דה משחק!

greeneye

New member
מי אמר- החלום הכי מופרע-

חיחיחי..חלום מופרע אמרת? ממ קיי...עד כמה שאני מצליחה להיזכר...פעם כשהייתי בת איזה 6 5 משו כזה..חלמתי שיש שריפה...והייתי קטנה, לא ידעתי בדיוק איך זעובד עם שריפות, זתומרת..איך שריפות במת שורפות.....אז חלמתי שלהבה גדולה כזאת של אש באה ודופקת לי בדלת ורוצה לקחת אותי, לשרוף אותי... וכשאמא שלי לא הסכימה לתת לה אותי היא הביאה איתה כבשה זקנה כזאת..והיית צריכה לראות את הפרצוף של הכבשה....מפחיד משו רצחני...איזה מבט היא תקעה בי אני זוכרת את זה עד היום...התעוררתי בצעקות ובבכי "הכבשה טורפת אותי !!!!!".ובחלום הלהבה והכבשה המפחידות התחילו לרדוף אחרי ואני ברחתי....וואי זה היה חלום מפחיייייד.

greeneye

New member
מי אמר- בקשר לשאלת הבחיים לא

מה בחיים בחיים בחיייייים לא הייתם עושה? אוכלת חתול. וזה בדוק.

greeneye

New member
../images/Emo41.gif לא מתי! אני ../images/Emo41.gif

לאכול חתול? יש לי חתול.... אני לא אוכל חתול בגלל זה? כאילו.....תחשבו!

greeneye

New member
מי אמר- בקשר לשאלת הפאדיחה-

פדיחה...אווו אנלאידת מאיפה להתחיל...זהיה באיזה טיול...והיה סלע כזה שצריך לרדת אותו עם יתדות. אז היה מדריך שעמד למטה ועזר לכולם לרדת את זה. עכשיו, כולם ירדו בלי בעיה היה פסדר, ורק כשאני ירדתי הייתי חייבת להחליק...עם המדריך, על המדריך. לא נעים..

greeneye

New member
מי אמר- בקשר לשאלת הכי מפחיד-

מפחידה אותי ההתקדמות המהירה של הטכנולוגיה כיום, והעובדה שיום אחד הרובוטים ישטלתו על העולם!

greeneye

New member
מי אמר- שאלת המאכל הכי טעים ומוזר

מה המאכל הכי חולני וטעים שקיים? אממ... מרק מאכלי ים וחלב קוקוס. דאמ, זה הדבר הכי הכי הכי הכי טעים שהמציאו.

למעלה