דיון...

beatman

Member
ערבים חתכו שם ערבים

חסכו לנו פיגועים,מי שם בגד בישראל שצריך לשפוט אותו???

Drunk Bullet

New member
אם לא ידעת..

כשצה"ל נכנס ללבנון, בשטחים שהוא החזיק הונהג משטר צבאי, ולמיטב ידיעתך, אם מדינה מחזיקה שטח זר תחת משטר צבאי, ביטחון -כ-ל- התושבים וענייני הסדר בשטח הם -ר-ק- באחריותו של הצבא הכובש. בשטחים אלה היו מחנות הפליטים סברה ושאטילה, המילה פליטים אומרת לך משהו? ואל תהיה קטנוני ותזכיר מחנות פליטים מעזה, כי בסברה ושאטילה היו באמת פליטים שלא היה להם קשר לפיגועים. ב15 בספטמבר 82, צה"ל הקיף את כל סברה ושאטילה והקים מוצבים ונק' תצפית מסביב למחנות, כדי לפקח על כל כניסה למחנה ויציאה ממנו (תזכור את החלק הזה). בערב של אותו היום, כ150 פלנגות נוצריות ששיתפו פעולה עם ישראל, לפני הטבח, נכנסו למחנות. לשרון היה מידע ברור (כמו שכבר הזכרתי, היו נק' תצפית ומוצבים מסביב למחנות) שהפלנגות הנוצריות עומדות להכנס למחנות האלה ולבצע טבח, אבל הוא לא נקט בשום צעד כדי למנוע את הרצח ההמוני (ואני שוב מזכיר לך, שחיי תושבי השטחים הכבושים הם באחריות הצבא הכובש), אותם השפלים, שלפני הטבח נהנו משיתוף פעולה עם ישראל בכל מה שקשור לפעולות בתוך לבנון, רצחו אלפי פליטים. עכשיו אל תבלבל לי את השכל על אוסלו, באוסלו דיברו על הסכמי שלום, בסברה ושאטילה שרון התעלם מרצח של אלפים, אז מי כאן הפושע?

beatman

Member
מה זה "שלום"?? זאת בגידה !!!

בכל קנה מידה: זה הביא ליותר מאלפיים הרוגים ונזק אדיר למדינה בתחומים: חברתי,כלכלי,ביטחוני התרעתי,זה הפך את יהודה ושומרון ממש למדינה פלסטינית,הפך את ישראל לחלשה וכנועה לרצון העולם בלי אפילו יכולת הגנה עצמית כמו שצריך. מה שקרה לפני יותר מ-20 שנה זאת בכלל בעיה אישית שלהם עם הפלנגות (מה זה בכלל?),צה"ל היה צריך להגן דבר ראשון על אזרחי ישראל ואחר כך עליהם. שרון צריך לשבת בכלא על: דיקטטורה,הפקרת אזרחי ישראל ושחיתות.

Drunk Bullet

New member
תפסיק כבר לזלזל בעובדות!

העובדה כי ישראל אמורה להגן על אזרחיה לא סותרת את העובדה שהיא חייבת (חייבת לעזאזל!) להגן על תושבים שהיא מחזיקה תחת משטר צבאי! זאת לא בעיה אישית עם הפלנגות! אתה בכלל קולט מה אתה אומר? הפלנגות היו קבוצות נוצריות לבנוניות שקיבלו תמיכה ישראלית בזמן הפעולות בלבנון, אותן הפלנגות, כמו שכבר אמרתי, נכנסו למחנות ורצחו אלפים, בזמן שעינו של צה"ל קולטת כל תנועה ופעולה של הרוצחים! להגיד שזאת בעיה אישית זה אבסורד! אם לא קלטת עד עכשיו, מטרת הכניסה ללבנון הייתה למנוע פעולות חבלה משם (וכאן זה מתחבר להגנה על אזרחי המדינה), כך שאם אתה מתעקש לדרג, אז תסמן
ליד סעיף ההגנה על האזרחים, אז מה עם הסעיף השני? אי אפשר לתרץ את ההתעלמות השפלה ההיא.

beatman

Member
הפליטים הם אויב

מחנות פליטים הן קיני צרעות של המחבלים. והתושבים שם מזדהים עם "הלאום הפלסטיני"(
) ורוצים להגיע לכאן למדינה פלסטינית. הדבר האחרון שצה"ל היה צריך לעשות זה להגן עליהם

Drunk Bullet

New member
אין טעם להתווכח עם גזען כמוך

ההכללות שלך דביליות לחלוטין, ואם אתה אומר שכל הערבים הם מחבלים ולא היה צורך להגן על הפליטים כי הם קיני צרעות של מחבלים (לידיעתך, הרוב המוחלט של הפליטים שנרצחו זה נשים וילדים), אז אני אסיים את הויכוח הזה בהכללה נגדית - כל ימני קיצוני כמוך זה רוצח רדום (ראה ערך "חבריך הנאמנים עמיר & גולדשטיין", שיתהפכו בקבריהם לנצח..).

beatman

Member
סתכל על אמריקאי ממוצע שלא עושה

חשבון לאויביו,כזה אני
אם אתה קורא להגנה עצמית רצח...

beatman

Member
יגאל עמיר לא מת

חוץ מזה הוא לא הרוצח הטכני של רה"מ אבל זה לא משנה עכשיו. ברוך גולדשטיין היה מאוד מתוסכל כי חבריו נרצחו כמה ימים לפני כן,והיה מידע לצה"ל שערבים במערת המכפלה מתכננים פיגוע(נמצאו לאחר הטבח בפנים כלי נשק,יום לפני הערבים צרחו:"איטבח אל יהוד")ברוך גולדשטיין מנע פיגוע ביהודים ע"י הטבח.

