זה פולי! יובל, אל תהרוג אותו. הוא נחוץ בפורום.
G greeneye New member 9/8/03 #190 ../images/Emo41.gifזה פולי!../images/Emo41.gif יובל, אל תהרוג אותו. הוא נחוץ בפורום.
Y Yuvalenko New member 11/8/03 #219 אין בעיה, פולי, אין בעיה... עכשיו אם ישאלו אותי שוב על המצבה, אני ישר אחשוב עליך!
G greeneye New member 8/8/03 #53 מי אמר- בקשר לשאלת המצבה... על המצבה שלי יהיה כתוב באותיות גדולות: "פה קבור הכלב"....חיחיחי
M mati88 New member 8/8/03 #60 טוב....זה קשה..... למה רק יובל יכול להשתמש בשירים של כוורת...בגלל הגיל אתם יודעים.... אבל מצד שני, זה לא נשמע כמוהו:"חיחיחי"...חוצ מזה שאפם לא שמעתי אותו אומר משו על כוורת, אז אנלאדת.
טוב....זה קשה..... למה רק יובל יכול להשתמש בשירים של כוורת...בגלל הגיל אתם יודעים.... אבל מצד שני, זה לא נשמע כמוהו:"חיחיחי"...חוצ מזה שאפם לא שמעתי אותו אומר משו על כוורת, אז אנלאדת.
פ פIלי New member 8/8/03 #67 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה בטח יובל... וזה לא רק שיר של כוורת, זה גם מין פתגם כזה..
G greeneye New member 9/8/03 #191 ../images/Emo41.gif לא יובל...ולא פולי...../images/Emo41.gif ולא ליש, ולא אנוכי...ולא ספיר. אז מי כן? מתן.
../images/Emo41.gif לא יובל...ולא פולי...../images/Emo41.gif ולא ליש, ולא אנוכי...ולא ספיר. אז מי כן? מתן.
G greeneye New member 8/8/03 #55 מי אמר- אם הייתם ירק (או פרי) מה הי ית ולמה? הייתי מלפפון. כזה רזה! וארוך...גבוה! וירוק.
א אחת שהיא לא עדי New member 8/8/03 #63 חחח סעמק אני לא מכירה את האנשים בפורום הזה כמעט אני לא מתכוונת להמשיך לענות נראה לי.. :X
G greeneye New member 8/8/03 #56 מי אמר- בקשר לשאלת ההנדסה הגנטית אני שונאת חיות!! לא רוצה עוד חיות בעולם!!!!!