אחי חלאס להיות כזה וכחן... נעזוב שנייה שאתה אומר דברים לא נכונים, אתה גם מסלף כל מילה שנייה שלי, מסתכל על זה איך שבא לך... בטח מההודעה הזו תסיק ש...אני בעצם נקבה מאחורי המסך, עם נטיות ללסביות, אך גם אוהבת סאדו מאזו?
מסכימה איתך בנושא שהממשלה אמרה להתפנות תתפנו ונכון חיילי צה"ל לא צריכים לההרג...אבל תחשוב מה אתה היית עושה אם היו אומרים לך קום ולך מהבית שלך..מהמקום הכי יקר לך בעולם
הוא צדק כשהוא אמר שיש לו בורות מסוימת (חוסר ידע,לא קללה). תושבי יש"ע הם ציונים אמיתיים שמשרתים ביחידות המובחרות ופשוט נמאס לתומר וגם לי מההסתה של התקשורת והשלטון נגד התושבים המסכנים שלצערי המון אנשים במדינה אוכלים אותה.
שלא סותרת דבר אבל ישנם גם מתנחלים אשר אינם דתיים בכלל... ישנן התנחלויות שלמות שאוכלסייה בהן אינה דתית כלל וכלל... וישנם גם מתנחלים אשר משרתים יפה מאוד בקרבי ואחד מהם הוא חבר פורום שלכם, אומנם הוא נמצא איתכם פחות ופחות, אבל זה לא אומר שזו סיבה לשכוח אותו.. אז בבקשה בלי הכללות
תראי מי ששומר על אריאל / ברקן ורוב האזור שלנו זה לא חיילים...נכון שיש חיילים אבל השמירה נעשית ע"י חברות שמירה/עצמי .. כמו אצלנו בברקן-שהתושבים שומרים על הישוב עצמו בלי התערבות הצבא... ובקשר אם זה התנחלות או לא... לפי השמאל וכרגע רוב מדינת ישראל שוואלה לא ממש יודעת בנושא הרבה-כן אבל בגדול לא...לידעתכם מי שהקים את האזור הם פרס ורבין (
הבדל בין ברקן ואריאל.. ושמעי כל מה שעכשיו באיזור השטחים הוא התנחלות.. מי ומה הקים ומתי לא ממש מעניין אף אחד... מה שכן זו לא התנחלות של דתיים וזה כבר משהו.. ואת יודעת שאני איתך ועד כמה התאהבתי באיזור הזה מהפעם הראשונה שביקרתי בו
עכשיו...עם כל המצב של היום כל האיזור של "השטחים" זה התנחלות...אבל בגדול התנחלות זה 5 אשקוביות עם גדוד של חיילים ששומר עליו....ומסביב איזה 20 כפרים ערביים...זה מקום לא חוקי שאנשים באו ואמרו וואלה איזה גבעה יפה בואו נגור פה... אבל ישובים כמו ברקן אריאל וכל מיני שמות שממש לא יגידו כלום לאנשים פה - אלה לא התנחלויות...