דה משחק!

greeneye

New member
מי אמר- שאלת הפאדיחה-

זה היה יום קיץ חם ומתיש. היינו 3. אני, ידידה, ועוד מישהי שמאוד רציתי אותה. ירדנו לים. ישבנו על החוף, ואז נשמעה קריאה מכיוונה.. "בואו ניכנס למים?"... הקול הזה מהדהד לי בראש כבר שנים... לא יודע למה, אבל הרגשתי שמשו כאן לא בסדר. שזה לא צריך להיות. נכנסתי למים. יותר נכון, נכנסנו. היא ואני. הידידה נשארה בחוץ. אמרתי לעצמי - זאת ההזדמנות. בעודינו שוחים, משפריצים, ו.. כן. נוגעים .. מידי פעם.. פתאום כאב חד. נורא. לא יודע מאיפה זה בא. אחרי דקה של טשטוש, שאני לא זוכר כל כך מה היה, חזרתי להכרה, וגיליתי שמדוזה המדוזה צרבה אותי במקום מאוד מאוד אינטימי. בואו רק נגיד שבאותו רגע היה לי קשה מאוד לשחק איתה את המשחק "החבילה הגיעה" אם אתם מבינים... זה היה כאב שלא הכרתי כמותו. לא ידעתי מה לעשות. לא מצאתי את המילים, פשוט יצאו לי צווחות שונות ומוזרות. היא הבניה מיד כשהראיתי לה את האיזור. כן, ככה הראיתי לה בפעם הראשונה... ואז.. ידידה שלי באה.. נזעקה לשמע הצווחות. פתאום היא אומרת לי "יובל, אתה חייב לשים על זה משו... אתה חייב להשתין על זה.. ראיתי אתזה בערוץ המדע..". ברור שלא יכולתי. לא יכולתי לעשות שום דבר שקשור באיזור ההוא. אז... הבחורה ההיא. הבלונדינית.. היפיפיה... אמרה ש... שהיא מתנדבת... לעזור לי בזה... שהיא.. שהיא...שהיא תעשה מה שאני... על... טוב די. אני לא יכול יותר. שאלה הבאה.

kfm

New member
אוי ואבויייי....קיי אין פה יור מידי

בנים...אז זה או פולי או יובל....וזלא פולי...נראה לי..

Yuvalenko

New member
אם כתוב שפנו אליי בשם "יובל" אז...

אני מצטער להגיד לך, מתן, את בהחלט לא חכמה כל כך...

kfm

New member
יואו נשבעת לך שבהתחלה לא שמתי לב שכ

תוב "יובל"...... אווץ'...פדיחות....

Yuvalenko

New member
ברור שלא שמת לב...

"באארור, באארור..." את כל כך צפויה, שזה כואב.

greeneye

New member
מי אמר- שאלת החלום המופרע-

זה שייך לפורומים אחרים. הפורום ניתן לצפיית ילדים ולכן לא אוכל לענות פה. איתכם הסליחה.

greeneye

New member
מי אמר- בקשר למאכל-

המאכל הכי טעים....המממ רגלי צפרדע קרושות עם אצבעות קרוקודיל היערות בתוספת אבטיח. משו בנזונה! אבל אם חושבים על זה רציני...תפוח חתוך כזה עם חלב זממש טעים...נשבעת לך שאני במת אוכלת את זה...לאידת אם זכזה מוזר אבל זטעים!

greeneye

New member
מי אמר- בחיים לא הייתי עושה

טעות לשונית. (למה? תקאי את השאלה "מה בחיים בחיים בחיייייים לא הייתם עושה" ??? הייתם עושה?!?!? פחחחחח.....)
(אוקיי, תשתוק. אני ארצח אותך. כדאי שתזהר בצילומים הבאים. מא כדאי שתזהר!)

greeneye

New member
../images/Emo41.gif זה יובל! ../images/Emo41.gif

אגב, במשפט ההוא עשית טעות. הא הא! כתבתי תקאי את השאלה. מה זה תקאי?!

Yuvalenko

New member
סליחה, גל, תקאי זו מילה לגיטימית

לחלוטין!! זה פועל! אממ... בעתיד! כן! שורש ק.א.ה. ... המשמעות שלו היא - לעשות טעות במכוון..

greeneye

New member
מה המאכל הכי חולני וטעים שקיים?

ארטישוק... קצת מפחיד, לא?

למעלה