

New member
כמה שאני אוהב להגיב לעצמי..

התייאשתי מלחכות בצ´ט. אם וכאשר תהיה פגישה, שלחו לי הודעה באייסי ואני אבוא.

Ophel McNeil

New member
והנה הטאפט שלי.

(באיכות די אומללה). בכל אופן, זה טאפט שמוקדש למכושפות כילדות, וליינר צ´ילד שלהן, ובגלל זה גם נבחר הרקע שנבחר. טוב, בחסינות הראשונה (עם הטאפטים) אני זכיתי, סם זכה בשניה, ושיר ואיתמר... לא יהיו עמנו יותר.

HuGo Hell

New member
טוב והינה שלי.. {אני יודע שלא היתי

אבל בשביל השעמום..}

SaberTooth

New member
אני יודע שאין לי זכות הצבעה....

אני יודע שאין לי זכות הצבעה, אבל אהבתי במיחד את הטפט של אופל
כל הכבוד אופל

HuGo Hell

New member
*שורק*חנפן*שורק*

של אופל באמת יפה.. ואמרתי לה שהיא תזכה, אבל היא המשיכה להיות אומללה
ומה אתם אומרים על הטאפט שלי?

SaberTooth

New member
הטפט שלך...

אני בוחר לא להגיב בנושא...
נחמד... אבל לא משהו... אל תעלב.

HuGo Hell

New member
באמת? טוב תודה..

כי מניצן ותום ואופל.. קיבלתי תגובות ממש טובות ^^ הם אמרו לי שהטאפט ממש יפה.. וניצן אהבה אותו ואת התמונות.. אופל אמרה שהוא הכי יפה שהיא ראתה.. {זה היה לפני התחרות..} ותום אמר שהוא יפה.. ו.. ו.. ו.. יש מיליון... כאלה אפילו עם פרו בשמים.. רק לא יצא לי יפה.. לא הצלחתי לעשות את זה טוב..

Tai Lyn

New member
למרות שהועפתי אני עדיין כאן!

הנה הטאפט שלי מי שרוצה שיגיב חוץ מ..

Charmed 4ever.

New member
אוקיי... הרקע של הוולפייפר חמוד...

עכשיו לעיקר: לדעתי היית צריך לשים כשפים אחרים... כאלה שהשתמשו בהם יותר מפעם אחת בסדרה, או כאלה שאנשים מכירים יותר טוב, כמובן ש"דה פאוור אוף ת´רי וויל סט אס פרי" צריך להשאר, הייתי מציעה שתשים את הכישוף לקריאת הכוחות מהפרק הראשון.. והכישוף של הווגימן... כל מיני כאלה שהרבה אנשים מכירים טוב..... חוץ מזה.. זה ממש יפה, אבל היה לי קשה לקרוא את הכישוף שהיה על הצד... מספיק תגובה בשבילך?

Tai Lyn

New member
מספיק ועוד איך!!!

כל הכוונה של הלחש בצד זה שיהיה קשה לקרוא אותו, זה גם מוסיף ליופי אם הייתי נותן לך כשפים בשורה אחת בלי שינויים אז זה היה יוצא משעמם. חוץ מזה שאם הייתי מפציץ בלחשים זה היה כבר מגעיל מה גם שלקחתי את הלחשים שאני אוהב.

למעלה