דיון...

S v e t k A

New member
מה נסגר איתכם אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מזו הפנטיות הזאת??? ולשני הצדדים(ימין/שמאל) ועוד משו-אפחד מכם לא יודע מזה "השטחים" או מזה "מתנחלים" ... אתם עושים הכללות מטורפות (ומטומטמות
) לא כל "התנחלות" היא באמת התנחלות ולא על כל התנחלות שומרים צה"ל ובמקום להתווכח ולהתווכח-כי וואלה אתם לא תשנו את הדעה של אפחד...תבדקו ותלמדו ואז תתווכחו כי הויכוחים שלכם ממש חסרי תועלת

Vrock

New member
אתה מחוק או מה?

ביבי ושרון הם לא ימין. הם זונות פוליטיות. הימניים (ישראל ביתנו, האיחוד) תמיד פעלו על העיקרון של להכריח את הליכוד ללכת לכיוונם. השמאלנים בחרו עבודה. מה הבעייה לכלול התנחלויות? אין שום הבדל בין ההתנחלויות לשטחי מדינת ישראל העכשויים, חוץ מהכרה של האו"ם. אבל הא"ום הוא כן ארגון אנטישמי-אם אתה רוצה להגן על ארגון אנטי ישראלי בבירור אז לך לחיות בנייני האו"ם. הפליטים הם לא בעייה, ובטח שלא בעייה שלנו. יש להם את המנהיגים שלהם, ואת כל הדברים שלהם-שייסדרו לעצמם את החיים. קודם כל-שלא יידרשו ממנו שום דבר יותר ממה שמגיע להם. אנחנו השגנו את הקרקע שלהם בזכות טיפשות של מדינתם. הם לא יכולים לדרוש מאיתנו מה ששלנו בזכות. כל הפניות שלהם צריכות להיות מכוונות למדינה שהפקירה אותם. חוצמזה, לדרוש מאיתנו שטחים שעליהם הם לא יושבים זו ממש חוצפה מבחינתם. אנחנו השגנו אותם בצורה הוגנת, והם לא כולים לבוא אלינו בדרישות. החוק שקובע שהם באחריותינו הוא מטופש-יש להם ממשלה משלהם, שהמדיניות שלה פונה בבירור נגדנו. אין שום סיבה להגן על אויבים. הגנה בכל מחיר-הצחקת אותי! האם צה"ל מסתכן בפגיעה באוכלוסיה אזרחית אך תומכת טרור שלהפלשתינאים כשהם מגינים על אנשים בעלי פוטנציאל ממשי לפגוע באוכלוסיה אזרחית חפה מפשע אצלנו? המתנחלים אולי מסכנים את עצמם, אך חיילי צה"ל מסתכנים בהגנה עליהם לא פחות מבהגנה על כל האזרחים-אם שוקלים את תוצאות הפינוי. אנחנו באמת מעוניינים לתת תמיכה למשטר הטרור? אתה גוזר את דינה של המדינה ושל הפלשתינאים בו בזמן.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

ה"פליטים" חזרו הביתה. כל הערבים בשטחי ארץ ישראל הגיעו ממדינות ערביות שכנות במשך כמה מאות שנים. כך למשל תושבי רצועת עזה הגיעו ממצריים וסודן,בגלל זה תראו הרבה ערבים בעזה שנראים כמו אתיופים. אין עם כזה פלשתיני,אין להם זכות למדינה כאן.

Drunk Bullet

New member
מראה זה לא אינדיקטור לשום דבר

אחרת מה הקשר בין יהודי מרוסיה לבין יהודי מאתיופיה? לא נראה לי שהם דומים. חוץ מזה, אם אתה כבר מסתמך על העבר הרחוק, גם היהודים הגיעו ממקומות שונים לא"י עד שקיבלו את הדת היהודית על עצמם (ובהמשך הוקמה הממלכה שהתפרקה ל2 והסיפור ידוע..)

Drunk Bullet

New member
תגובה

ביבי ושרון הם לא ימין זה שאתה ימני קיצוני לא הופך את הימין המתון לשמאל. הליכוד היא מפלגה ימנית, ואל תבלבל את המוח. החוק שקובע שהם באחריותינו הוא מטופש-יש להם ממשלה משלהם, שהמדיניות שלה פונה בבירור נגדנו. אין שום סיבה להגן על אויבים הייתי מגיב אם היית מוצא לי את אותו החוק הקובע כי הרשות היא באחריות ישראל. הגנה בכל מחיר-הצחקת אותי! לא יודע אם הבנת את זה, אבל החלק המודש "הגנה בכל מחיר" זה ציטוט של מי שהגבתי להודעתו, לא הברקה שלי. להמשך ההודעה אני לא מתכוון להגיב, שנינו יודעים כי אף אחד לא ישנה את דעתו כאן, ובטח לא את האידאולוגיה בה הוא דוגל.

למה כולם חייבים להיות פטריוטים

כמוך?? אני לא פטריוטית ואני רחוקה בליהיות פטריוטית של ארץ...

beatman

Member
כי זה הכי אחי (אחותי)../images/Emo104.gif../images/Emo9.gif

כי העם צריך לאהוב את ארצו,קחי דוגמא מארה"ב למשל. אבל לצערי יש הרבה דברים רעים במדינה

beatman

Member
כי את חיה על אדמה ערבית

ויהיה צורך לפנות בשביל "שלום".

מעניין מתי יפול לה כבר האסימון ../images/Emo5.gif

מצד שני אני מוצא את הניסיונות להסביר לה את הפואנטה במה שאמרת כחסר סיכוי. אין לה מושג מה הולך או הלך פה, היא רק מחפשת איך לעזוב כבר..

למעלה