Drunk Bullet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמיר לא הרוצח של רבין? יש דברים נסתרים שאתה יודע? תיאורית הקונספירציה? חבל, חשבתי שאתה בן אדם רציני, אבל אתה מוכיח את ההיפך- ממציא תירוצים רק כדי להצדיק חלאות אדם שצריך לתלות בכיכר העיר. עמיר הוא הרוצח, ועמיר הוא זה שצריך להירקב לנצח בכלא (אני כבר מתאר לעצמי מה יעוללו לו כשהוא ישתחרר)ץ להברקה השניה שלך - קודם כל, זכותם של הערבים לצעוק "איטבח אל יהוד" כמה שבא להם, מפריע לך? סתום את האוזנים. לי מפריע ש10,000 פאשיסטים בטדי מקללים כל עדה ועם בזמן המשחק (אבל אני תמיד מתנחם בהפסדים שלהם לסכנין). גולדשטיין רוצח, תת-אדם וחלאה, להכנס למסגד ולרסס אנשים בשעת תפילה זה אותו מעשה שפל וחולני כמו שנעשה בליל הבדולח ע"י הנאצים. לחלאות כאלה מגיע לסבול ולא למות תוך זמן קצר כמו שהוא מת. חוץ מזה הוא לא הרוצח הטכני של רה"מ..חחחחחחחחחחחחח נכון! אלביס חי, לנון נחטף ע"י חייזרים, וויקטור צוי מסתובב פה בארץ.. תזהר לא להגיד את זה בציבור, עוד יקחו אותך לחקירה של שב"כ על דבר כזה.

../images/Emo45.gif

והכי פאתטי הוא שאנשים שלא מסוגלים להתמודד עניינית עם העובדות האלה ישר פונים לקריאה הדמגוגית "גזען!"

Drunk Bullet

New member
לא יכול להתמודד עם עובדות?

תעלה קצת למעלה ותראה שלכל הודעה שבה תקעתי לו עובדות ושאלות תוכחה, קיבלתי התייחסות למשהו אחר לגמרי, אז מי לא מתמודד עם עובדות? וכן, אני קורא לו גזען כי זה מה שהוא, אדם שמכליל ואומר שהערבים מחבלים ושלא צריך להגן על פליטים שלא קשורים לטרור, אצלי שווה ערך לאותם הקיצוניים מהצד השני שרוצים להשמיד אותך.

Drunk Bullet

New member
ואתה פאשיסט

פאציפיסטים מתנגדים לשימוש בכוח ונשק, לי להבדיל מפאציפיסטים, בתור חייל לעתי לא תיהיה שום בעיה להשתמש בכוח נגד כל מי ש-באמת- יאיים על חיי, בין אם זה מחבל או מתנחל שאני אצטרך (אם בכלל) לפנות.

beatman

Member
אתה מטורף ../images/Emo5.gif

תמכתי במוסוליני ??? מי הרשה לך לקרוא לי פאשיסט
?????

Drunk Bullet

New member
אמר אחד שדוגל ברצח חפים מפשע

אל תכניס לי מילים לפה- לא אמרתי שאתה תמכת במוסוליני, אלא אמרתי שאתה פאשיסט- להבדיל ממוסוליני ותומכיו אתה לא אנטישמי, אבל אתה כן פנאט לאומן וגזען (אל תגיד שלא, הרי לא איכפת לך מרצח ערבים חפים מפשע). להבא כשתקרא למישהו מטורף, תחשוב על מה שאתה אמרת לפני כן. האמת כואבת,הא? אל תצפה לתגובה מהירה הפעם, הלכתי לראות כדורגל..

beatman

Member
מוסוליני לא היה אנטישמי ד"א

ה"לאומנות" שלי היא יהודית ציונית,אם אני פאשיסט בגלל זה אז התורה ומרבית עמנו פאשיסטים. אני לא דוגל ברצח ערבים חפים מפשע,אני דוגל בהגנה עצמית של עמינו שבה אין מנוס מלפגוע בערבים שממררים את חיינו. בדיוק כפי שארה"ב עשתה בעיראק ואפגניסטן.

Drunk Bullet

New member
עזוב

נמאס לי להתווכח איתך, במילא כל אחד ישאר עם הדיעה שלו, ולא בא לי לרדת לפסים אישיים בגלל ויכוח פוליטי.

למעלה